Horoscop Urania zilnic: luni, 18 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 18 ianuarie 2016


Horoscop 18 ianuarie 2016, Berbec:

Astăzi aveţi şansa să vă extindeţi cercul de cunoştinţe; o întâlnire neaşteptată vă ajută să cunoaşteţi persoane interesante şi chiar să legaţi prietenii apropiate pe viaţă. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu, o discuţie serioasă cu privire la viitorul vostru este necesară.


Horoscop 18 ianuarie 2016, Taur:

Ziua de 18/01/2016 vine cu multe situaţii neaşteptate pentru voi; trebuie să fiţi optimişti cu privire la planurile voastre şi să aveţi mare încredere în alegerile pe care le faceţi. O persoană importantă în domeniul vostru profesional vă face o propunere de colaborare pe care nu o puteţi refuza.


Horoscop 18 ianuarie 2016, Gemeni:

Ziua de luni pare să fie una aglomerată pentru voi; sunteţi nevoiţi să rezolvaţi câteva probleme legale sau de afaceri. Pentru asta trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte şi să staţi la cozi interminabile, care vă vor face să vă pierdeţi răbdarea. Spre seară purtaţi o discuţie interesantă cu un om drag, care vă convinge să fiţi mai atenţi la detalii.


Horoscop 18 ianuarie 2016, Rac:

Astăzi pare să fie o zi destul de agitată pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra sarcinilor profesionale, însă vă este greu să le duceţi la bun sfârşit. În ceea ce priveşte colaborările, este foarte posibil să amânaţi o întâlnire cu partenerii deoarece încă nu vă simţiţi suficient de pregătiţi.


Horoscop 18 ianuarie 2016, Leu:

Prima parte a zilei pare să fie una foarte bună pentru a vă ocupa de sarcinile profesionale; după orele prânzului, totul devine mai dificil. Este foarte posibil să nu puteţi finaliza un proiect important din cauza unor chestiuni ce nu ţin de voi. Din fericire, primiţi ajutor din partea unui coleg de muncă.


Horoscop 18 ianuarie 2016, Fecioară:

Astăzi reuşiţi să ieşiţi din zona de confort şi să veniţi cu idei bune şi foarte inspirate pentru viaţa profesională. Sunteţi foarte originali şi găsiţi numeroase soluţii creative pentru sarcinile şi problemele pe care le aveţi de rezolvat. Seara se anunţă a fi una destul de liniştită şi frumoasă.


Horoscop 18 ianuarie 2016, Balanţă:

Sunteţi în plină ascensiune în cariera voastră, însă sunt persoane care nu se bucură pentru succesul pe care îl aveţi. Trebuie să fiţi foarte atenţi la sarcinile sau proiectele pe care le împărţiţi cu aceşti oameni, există mulţi care vor să vă pună beţe în roate. Nu vă lăsaţi prinşi în mrejele lor, ci continuaţi-vă drumul pe care l-aţi ales.


Horoscop 18 ianuarie 2016, Scorpion:

Ziua de 18 ianuarie pare să fie una destul de aglomerată pentru voi, însă cu multe schimbări frumoase. Întâlnirile şi şedinţele pe care le aveţi sunt benefice pentru viitorul vostru profesional; aveţi şansa să învăţaţi foarte multe lucruri frumoase de la oamenii cu care ajungeţi să colaboraţi.


Horoscop 18 ianuarie 2016, Săgetător:

Prima parte a zilei este dedicată vieţii profesionale; vă concentraţi asupra proiectelor şi sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu; este necesar să luaţi o decizie serioasă, însă încă sunteţi nehotărâţi. O discuţie sinceră vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine situaţia.


Horoscop 18 ianuarie 2016, Capricorn:

Schimbările din ultima perioadă şi-au pus amprenta asupra stării de spirit; este momentul să ieşiţi din rutina în care aţi intrat şi să vă continuaţi viaţa. În cazul în care nu reuşiţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele, vă recomand să cereţi sfatul unui prieten de încredere.


Horoscop 18 ianuarie 2016, Vărsător:

Astăzi pare o zi cu multe oportunităţi pentru voi; deşi aveţi doar intenţii bune, nu reuşiţi să vă exprimaţi pe înţelesul tuturor şi este posibil ca părerile voastre să fie interpretate greşit. De aceea, cereţi ajutorul unui coleg în cazul în care mergeţi în şedinţe sau la întâlniri cu privire la proiectele viitoare.


Horoscop 18 ianuarie 2016, Peşti:

Astrele încep să vă pregătească pentru o schimbare majoră ce va avea loc în curând în viaţa voastră. Pe plan profesional, trebuie să fiţi foarte atenţi la modul în care vă formulaţi părerile şi, mai important, la cum vă susţineţi punctul de vedere. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul de cuplu are nevoie de mai multă atenţie din partea voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS