Horoscop Urania zilnic: marţi, 19 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 19 ianuarie 2016


Horoscop 19 ianuarie 2016, Berbec:

Apelaţi astăzi la încăpăţânare doar pentru a-i necăji pe cei din jurul vostru. Cel mai bine ar fi să vă scoateţi în evidenţă calităţile şi nu defectele. Aveţi foarte multe probleme de rezolvat azi, dar din fericire aveţi şi destulă energie. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu partenerul şi seara s-ar putea încheia într-un mod memorabil.


Horoscop 19 ianuarie 2016, Taur:

Sunteţi mai activi ca niciodată astăzi şi îi uimiţi pe cei din jur cu pofta voastră de viaţă. Glumiţi, râdeţi, sunteţi expansivi şi reuşiţi să evitaţi toate situaţiile periculoase care v-ar putea cauza vătămări sau stres. Totuşi, ţineţi-vă gelozia sub control dacă vreţi să nu aveţi neplăceri cu partenerul de viaţă.


Horoscop 19 ianuarie 2016, Gemeni:

Aveţi o mulţime de idei pe care ţineţi să le împărtăşiţi prietenilor apropiaţi. De aceea, încă de dimineaţă convocaţi o întâlnire cu prietenii apropiaţi. O persoană mai în vârstă vă oferă ajutor financiar, dar şi moral pentru a vă îndeplini o dorinţă mai veche. Puneţi-vă în practică fanteziile.


Horoscop 19 ianuarie 2016, Rac:

Nu prea reuşiţi să fiţi cumpătaţi cu banii şi azi singurul vostru gând este o achiziţie importantă, poate o piesă de mobilier de la anticariat care nu este deloc ieftină, dar pe care v-o doriţi foarte mult. Problema este că vă aşteaptă nişte cheltuieli neprevăzute şi dacă nu sunteţi precauţi s-ar putea să rămâneţi pe zero cu bugetul.


Horoscop 19 ianuarie 2016, Leu:

Chiar dacă este marţi, voi simţiţi deja nevoia să vă relaxaţi azi, mai ales că la serviciu aveţi parte de un program intens. Vreţi să vă plimbaţi, să ieşiţi în oraş sau să mergeţi la un Spa, iar partenerul de viaţă nu vrea şi pace. De aici s-ar putea isca unele certuri. La o adică, puteţi merge şi singuri sau luaţi cu voi o prietenă.


Horoscop 19 ianuarie 2016, Fecioară:

Cam nimic din ceea ce v-aţi propus pentru astăzi nu iese aşa cum v-aţi dorit. Sunteţi perfecţionişti, iar pentru voi orice greşeală, cât de mică, este un capăt de lume. Din păcate, aveţi mai mult de pierdut. Expuneţi-vă iniţiativele în faţa partenerului şi veţi primi un suport nesperat din partea lui.


Horoscop 19 ianuarie 2016, Balanţă:

Emoţiile puternice v-ar putea strica armonia sufletească. Totuşi, dacă veţi reuşi să vă păstraţi echilibrul veţi avea parte de o zi liniştită. Din păcate, pentru că mintea voastră nu este tocmai limpede azi nu veţi reuşi să vă concentraţi pe ceea ce înseamnă resurse financiare. Puteţi face azi nişte schimbări prin casă.


Horoscop 19 ianuarie 2016, Scorpion:

Sunteţi predispuşi astăzi la conflicte şi orice confruntare, cât de mică, vă poate înfuria la culme. Trebuie să daţi dovadă de mai multă înţelepciune. Este posibil să întâlniţi o persoană specială, care să vă dea puţin peste cap şi să vă pierdeţi uzul raţiunii. Orice fel de concurenţă vă poate înfuria în ziua de 19/01/2016.


Horoscop 19 ianuarie 2016, Săgetător:

Visaţi cu ochii deschişi la weekend şi nu vă puteţi concentra sub niciun chip la sarcinile pe care le aveţi azi. Este o zi tocmai bună pentru a îmbunătăţi relaţiile sentimentale şi pentru planuri referitoare la cămin. Nu este recomandabil să semnaţi astăzi documente oficiale. Este posibil să se strecoare clauze ascunse.


Horoscop 19 ianuarie 2016, Capricorn:

Nu mai ţineţi cont de nimic şi spuneţi tot ce vă trece prin cap şi tot ce vă vine la gură. Consecinţele sunt însă importante şi ar trebui să le luaţi în calcul înainte de a vorbi. Nu vă pierdeţi optimismul şi vedeţi partea pozitivă a lucrurilor. În relaţia cu partenerul fiţi obiectivi şi recunoaşteţi-vă greşelile. Va fi mai uşor pentru amândoi.


Horoscop 19 ianuarie 2016, Vărsător:

Este posibil să vă certaţi cu cineva din familie, cu atât mai mult cu cât încearcă să vă scoată la iveală punctele sensibile. Nu admiteţi faptul că puteţi fi şi slabi uneori, iar asta vă enervează la culme. O urgenţă medicală s-ar putea ivi astăzi, fie că este vorba de voi, un copil sau cineva apropiat.


Horoscop 19 ianuarie 2016, Peşti:

Simţiţi nevoia să vi se ofere mai multă atenţie, dar şi când începeţi să o primiţi pare că vă deranjează. Vi se pare că vi se suflă în ceafă când vă este lumea mai dragă. Puteţi avea succes în relaţiile sentimentale şi în afaceri. Cu persoana iubită reuşiţi să puneţi pe hârtie nişte planuri ca să vă iasă tot ce v-aţi propus.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS