Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 13 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 13 februarie 2016


Horoscop 13 februarie 2016, Berbec:

Stările voastre sufleteşti şi emoţionale se schimbă constant sâmbătă. Dacă în prima parte a zilei socializaţi cu multe persoane, seara, vă retrageţi în intimitatea căminului vostru pentru câteva momente de linişte. Nişte probleme pe care le amânaţi de ceva vreme au nevoie de o rezolvare imediată. Totuşi, nu vă pripiţi.


Horoscop 13 februarie 2016, Taur:

Degeaba tot încercaţi să îi convingeţi pe toţi că pentru voi nu contează Valentine's Day, căci de fapt de abia aşteptaţi această zi. V-aţi pus multe speranţe că veţi petrece o zi de neuitat şi azi nu faceţi decât să visaţi. Coborâţi cu picioarele pe pământ, căci este o zi în care aveţi mult de lucru şi nu puteţi abandona treburile importante fără să suferiţi şi consecinţele.


Horoscop 13 februarie 2016, Gemeni:

Lucraţi intens la un proiect care vă solicită din toate punctele de vedere. Vreţi să demonstraţi că sunteţi perfecţi pentru această sarcină şi munciţi de zor toată ziua pentru ca lucrurile să iasă perfect. Succesul se datorează modului pozitiv în care priviţi viaţa. Nu este exclus să încasaţi nişte bani de la serviciu.


Horoscop 13 februarie 2016, Rac:

Începerea weekendului nu poate decât să vă bucure nespus de mult. Nu vă doriţi decât să leneviţi în pat, dar chiar dacă vă simţiţi obosiţi, nu puteţi refuza invitaţia unor prieteni la o petrecere. Poate că se autoinvită ei la voi şi trebuie să vă pregătiţi intens.


Horoscop 13 februarie 2016, Leu:

Astăzi veţi trăi momente minunate alături de partenerul de cuplu. O să luaţi masa împreună şi o să vă bucuraţi de câteva ore de linişte în care să vă spuneţi problemele şi să puneţi viitorul la cale. Se poate să cumpăraţi o casă, o maşină, ori altceva costisitor pentru care aţi strâns amândoi bani. Sunteţi inventivi şi puneţi în aplicare idei noi.


Horoscop 13 februarie 2016, Fecioară:

Sunteţi foarte dinamici şi flexibili şi tot ce v-aţi propus azi vă iese la fix. Chiar şi aşa, aţi da orice ca ziua aceasta să se termine cât mai repede. Aveţi bagajele făcute şi nu aşteptaţi decât semnalul să o puteţi lua din loc. Atenţie la felul în care conduceţi! Nerăbdarea de a ajunge cât mai departe de casă vă va îndemna să apăsaţi prea tare pedala de acceleraţie.


Horoscop 13 februarie 2016, Balanţă:

Este ziua voastră de glorie şi reuşiţi să le arătaţi celor cu care lucraţi că sunteţi cu adevărat capabili. Seara, totul gravitează în jurul partenerului de viaţă. Vă îndreptaţi atenţia către nevoile lui şi tindeţi să uitaţi puţin de voi. Nicio grijă, va veni şi recompensa. Doar vine Sfântul Valentin!


Horoscop 13 februarie 2016, Scorpion:

Vă începeţi ziua într-un ton pozitiv deoarece sunteţi entuziasmaţi de proiectele la care lucraţi. Vă gândiţi serios să începeţi o afacere pe cont propriu şi începeţi să studiaţi terenul. Aveţi încredere că puteţi realiza ceva de succes şi vreţi să le demonstraţi cunoscuţilor că puteţi deveni nişte veritabili oameni de afaceri.


Horoscop 13 februarie 2016, Săgetător:

Vă pune pe gânduri o conversaţie cu o persoană apropiată, sunteţi foarte emoţionaţi şi nu puteţi să vă controlaţi sentimentele. Din fericire, după-amiază apare cineva care vă schimbă brusc starea de spirit şi treceţi în extrema cealaltă. Mai exact, vă face atât de tare să râdeţi încât uitaţi de tot.


Horoscop 13 februarie 2016, Capricorn:

Vi se dă astăzi ok-ul pentru un proiect, un job nou sau poate vi se aprobă mărirea de salariu pe care aţi solicitat-o pe bună dreptate. Brusc, vă revine zâmbetul şi vă regăsiţi dorinţa de a comunica. Apare cineva care vă face viaţa mai frumoasă şi o să fiţi capabili de lucruri mari.


Horoscop 13 februarie 2016, Vărsător:

În prima jumătate a zilei de sâmbătă tindeţi să epataţi şi să îi impresionaţi pe cei din jurul vostru cu o atitudine care nu vă caracterizează. Mizaţi mai degrabă pe naturaleţe şi vă veţi atinge obiectivele. Primiţi pe neaşteptate o sumă frumuşică, pe care o veţi cheltui azi sau mâine.


Horoscop 13 februarie 2016, Peşti:

Treceţi cu bine de un examen sau de un interviu, poate chiar de o şedinţă pentru care v-aţi stresat foarte mult. Optimismul şi energia voastră îi încântă pe cei din jur, care vă caută compania în mod deosebit. Prin conturi intră bani şi ies la fel de repede, însă nu vă faceţi niciun fel de griji pentru că ştiţi că veţi câştiga alţii curând.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS