Horoscop Urania zilnic: luni, 14 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 14 decembrie 2015


Horoscop 14 decembrie 2015, Berbec:

Dacă cineva are energia necesară pentru a îşi urma visurile şi a atinge succesul, voi sunteţi aceia. Sunteţi nişte lideri înnăscuţi, iar curajul este arma voastră secretă, care vă ajută să reuşiţi în lume. Folosiţi-vă de resursele voastre interioare şi lăsaţi-vă ambiţia să vă arate calea.


Horoscop 14 decembrie 2015, Taur:

Grijile pe care vi le faceţi în legătură cu siguranţa voastră vă fac să puneţi deoparte o sumă de bani. Nu este rău să începeţi să economisiţi, vă veţi simţi mult mai bine. Viitorul vostru trebuie să fie la fel de confortabil precum trecutul. Excesele de astăzi vă vor costa scump mâine, aşa că gândiţi-vă întotdeauna şi la zile negre.


Horoscop 14 decembrie 2015, Gemeni:

Puneţi-vă mintea la contribuţie pentru a rezolva problemele financiare şi de sănătate care vă preocupă în ultima vreme. Vă pricepeţi să priviţi mai multe detalii odată şi vă organizaţi totul în mintea voastră. Energia pe care o aveţi vă va ajuta să transformaţi orice idee în realitate.


Horoscop 14 decembrie 2015, Rac:

Astăzi trebuie să fiţi mai responsabili ca niciodată. Sunteţi foarte pricepuţi la conservarea resurselor, datorită faptului că sunteţi întotdeauna cu gândul la viitor. Ştiţi foarte bine că veţi avea nevoie, la un moment dat, de mai multe lucruri. Înainte de orice, este foarte important să aveţi grijă de sănătatea voastră.


Horoscop 14 decembrie 2015, Leu:

Astăzi simţiţi nevoia să vă răsfăţaţi prietenii cu o cină la un restaurant. Ţineţi, însă, cont că nu este momentul să aveţi cheltuieli inutile. Acum este important să munciţi din greu şi să economisiţi. Faceţi-vă un cont de economii, dacă nu aţi făcut-o deja. Ţineţi cont că un prezent rezervat poate însemna un viitor confortabil.


Horoscop 14 decembrie 2015, Fecioară:

Sunteţi nişte persoane modeste, dar ştiţi, de asemenea, că este foarte important să avansaţi profesional. Printre altele, veţi avea o siguranţă financiară, iar acesta este un mare avantaj. În plus, nimeni nu vă va înţelege greşit ambiţia, pentru că toată lumea ştie că sunteţi nişte persoane bune şi lipsite de egoism.


Horoscop 14 decembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi foarte rafinaţi, aveţi mult bun gust şi vă place să fiţi înconjuraţi de lucruri frumoase. Astăzi, însă, sunteţi un pic nesiguri, iar asta vă va face să cheltuiţi bani pe lucruri de care nu aveţi nevoie. Ţineţi-vă banii în portofel şi rezistaţi tentaţiei de a cumpăra excesiv.


Horoscop 14 decembrie 2015, Scorpion:

Astăzi trebuie să fiţi mândri de realizările voastre. Aţi muncit din greu şi aţi ajuns departe pe cont propriu. Când vă uitaţi la ce aţi reuşit să faceţi, puteţi fi foarte satisfăcuţi. Dar nu vă opriţi aici. Folosiţi-vă experienţele ca inspiraţie pentru a continua în acelaşi ritm şi mai departe şi pentru a vă urma visurile.


Horoscop 14 decembrie 2015, Săgetător:

În mod normal, acordaţi mai multă importanţă unor concepte mari, precum adevăr, dreptate, dragoste sau libertate. Gândiţi la scară largă, iar o astfel de atitudine face parte din farmecul vostru. Astăzi, însă, energia voastră vă face să vă concentraţi mai mult pe bunuri materiale.


Horoscop 14 decembrie 2015, Capricorn:

Astăzi este o zi bună să reveniţi la ritmul vostru şi să vă dedicaţi scopurilor voastre. Este începutul unei noi perioade pentru voi, aşa că de ce să nu profitaţi cât mai mult de ea? Încercaţi să cheltuiţi mai puţini bani, să mâncaţi mai sănătos, să vă implicaţi mai mult în activităţi fizice.


Horoscop 14 decembrie 2015, Vărsător:

Aveţi şansa să demonstraţi că este bine să gândiţi dincolo de aparenţe. Sunteţi capabili să vă concentraţi pentru perioade lungi de timp şi aveţi o mulţime de idei bune. Faceţi eforturi ca să vă puneţi gândurile în practică. Seara, dacă vă simţiţi stresaţi, puteţi chema câţiva prieteni la voi. Vă vor ajuta să vă liniştiţi.


Horoscop 14 decembrie 2015, Peşti:

Grijile minore pe care vi le faceţi de obicei pot căpăta dimensiuni astronomice astăzi. Încercaţi să fiţi mai relaxaţi şi nu vă mai stresaţi pentru orice. Amintiţi-vă că vă puteţi controla mintea foarte bine. Faceţi-vă planuri care să vă ajute să rezolvaţi o situaţie care nu vă mulţumeşte. Puteţi face progrese foarte mari, dacă nu vă mai lăsaţi copleşiţi de emoţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS