Horoscop Urania zilnic: duminică, 17 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 17 ianuarie 2016


Horoscop 17 ianuarie 2016, Berbec:

Dintr-un impuls de moment, vă urcaţi în maşină şi plecaţi de acasă. Unde vedeţi cu ochii, fără o destinaţie anume. Poate luaţi cu voi şi un prieten cu acelaşi spirit de aventură şi descoperiţi împreună un loc frumos. În această călătorie sunt şanse să întâlniţi o persoană deosebită, ca atare nu vă înfrânaţi pornirile.


Horoscop 17 ianuarie 2016, Taur:

Vă simţiţi în largul vostru azi şi decideţi să vă ocupaţi de voi înşivă. Decideţi să vă răsfăţaţi aşa că fie mergeţi la un salon Spa, la o piscină sau chiar la cumpărături, astfel încât să vă bucuraţi din plin de această zi. O altă variantă ar fi să vă sunaţi prietenii şi să ieşiţi în oraş.


Horoscop 17 ianuarie 2016, Gemeni:

Întâlniţi pe cineva care se va apropia rapid de sufletul vostru şi este posibil ca de aici să se lege în curând şi o relaţie. Seara, vă veţi duce cu mare drag la ziua cuiva de naştere sau veţi ieşi cu prietenii la un suc. Dacă simţiţi nevoia să-i reproşaţi un anumit lucru cuiva, faceţi-o fără să staţi pe gânduri.


Horoscop 17 ianuarie 2016, Rac:

Sunteţi destul de nervoşi astăzi iar această stare de iritare v-ar putea aduce o serie de probleme. Încercaţi să vă concentraţi pe ceea ce contează cu adevărat pentru a nu pierde timpul degeaba. Aveţi chef azi de o aventură ca pe vremuri, când umblaţi unde vă chema inima, fără să vă gândiţi la consecinţe.


Horoscop 17 ianuarie 2016, Leu:

Sunteţi receptivi la orice vibraţie pozitivă sau negativă din jur, iar această sensibilitate crescută vă este folositoare, pentru că vă poate ajuta să staţi departe de locuri sau oameni care emit energii negative. Este un moment bun să vă puneţi mintea la contribuţie şi să găsiţi o soluţie pentru problemele voastre financiare.


Horoscop 17 ianuarie 2016, Fecioară:

Sunteţi gata să vă petreceţi ziua sub pături, dar nu faceţi asta. Dacă vă izolaţi de lume, nu veţi face decât să vă amplificaţi angoasele. Căutaţi-vă un prieten bun şi mai împărtăşiţi-i din necazurile şi din grijile pe care le aveţi. Vă veţi simţi eliberaţi şi, cine ştie, poate că împreună veţi găsi unele soluţii.


Horoscop 17 ianuarie 2016, Balanţă:

Aveţi nevoie de o zi de totală detaşare, să vă recăpătaţi o binefăcătoare stare de Zen, de armonie interioară, de echilibru. Deschideţi-vă sufletul în faţa prietenilor. Indecizia este o trăsătură a zodiei voastre, aşa că este important să mai ieşiţi un pic din cercul vostru de gânduri. Anumite discuţii vor avea o importanţă majoră azi.


Horoscop 17 ianuarie 2016, Scorpion:

Sunteţi creativi azi şi în orice vă implicaţi găsiţi rapid soluţii, spre uimirea tuturor celor care vă credeau nişte neîndemânatici. Totuşi, cel mai bine ar fi să nu vă implicaţi în orice proiecte de mare anvergură. O aventură vi se deschide în faţa ochilor şi vă preocupă foarte tare satisfacţia pe care v-o oferă.


Horoscop 17 ianuarie 2016, Săgetător:

Azi aveţi undă verde pentru a fi autentici. Nu trebuie să spuneţi adevărul verde în faţă peste tot unde mergeţi. Dar este bine să ieşiţi în faţă şi să vă susţineţi cauzele care înseamnă ceva pentru voi. Oferiţi-le sprijinul oamenilor înţelegători din jurul vostru. Este cel mai bun moment pentru a face confesiuni romantice.


Horoscop 17 ianuarie 2016, Capricorn:

Este destul de dificil azi să rămâneţi echilibraţi. Orice vorbă aruncată în vânt aiurea vă va scoate din starea voastră Zen şi vă va arunca într-o depresie cumplită. De aceea, indicat ar fi să staţi mai mult în casă şi să evitaţi contactul cu apropiaţii. Închideţi telefonul şi citiţi o carte sau uitaţi-vă la nişte filme.


Horoscop 17 ianuarie 2016, Vărsător:

Trebuie să vă impuneţi punctul de vedere dacă ştiţi că aveţi dreptate cu ceea ce spuneţi. Dacă până acum nu aţi reuşit să vă faceţi remarcaţi, astăzi este o zi bună pentru a vă arăta abilităţile intelectuale. Lucrurile par să fi căpătat un ritm mult mai alert, sunteţi împinşi de la spate de iureşul evenimentelor, dar este pe placul vostru.


Horoscop 17 ianuarie 2016, Peşti:

Puneţi viaţa personală pe primul loc, aşa că azi decideţi să petreceţi cât mai mult timp în compania prietenilor. Ieşiţi puţin şi la cumpărături, probabil tot în compania unui prieten. Cu toate astea, exploziile bruşte de entuziasm vor fi de scurtă durată astăzi, însă trebuie să profitaţi de ele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS