Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 27 decembrie 2015


Horoscop 27 decembrie 2015, Berbec:

Puteţi lămuri toate neînţelegerile cu partenerul de viaţă, cu ajutorul unei persoane din anturaj, poate un bărbat mai în vârstă. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile sale şi să vă mai temperaţi orgoliul. După-amiază vă vizitează un grup de prieteni şi veţi petrece împreună până noaptea târziu.


Horoscop 27 decembrie 2015, Taur:

Începeţi încă de dimineaţă cu alergătura pentru tot felul de treburi. Trebuie să fiţi foarte atenţi la bani, pentru că este posibil să pierdeţi o sumă importantă. Păstraţi-vă calmul şi nu luaţi nimic în tragic. Ar fi bine să evitaţi orice discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă.


Horoscop 27 decembrie 2015, Gemeni:

Azi nu prea sunteţi sociabili şi aveţi tendinţa să vă izolaţi. De vină sunt emoţiile ascunse care ies la suprafaţă şi care vă dau mari bătăi de cap. Nu cedaţi şi căutaţi soluţii. Cel mai bine ar fi să cereţi ajutorul unei prietene pentru că veţi avea de învăţat din experienţa ei.


Horoscop 27 decembrie 2015, Rac:

Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală şi nu sunteţi prea comunicativi. Ar fi bine să evitaţi pe cât posibil activităţile în care trebuie să vă concentraţi intens. Limitaţi-vă la lucruri de rutină şi amânaţi deciziile importante. Un prieten reuşeşte după-amiază să vă redea buna dispoziţie.


Horoscop 27 decembrie 2015, Leu:

Fericirea nu va ţine prea mult, motiv pentru care trebuie să vă treziţi din visare. Realitatea nu este tocmai plăcută, dar nu aveţi încotro, trebuie să o înfruntaţi. Daţi-vă întâlnire spre seară cu rude şi prieteni, mergeţi la o piscină sau puneţi la cale o excursie. O persoană cunoscută s-ar putea să vă pice brusc cu tronc.


Horoscop 27 decembrie 2015, Fecioară:

Visaţi frumos, la iubire, la romantism, la întâlniri tandre şi chiar cineva o să vă scoată azi la o plimbare, la un film. Poate veniţi voi cu o idee mai bună şi daţi rapid o fugă până la mare sau la munte. Promisiunile de natură sentimentală de azi au toate şansele să se materializeze într-un viitor foarte apropiat.


Horoscop 27 decembrie 2015, Balanţă:

Azi sunteţi foarte sensibili şi puteţi fi duşi de nas cu uşurinţă. Atenţie! Nu vă lăsaţi manipulaţi. Debordaţi de energie, iar relaţia cu persoana iubită şi cu copiii este foarte dinamică. Sistemul vostru imunitar este pregătit pentru orice schimbare meteorologică.


Horoscop 27 decembrie 2015, Scorpion:

Încercaţi să vă temperaţi tendinţa de a vă risipi resursele financiare. Comunicaţi clar, deschis, încercaţi să nu fiţi stăpâniţi de gelozie şi să vă faceţi cât mai bine înţeleşi. Sănătatea nu vă pune probleme majore, dar nu v-ar strica mai mult optimism.


Horoscop 27 decembrie 2015, Săgetător:

Astăzi vă bucuraţi mai mult ca niciodată de plăcerile vieţii. Sunteţi foarte îndrăgiţi de persoana iubită, pe care o copleşiţi cu afecţiunea voastră. Aveţi o mulţime de idei vizionare şi dispuneţi de o mare influenţă asupra maselor. Unele probleme financiare apăsătoare v-ar putea da ceva bătăi de cap.


Horoscop 27 decembrie 2015, Capricorn:

Cineva de la mare distanţă vă caută încă de dimineaţă, iar discuţia cu persoana respectivă vă va crea o stare de bine. Ceva din ceea ce vi se spune vă va face să aveţi toată ziua zâmbetul pe buze. Mascaţi-vă totuşi puţin fericirea când ajungeţi la muncă. Astăzi, bazaţi-vă pe intuiţie.


Horoscop 27 decembrie 2015, Vărsător:

Primiţi un cadou de la cineva de la care nu v-aţi fi aşteptat iar asta vă va bucura foarte mult. Spre seară aveţi ocazia să cunoaşteţi pe cineva care o să devină foarte apropiat pe viitor. Evitaţi cearta cu persoanele mai în vârstă pentru că disputele iscate acum riscă să producă adevărate rupturi în familie.


Horoscop 27 decembrie 2015, Peşti:

Şi azi continuaţi să visaţi cu ochii deschişi, însă realitatea tinde să vă dezamăgească. Cel mai bine ar fi să vă setaţi obiective reale. O veste proastă legată de starea de sănătate a unei rude apropiate, aflată însă la distanţă, vă va întrista. Va trebui să vă schimbaţi programul şi să porniţi la drum.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS