Horoscop Urania zilnic: duminică, 13 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 13 decembrie 2015


Horoscop 13 decembrie 2015, Berbec:

Deveniţi brusc conştienţi că aveţi nevoie de mai mulţi bani sau de o stabilitate financiară mai mare. Indiferent că vă daţi seama de asta pentru că aţi vrut să vă cumpăraţi ceva şi nu v-aţi permis sau pentru că bugetul vostru devine tot mai restrictiv, este momentul să faceţi ceva în această privinţă.


Horoscop 13 decembrie 2015, Taur:

Astăzi trebuie să faceţi ceva mai multe eforturi pentru viitorul vostru. Faceţi-vă o listă cu responsabilităţile pe care le aveţi şi începeţi să le îndepliniţi. Energia voastră este extraordinară, aşa că aveţi tot ce vă trebuie pentru a munci din greu. Dacă ceilalţi se bazează pe voi, veţi reuşi să îi mulţumiţi.


Horoscop 13 decembrie 2015, Gemeni:

Este una dintre acele zile în care vă daţi seama că trebuie să trageţi de voi ca să vă îndepliniţi promisiunile sau să faceţi ceva care necesită activitate fizică. Nu aveţi chef de nimic, dar partea bună este că nici nu trebuie să trageţi prea mult de voi. Luaţi-vă câteva filme preferate, cuibăriţi-vă în pătură şi relaxaţi-vă.


Horoscop 13 decembrie 2015, Rac:

Astăzi cădeţi într-o stare melancolică din cauza carierei şi nu sunteţi deloc optimişti. Uneori vi se pare că nu vă îndreptaţi într-o direcţie bună sau că nu avansaţi atât de rapid pe cât v-aţi dori. Nu este o reflecţie adevărată a realităţii, aşa că încercaţi să vă reveniţi din această stare.


Horoscop 13 decembrie 2015, Leu:

Astăzi lucrurile devin ceva mai serioase decât de obicei. Toată lumea din jurul vostru simte povara cheltuielilor şi încep să se gândească la modalităţi de economie. Observaţi această atitudine negativă în jurul vostru, mai ales că sunteţi obişnuiţi, de obicei, cu căldură şi generozitatea celorlalţi.


Horoscop 13 decembrie 2015, Fecioară:

Astăzi vă simţiţi apreciaţi. Bucuraţi-vă de atenţia pe care o primiţi şi fiţi mândri de voi, pentru că meritaţi. Puteţi să oferiţi o răsplată pentru tot ce aţi făcut în ultima vreme. Cumpăraţi-vă ceva drăguţ sau oferiţi-vă o masă în oraş, vă veţi simţi foarte bine.


Horoscop 13 decembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi deseori preocupaţi de felul în care vă percep ceilalţi, iar astăzi, această mică problemă devine o grijă reală. Poate sunteţi anxioşi în legătură cu performanţa voastră de la muncă sau cu promovarea pe care o aşteptaţi de ceva vreme. Încercaţi să nu cheltuiţi prea mulţi bani pe haine sau accesorii, pentru că nu acestea sunt soluţiile ca să păreţi nişte profesionişti.


Horoscop 13 decembrie 2015, Scorpion:

Fiţi mai atenţi la banii şi la timpul vostru astăzi şi ţineţi mai mult de ei. Sunteţi mai concentraţi pe probleme profesionale decât de obicei şi căutaţi mai multă siguranţă. Nu investiţi în piese de care aveţi nevoie şi încercaţi să aveţi o abordare cât mai practică.


Horoscop 13 decembrie 2015, Săgetător:

Obişnuiţi să acţionaţi cu mai multă îndrăzneală şi din impuls, dar astăzi sunteţi ceva mai precauţi. Faceţi-vă planuri de viitor, pentru că atitudinea pe care o aveţi acum vă va ajuta să vedeţi lucrurile foarte clar. Cariera voastră ar avea nevoie de mai multă atenţie, aşa că gândiţi-vă unde aţi vrea să fiţi peste un an sau doi.


Horoscop 13 decembrie 2015, Capricorn:

Aveţi un scop nou în minte, ceva mai măreţ şi mai important decât orice altceva aţi făcut până acum. Probabil aţi făcut, deja, câţiva paşi în această direcţie şi ştiţi încotro vă îndreptaţi. Singura întrebare pe care trebuie să v-o puneţi este ce veţi face în perioada următoare?


Horoscop 13 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi gândiţi-vă la viaţa voastră profesională. Este o zi bună să vă analizaţi cariera, indiferent dacă asta înseamnă să găsiţi o cale prin care să cereţi o mărire de salariu sau să mergeţi la un curs care să vă ajute să vă specializaţi în meseria voastră. Dacă vă gândiţi chiar să vă schimbaţi domeniul, acum este momentul să acţionaţi.


Horoscop 13 decembrie 2015, Peşti:

Este momentul să fiţi mai practici când vă gândiţi la viaţa voastră şi să analizaţi cu atenţie ce planuri trebuie întărite. Este destul de greu să faceţi asta, dar nu imposibil. În termeni generali, ştiţi ce vreţi să faceţi pe termen lung. Ştiţi că aveţi nevoie de confort şi de lucruri care să vă uşureze viaţa, aşa că îndreptaţi-vă în acea direcţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS