Horoscop Urania zilnic: marţi, 15 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 15 decembrie 2015


Horoscop 15 decembrie 2015, Berbec:

Dialogurile colegiale şi activităţile profesionale se desfăşoară greoi. De aceea, pe cât posibil evitaţi participarea la reuniuni profesionale şi discuţiile pe teme importante. Ar fi bine, ca din când în când să studiaţi concepţiile altora şi felul lor de a fi. Astfel aţi învăţa multe despre relaţiile interumane şi despre modul de rezolvare a situaţiilor în care sunteţi implicaţi.


Horoscop 15 decembrie 2015, Taur:

Faptul că dispuneţi de carismă şi simpatie v-ar putea aduce în situaţia încasării unor câştiguri personale mai uşor decât v-aţi fi imaginat. Cum nu sunteţi probabil cârcotaşi şi nu căutaţi nod în papură, ci vă adaptaţi din mers la orice schimbare de situaţie şi de ofertă, probabilitatea de a atrage oportunităţi financiare, bani sau bunuri de valoare este în vădită creştere.


Horoscop 15 decembrie 2015, Gemeni:

Poate fi o zi în care să simţiţi destul de clar felul în care pulsează viaţa şi în care să puteţi să vă mişcaţi în ritmul ei, fără să vă plângeţi sau să obosiţi. Puteţi fi într-o formă fizică de zile mari, aţi depăşit probabil plictisul de neînţeles şi leneveala, treceţi siguri pe voi la acţiune. Tratamentele şi terapiile de orice fel pot da rezultate uimitor de bune, pot funcţiona surprinzător de eficient.


Horoscop 15 decembrie 2015, Rac:

Într-o zi ca cea de azi se prea poate să dispuneţi de numeroase ocazii de a valorifica surse consistente de câştig şi bunăstare materială. Ideea ar fi că, în ciuda generozităţii acestora, s-ar prea putea să daţi dovadă de un pragmatism rece, atât de calculat şi lipsit de scrupule, încât, din dorinţa de a vă atribui bani sau bunuri, puteţi ajunge să vă periclitaţi relaţiile personale, prieteniile şi colaborările, viaţa privată.


Horoscop 15 decembrie 2015, Leu:

Azi v-aţi putea da seama că în iubire nu există scheme de succes şi nici soluţii gata făcute, trasee univoce care să garanteze victorii definitive. Tocmai pentru că aţi putea avea senzaţia că nimic din ce ştiţi nu mai funcţionează, s-ar zice că nu este momentul oportun pentru a face schimbări în relaţia de cuplu. Mai degrabă detaşaţi-vă şi meditaţi, optaţi pentru mişcare şi plimbări în aer liber!


Horoscop 15 decembrie 2015, Fecioară:

Aţi putea fi chemaţi să valorificaţi un bun de valoare, un bun imobiliar aflat în proprietatea de drept a întregii familii. Ori aţi putea avea un rol decisiv într-o negociere de vânzare-cumpărare a unei proprietăţi care ar urma să aparţină celor apropiaţi. Este posibil să se nască idei extrem de strălucite în materie de afaceri de familie. Puteţi înţelege azi miezul unor vorbe precum unde sunt doi puterea creşte.


Horoscop 15 decembrie 2015, Balanţă:

S-ar zice că astăzi nu vă iese să fiţi toleranţi şi concilianţi în relaţiile cu cei apropiaţi. Vi se pare că trăiţi într-un mediu supus schimbărilor, incapabil să vă asigure securitatea personală, iar asta vă nelinişteşte şi vă scade din randamentul profesional. În ciuda energiei debordante care vă animă, nu vă aflaţi în parametrii cei mai buni pentru a face bani, pentru a vă adjudeca câştiguri materiale.


Horoscop 15 decembrie 2015, Scorpion:

Azi v-aţi putea dezvălui mari rezerve de afecţiune şi disponibilitate sufletească, puteţi fi imaginativi, deşi nu mai sunteţi pândiţi de riscul introvertirii, de riscul de a vă închide într-o lume proprie, devenind opaci pentru ceilalţi. În plus, puteţi căpăta sentimentul că faceţi ceva bun pentru ceilalţi, că sunteţi utili şi utilizabili, iar în urma acestui efort de rost personal şi muncă puteţi obţine recompense financiare frumuşele.


Horoscop 15 decembrie 2015, Săgetător:

Iată o zi de bună vitalitate, de energie şi forţă fizică. În cazul în care aţi fost afectaţi de vreo suferinţă fizică, astăzi lucrurile se mai îndreaptă. Puteţi primi veşti bune de la doctori, tratamentele pot da rezultatele scontate şi puteţi constata faptul că parametrii unor analize efectuate se înscriu în limitele normale. Este o zi potrivită pentru activităţi energice şi tonice, pentru consum consistent de energie.


Horoscop 15 decembrie 2015, Capricorn:

Este de aşteptat ca marţi să aveţi o dispoziţie bună, cordială, să vă arătaţi prietenoşi şi degajaţi faţă de anturaj, disponibili la conversaţie şi anecdote. S-ar părea că sunteţi foarte curioşi şi vigilenţi, că aveţi o minte iscoditoare şi apreciaţi cu precădere provocările la un dialog cu tâlc şi sens. Nimeni nu contestă că puteţi fi nişte buni naratori, însă există riscul să cădeţi în discuţii care nu duc niciunde, în sporovăială şi trăncăneală.


Horoscop 15 decembrie 2015, Vărsător:

Vi s-ar putea aduce azi acuze serioase cum că nu ştiţi să vă treceţi în plan secund, că nu ştiţi să daţi întâietate dorinţelor persoanei iubite. Poate fi vorba şi de o fază de monotonie intervenită în viaţa de cuplu, de plictiseală sau uzură, care să vă îmbie să căutaţi un partener nou, proaspăt şi interesant. Dacă vă simţiţi ca nişte lei în cuşcă şi vreţi să evadaţi, faceţi-o undeva în natură ori alegeţi să faceţi sportul preferat!


Horoscop 15 decembrie 2015, Peşti:

Ziua de marţi este favorabilă introspecţiei şi analizării pe îndelete a relaţiilor şi situaţiilor în care sunteţi implicaţi. Pe de altă parte se pot accentua afecţiuni vechi, de aceea dozaţi-vă eforturile şi ocupaţi-vă numai de treburi uşoare. Detaşaţi-vă de grijile cotidiene şi visaţi cu ochii deschişi. Rugăciunea spusă din suflet vă poate elibera de tensiunile acumulate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS