Horoscop Urania zilnic: luni, 30 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 30 noiembrie 2015


Horoscop 30 noiembrie 2015, Berbec:

Pentru că cei din jur trebuie treziţi la realitate, vă oferiţi voi să faceţi asta fiindcă sunteţi singurii care au rămas cu picioarele pe pământ. Doar că vă veţi încărca azi cu destul de multă energie negativă şi este posibil să răbufniţi. În drumul vostru apar şi afaceri şi investiţii interesante.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Taur:

Sunteţi atât de plini de energie azi încât sunteţi în stare să cuceriţi lumea întreagă. Asta vă aduce tot mai aproape de o reuşită pe care o aşteptaţi de mult timp. Scoateţi-vă partenerul la o plimbare pentru a discuta în linişte despre voi. Dacă nu aveţi încă o relaţie, fiţi atenţi la unul/a dintre colegii/ele de muncă.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Gemeni:

Fermecători cum sunteţi, reuşiţi azi să ieşiţi din orice situaţie dificilă. Nici amenzi nu veţi lua că aţi călcat cam tare acceleraţia, nici şeful nu vă mai mustră că nu v-aţi terminat treaba. Totuşi, nu trebuie să vă băgaţi în treburi care nu ţin de voi, fiindcă s-ar putea să aveţi probleme.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Rac:

Toţi prietenii vă sar azi în ajutor şi reuşiţi să vă reechilibraţi situaţia profesională, dar şi pe cea sentimentală. La serviciu sunteţi lăudaţi, însă primiţi aprecierile ca şi cum sunt normale câtă vreme le meritaţi. Faceţi ceea ce vă place fără să vă mai gândiţi la alţii.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Leu:

Simţiţi că pierdeţi din energie şi este cazul să vă odihniţi mai mult. Realizaţi-vă doar sarcinile de la locul de muncă şi nu vă implicaţi în alte proiecte, oricât de simple ar părea la prima vedere. Astăzi trebuie să vă relaxaţi şi să nu depuneţi prea mult efort.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Fecioară:

Aveţi ceva probleme azi cu cineva de la serviciu şi trebuie să remediaţi situaţia dacă nu vreţi să aveţi de pierdut. Un simplu regret poate face minuni uneori. Atenţie la felul în care manipulaţi aparatele electrocasnice fiindcă există riscul să vă accidentaţi.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Balanţă:

Trăiţi din plin o poveste de dragoste, iar asta vă face să radiaţi de fericire. Toată lumea observă şi reuşiţi să aduceţi un aer de bucurie peste tot pe unde vă aflaţi. Vă înconjoară numai oameni cinstiţi şi serioşi, de la care aveţi ce învăţa. Seara, ar fi bine să vă culcaţi mai devreme ca să vă odihniţi suficient.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Scorpion:

Este posibil ca un superior care nu ştie ce vrea să vă dea ziua peste cap. Poate că mai bine ar şi să plecaţi acasă cât mai devreme. Dacă aveţi probleme în relaţia de cuplu, îndreptaţi-vă atenţia şi direcţionaţi-vă energia către un alt aspect al vieţii voastre. Puteţi începe să faceţi ceva îndrăzneţ azi, ceva ce vă place cu adevărat.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Săgetător:

Aveţi nevoie de ajutor? Nu vă temeţi să îl cereţi, chiar dacă de obicei preferaţi să vă rezolvaţi de unii singuri problemele. Încă o dată sfatul este să faceţi un efort şi să lucraţi în echipă. Nu este exclus ca azi să semnaţi un contact avantajos sau să luaţi un credit ori să primiţi nişte bani de la cineva ca o răsplată din trecut.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Capricorn:

Chiar dacă este începutul săptămânii, puţină relaxare nu vă strică. Închideţi-vă telefonul mobil şi nu mai staţi încontinuu cu ochii pe căsuţa de e-mail. Cine vrea să vă găsească vă găseşte oricum. Bucuraţi-vă de puţină linişte şi veţi vedea cât de bine este să nu aveţi pe ce să vă enervaţi.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Vărsător:

Aveţi atâta energie încât nu reuşiţi să vă concentraţi şi să o folosiţi aşa cum trebuie. Faceţi-vă o listă a priorităţilor şi urmaţi-o cu stricteţe, fără să vă mai pierdeţi în fleacuri şi în detalii minore. Atenţie la partenerul vostru pentru că are tot mai des impresia că îl neglijaţi.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Peşti:

Nu mai aveţi răbdare şi vă faceţi fel şi fel de planuri de parcă vine concediul nu alta. Totuşi, încercaţi să vă vedeţi de treburile pe care le aveţi de făcut azi. Cu persoana dragă întâmpinaţi probleme de comunicare, însă nu trageţi concluzii pripite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS