Horoscop Urania zilnic: luni, 21 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 21 decembrie 2015


Horoscop 21 decembrie 2015, Berbec:

Astăzi este o zi excelentă. Oamenii sunt mai drăguţi cu voi ca niciodată şi vă este foarte simplu să realizaţi orice. Sunteţi mai precauţi şi mai organizaţi decât de obicei, iar superiorii voştri vor aprecia asta. Este indicat să fiţi mai realişti în tot ce faceţi.


Horoscop 21 decembrie 2015, Taur:

Nu sunteţi foarte hotărâţi ce vă doriţi de la perioada următoare. Dacă vreţi să ieşiţi din această stare de confuzie, rămâneţi fideli unei idei. Aveţi voie să fiţi indecişi pentru o perioadă scurtă, însă ţineţi cont că succesul îl obţineţi în momentul în care ştiţi ce vreţi.


Horoscop 21 decembrie 2015, Gemeni:

Încercaţi să vă ţineţi emoţiile sub control. Este posibil să vă enervaţi foarte tare şi să vă indispuneţi sau să îi răniţi pe cei din jurul vostru. Este important să rămâneţi modeşti şi amabili cu toată lumea. Un caracter frumos va obţine respectul celor din jurul lui, inclusiv al superiorilor.


Horoscop 21 decembrie 2015, Rac:

Este o zi bună să ieşiţi în oraş şi să cunoaşteţi oameni noi. Comunicarea cu ceilalţi va decurge foarte bine, aşa că acum este momentul să deschideţi discuţii personale şi profunde. Împărtăşiţi înţelepciunea voastră şi celorlalţi, au nevoie.


Horoscop 21 decembrie 2015, Leu:

Când a fost ultima dată când v-aţi simţit provocaţi cu adevărat? Ieşiţi din zona voastră de confort şi puneţi-vă în situaţii inconfortabile. Îmbrăţişaţi filosofii neconvenţionale, exploraţi culturi noi. Veţi descoperi un nou mod de a gândi.


Horoscop 21 decembrie 2015, Fecioară:

Nu fiţi surprinşi dacă sunteţi uşor melancolici astăzi - este o zi bună pentru gânduri profunde şi contemplare a momentului în care sunteţi acum. Gândiţi-vă, de asemenea, la direcţia în care vreţi să vă îndreptaţi. Subconştientul vostru analizează lucrurile de multă vreme, iar astăzi, totul iese în conştient.


Horoscop 21 decembrie 2015, Balanţă:

Astăzi sunteţi uşor deprimaţi, dar încercaţi să staţi departe de terapia prin cumpărături. Chiar dacă veţi simţi că simptomele vă lasă, va fi o rezolvare temporară. Este indicat să economisiţi banii pentru o altă zi, în care veţi avea mai multă nevoie.


Horoscop 21 decembrie 2015, Scorpion:

Astăzi vă aşteaptă o surpriză, aşa că nu vă faceţi prea multe planuri. Indiferent de cum decurge ziua, veţi fi foarte încântaţi de cum se încheie. Aveţi multă energie şi o stare de bine, care vă transformă în centrul atenţiei. Trebuie să învăţaţi să fiţi mai flexibili, pentru că astfel aveţi parte de experienţe interesante.


Horoscop 21 decembrie 2015, Săgetător:

Nu este indicat să vă lăudaţi cu realizările voastre, însă nu puteţi să nu fiţi mândri de voi, doar pentru că vă este teamă că îi veţi deranja pe ceilalţi. Aţi reuşit să faceţi lucruri importante, aşa că nu aveţi de ce să le ascundeţi. Împărtăşiţi-vă realizările cu cei cărora le pasă de voi, pentru că se vor bucura şi vă vor felicita.


Horoscop 21 decembrie 2015, Capricorn:

Este una dintre acele zile care trec greu, pentru că aşteptaţi cu nerăbdare un eveniment important din viaţa voastră. Trebuie să aveţi răbdare şi să învăţaţi să vă bucuraţi şi de lucrurile simple. Prezentul are părţile sale bune, este păcat să îl irosiţi concentrându-vă doar pe viitor.


Horoscop 21 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi, în loc să vă simţiţi prost când cineva scoate în evidenţă lucrurile bune pe care le-aţi făcut, lăsaţi-vă cuprinşi de mândrie. Nu este nimic rău să vă simţiţi bine cu ce aţi făcut şi să primiţi laude. Încrederea în voi va creşte considerabil, iar ceilalţi vă vor aprecia mai mult.


Horoscop 21 decembrie 2015, Peşti:

Astăzi un conflict s-ar putea să ducă la o realizare foarte importantă, mai ales dacă îi aduceţi critici constructive oponentului vostru. Este important să înţelegeţi când cineva din viaţa voastră vă pune obstacole în cale. Nu trebuie să vă enervaţi din cauza acestei persoane, pentru că vă va ajuta să fiţi mai atenţi la ce se petrece în jurul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS