Horoscop Urania zilnic: marţi, 22 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 22 decembrie 2015


Horoscop 22 decembrie 2015, Berbec:

Aveţi, nu aveţi chef azi trebuie să mergeţi la serviciu. Doar puţină răbdare să mai aveţi şi vin zilele libere. Organizaţi-vă sarcinile cu grijă şi încercaţi să le terminaţi cât mai repede. Poate reuşiţi chiar să plecaţi mai devreme. Seara, partenerul vă răsfaţă cu un cadou sau cu o declaraţie de dragoste.


Horoscop 22 decembrie 2015, Taur:

Voi vă doriţi o zi liniştită şi parcă toţi colegii voştri au chef de glume azi. Dacă nu ar fi vorba şi de ironii la adresa voastră parcă v-ar prinde bine, însă aşa deveniţi morocănoşi şi nimeni nu vă mai poate intra în voie. Concentraţi-vă pe activităţile voastre şi ignoraţi ceea ce se întâmplă în preajma voastră.


Horoscop 22 decembrie 2015, Gemeni:

Deşi este a doua zi din săptămână, voi vă simţiţi deja foarte obosiţi. Aveţi impresia că parcă nu mai vin odată şi odată zilele libere. Ştiţi că urmează Crăciunul alături de persoana iubită şi nu mai aveţi răbdare. Concentraţi-vă, ca să terminaţi mai repede ce aveţi de făcut. Încercaţi să nu forţaţi lucrurile şi să vă destindeţi.


Horoscop 22 decembrie 2015, Rac:

Comunicarea este cheia pentru ca o relaţie să dureze cât mai mult timp. Deschideţi-vă sufletul în faţa partenerului şi lăsaţi-l şi pe acesta să aibă un cuvânt de spus. Primiţi o sumă frumoasă de bani, cel mai probabil drept recompensă pentru munca pe care aţi depus-o în acest an. Bucuraţi-vă de banii în plus.


Horoscop 22 decembrie 2015, Leu:

Vă deranjează faptul că unii dintre colegii voştri v-au pasat o parte din responsabilităţile lor, pentru ca ei să îşi ia liber în această perioadă. Situaţia devine frustrantă, dar ştiţi cum să îi faceţi faţă cu simţul umorului. Un compromis veţi fi probabil nevoiţi să faceţi şi în relaţia sentimentală, pentru ca lucrurile să meargă bine.


Horoscop 22 decembrie 2015, Fecioară:

Trăiţi o frumoasă poveste de dragoste şi vă simţiţi ca într-o comedie romantică de Crăciun. Simţiţi fluturaşi în stomac şi vă bucuraţi de clipele pe care le trăiţi alături de persoana iubită. Atenţie la lucruri mărunte! Superiorii vă laudă în faţa colegilor şi vă promit că eforturile voastre nu vor rămâne fără rezultate.


Horoscop 22 decembrie 2015, Balanţă:

Vă vedeţi nevoiţi să împrumutaţi nişte bani de la o persoană apropiată din familie pentru a le putea cumpăra cadouri celor dragi. Un bărbat v-a făcut să vă pierdeţi capul şi vă gândiţi numai la el. Încercaţi să găsiţi un echilibru în viaţa voastră.


Horoscop 22 decembrie 2015, Scorpion:

Sunteţi copleşiţi de comportamentul afectuos al partenerului de viaţă, care pare că s-a transformat total în ultima perioadă. Este mai atent ca niciodată, vă face complimente, vă răsfaţă şi nu conteneşte cu declaraţiile de dragoste. În rest, nu trebuie să vă faceţi griji legate de bani în această perioadă.


Horoscop 22 decembrie 2015, Săgetător:

Nu este obligatoriu să rezolvaţi marţi tot ce v-aţi propus. Rămâneţi calmi şi veţi reuşi mai multe decât dacă vă agitaţi inutil. Sunteţi indispuşi pentru că nu staţi prea bine cu banii şi că trebuie să apelaţi la economii. Bine că le aveţi. Totuşi, fiţi deschişi la noi experienţe şi acceptaţi orice provocare venită din partea prietenilor.


Horoscop 22 decembrie 2015, Capricorn:

Fiţi cu mare băgare de seamă la felul în care vă cheltuiţi banii. Nu aveţi foarte mulţi şi veţi avea nevoie de ei de sărbătorile care se apropie. Vă bucuraţi de o zi liniştită şi la serviciu, şi acasă. Se simte deja aer de sărbătoare. Bucuraţi-vă de orele libere de după asfinţit şi scoateţi-vă partenerul de viaţă la o plimbare prin oraş.


Horoscop 22 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi vedeţi doar ceea ce vreţi să vedeţi. Uneori este bine să faceţi numai ceea ce vă doriţi, însă câteodată trebuie să ţineţi cont şi de ceilalţi. Faceţi-vă timp pentru a-i asculta şi pe cei din jurul vostru, veţi fi plăcut surprinşi să aflaţi ceea ce se întâmplă cu viaţa acestora. La locul de muncă toată lumea pare că a intrat în vacanţă.


Horoscop 22 decembrie 2015, Peşti:

Vreţi ca persoana dragă să se simtă specială şi pentru asta sunteţi în stare de orice. O copleşiţi cu mici cadouri, îi faceţi o mulţime de complimente şi nu vă feriţi să îi spuneţi de zeci de ori cât de mult o iubiţi. La final de zi vă simţiţi epuizaţi, dar fericiţi. Mai mult, nu veţi rămâne nerăsplătiţi pentru efort.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS