Horoscop Urania zilnic: luni, 15 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 15 februarie 2016


Horoscop 15 februarie 2016, Berbec:

Vă solicită la maximum această zi, care se dovedeşte extrem de stresantă. Vedeţi partea plină a paharului. Aveţi ocazia să învăţaţi din greşeli şi să fiţi mai organizaţi pe viitor. Seara vă pune faţă în faţă cu partenerul şi veţi discuta în sfârşit lucruri pe care le-aţi tot amânat. Veţi găsi mai multă înţelegere decât vă aşteptaţi.


Horoscop 15 februarie 2016, Taur:

Atrageţi azi toate energiile negative de la cei mai apropiaţi prieteni, iar această situaţie se răsfrânge asupra stării voastre de spirit, care nu este tocmai bună. Atmosfera este încărcată cu atât mai mult cu cât apar şi unele probleme financiare. Partenerul nu vă înţelege dorinţele pentru că are cu totul alte visuri.


Horoscop 15 februarie 2016, Gemeni:

Sunteţi irascibili şi reacţionaţi impulsiv la orice, de aceea ar fi bine să evitaţi orice activitate care necesită luarea unei decizii rapide. Aveţi grijă şi la modul în care comunicaţi cu apropiaţii. În rest, este o zi bună din punct de vedere financiar. Încasaţi o sumă de bani sau recuperaţi un împrumut.


Horoscop 15 februarie 2016, Rac:

Aveţi mult de lucru azi şi prea puţine pauze, motiv pentru care veţi termina ziua epuizaţi, însă cu mulţumirea că aţi reuşit să vă duceţi la capăt toate sarcinile. V-a fost trezit interesul sentimental faţă de o persoană, iar seara vă concentraţi pentru a o cuceri. Aveţi parte de câteva ore de flirt intens şi relaxant.


Horoscop 15 februarie 2016, Leu:

Nişte produse cosmetice de calitate îndoielnică vă vor crea neplăceri şi vă vedeţi nevoiţi să daţi o fugă până la medic. Se ivesc o serie de oportunităţi menite să vă scoată din impasul financiar în care vă aflaţi. Profitaţi de ele pentru a vă asigura viitorul.


Horoscop 15 februarie 2016, Fecioară:

Radiaţi de fericire, iar asta vă va spori numărul de pretendenţi, fapt care nu vă deranjează deloc. Totuşi, vă distrage atenţia mult, lucru care vă predispune la greşeli la locul de muncă. Reuşiţi să compensaţi prin ideile bune pe care le aveţi şi care sunt pe placul cui trebuie. Seara vă aşteaptă câteva ore de distracţie.


Horoscop 15 februarie 2016, Balanţă:

Este o zi a cheltuielilor. Aveţi de plătit facturi peste facturi şi datorii peste datorii, iar portofelul vostru se subţiază cât aţi vedea cu ochii. Nu vă îngrijoraţi, căci veţi face curând alţi bani şi veţi depăşi situaţia. Seara, sărbătoriţi fie ziua cuiva, fie o reuşită a partenerului. Se lasă cu distracţie, exact ce vă lipsea.


Horoscop 15 februarie 2016, Scorpion:

Vi se propune un parteneriat de afaceri şi nu doar atât, ci vi se oferă şi banii cu care să daţi start lucrurilor. Vi se pare incredibil că are cineva atâta încredere în voi, dar ziceţi mersi şi vă puneţi pe treabă. Atunci când vă simţiţi epuizaţi încercaţi să luaţi o pauză pentru a ieşi din ritmul alert în care lucraţi.


Horoscop 15 februarie 2016, Săgetător:

Daţi startul unui curs, poate fi o şcoală de şoferi, sau daţi deja un examen şi treceţi printr-o serie de emoţii. Nu aveţi niciun motiv să vă consumaţi. La serviciu vă simţiţi din ce în ce mai implicaţi în activitatea pe care o desfăşuraţi şi acest lucru vă ajută să vă distrageţi atenţia de la toate lucrurile care vă nemulţumesc în viaţa voastră.


Horoscop 15 februarie 2016, Capricorn:

Energia pozitivă vă domină astăzi şi vă transformă în nişte altruişti, spre surprinderea celorlalţi. Reluaţi legătura cu o persoană care a făcut parte din anturajul vostru la un moment dat. Acest lucru nu este tocmai pe placul partenerului, care vede legătura ca pe un pericol de infidelitate. Departe de voi acest gând.


Horoscop 15 februarie 2016, Vărsător:

Descoperiţi că foarte multe persoane din viaţa voastră au devenit mult mai sensibile la ceea ce vi se întâmplă, motiv pentru care şi începeţi să căpătaţi mai multă încredere în cei din jur. Deveniţi mult mai eficienţi şi nimeni şi nimic nu vă poate tulbura ritmul de lucru. Seara, luaţi o mică pauză pentru a vă relaxa.


Horoscop 15 februarie 2016, Peşti:

Norocul vă surâde astăzi. Înscrieţi-vă într-un concurs pentru că şansele să câştigaţi sunt mari. Încercaţi, în schimb, să daţi mai multă importanţă problemelor de sănătate care apar. Încercaţi să vă menajaţi mai mult şi să vă odihniţi, pentru că riscaţi să fiţi răpuşi de stres şi de oboseală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS