Horoscop Urania săptămânal: 30 noiembrie - 6 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 30 noiembrie - 6 decembrie 2015


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Berbec:

Dacă zilele de 3, 4 și 5 decembrie vă surprind sub medicaţie, iar starea voastră de sănătatea pare să se înrăutățească, nu vă speriaţi întrucât așa înțelege organismul vostru să vă transmită că lupta împotriva bolii începe să dea rezultate. Este adevărat că aţi putea fi descurajaţi în primă fază, fiind tentaţi să renunţaţi la tratament, dar nu le permiteţi acestor mici piedici să vă abată de la calea ce trebuie urmată.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Taur:

Ziua de 6 decembrie ar putea tulbura apele privind sectorul sănătăţii într-o anumită măsură. Probabil că o mică durere de cap sau de măsea vă va da târcoale la sfârşitul săptămânii, dar nu-i permiteţi să atenteze la echilibrul vostru interior. Totuși, nu o neglijaţi complet dacă persistă și faceţi aranjamentele necesare pentru a vă prezenta la doctor lunea viitoare la prima oră. Altfel, s-ar putea agrava și complica.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Gemeni:

Se face că săptămâna aceasta zodia nașterii voastre nu figurează pe lista neagră a astrelor, cel puțin la capitolul sănătate. Dacă totuși nu sunteţi în apele voastre ori vă simţiţi bine, dar vreţi să vă ajustaţi puţin stilul de viață ori alimentație, ţineţi cont că sarea celulară care vă corespunde este clorura de potasiu pe care o găsiţi în morcovi, portocale și prune. Includeţi-le mai des în meniul vostru decât până acum.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Rac:

Este posibil să începeţi săptămâna cu stângul privind sănătatea, mai ales dacă suferiţi de o afecțiune cronică ori nu aţi acordat atenția care i se cuvenea sănătății și aţi lăsat boala să se trateze de la sine ori v-aţi tratat după ureche. Dar dacă aţi urmat un tratament lung, complicat sau aţi ținut un regim alimentar strict, se prea poate să sesizaţi o îmbunătățire vizibilă și durabilă a stării voastre generale.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Leu:

Zilele de 30 noiembrie, 1 și 2 decembrie v-ar putea surprinde într-o dispoziție de zile mari și cu bateriile încărcate până la refuz. Cum dispuneţi de o stare de spirit de zile mari și de rezerve de energie pe măsură, aţi putea fi tentaţi să vă angrenaţi în activități cu risc crescut de accidente. Potoliţi-vă puţin avântul, luaţi lucrurile pe îndelete.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Fecioară:

Intervalul 30 noiembrie - 1 decembrie v-ar putea surprinde experimentând trăiri contradictorii. Poate aveţi parte de situații în care prea mulți ochi se ațintesc asupra voastră și nu vă mai simţiţi în largul vostru, deci în siguranţă ori vă simţiţi oarecum vinovaţi că vă place această atenție deși afirmaţi sus și tare că nu o apreciaţi. Căutaţi să nu mai complicaţi lucrurile și permiteţi-vă să vă bucuraţi fără regrete.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Balanţă:

Zilele de 3, 4 și 5 decembrie vă găsesc probabil ceva mai critici decât de obicei la adresa propriilor persoane, dar și a celorlalți. Cel puțin în ziua de 5 decembrie, s-ar putea să vă deranjeze o remarcă mai necioplită a unui apropiat sau vecin într-atât de tare încât să ajungeţi să vă faceţi procese mari de conștiință. Poate nu ar fi rău să fiţi mai toleranţi cu voi înşivă și indulgenţi cu scăpările altora.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Scorpion:

Se prea poate ca duminică să nu vă prea ardă de socializare. Situația nu ar părea prea complicată dacă nu v-aţi fi luat din timp unele angajamente care presupun să primiţi musafiri ori să vizitaţi voi pe cineva. Dacă chiar treceţi printr-o stare nu tocmai potrivită pentru astfel de activități, scuzaţi-vă și promiteţi că vă veţi revanșa cu prima ocazie. Poate doar aveţi nevoie să petreceţi ceva timp în liniște.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Săgetător:

Prima zi a săptămânii v-ar putea surprinde oarecum șovăitori, cu încrederea de sine și rezervele de energie la cote de avarie. Poate nu ar fi rău să luaţi această stare drept o alarmă de trezire la realitate. A venit vremea să deveniţi ceva mai responsabili în privința felului în care trăiţi, vă alimentaţi și vă odihniţi. Nu mai aşteptaţi și faceţi ajustările necesare în stilul de viață și alimentație.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Capricorn:

S-ar părea că în ziua de 30 noiembrie ajungeţi în pragul în care vă este imposibil să mai negaţi faptul că preconcepțiile și prejudecățile nu vă afectează deloc viața. Chiar dacă poate nu sunteţi conştienţi de acest lucru, vă ghidaţi după unele reguli care fie vă împiedică să vă dezvoltaţi ca oameni sau profesionişti, fie vă fură șansa de a vă bucura de unele ocazii valoroase. Deschideţi-vă orizonturile!


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Vărsător:

Nicio planetă sau configurație astrală nu pare să atenteze la bunăstarea voastră fizică ori psihică în această săptămână. Dacă sunteţi decişi totuși să faceţi schimbări în stilul vostru de viață ori alimentație pentru a avea parte de mai multă energie și de o sănătate de fier, introduceţi mai des în meniul vostru mere, linte și brânză de capră. Conțin sarea celulară specifică zodiei voastre, indiciu că vă fac bine.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Peşti:

Nici în ceea ce vă privește nu se întrevăd surprize neplăcute la capitolul sănătate. Dacă urmăriţi chiar și așa să vă ajustaţi stilul de alimentație după nevoile particulare ale organismului vostru, luaţi aminte că sarea celulară a zodiei voastre este fosfatul de fier. Acesta sprijină transportul de oxigen prin corp și poate fi găsit în alimente precum prunele, portocalele și ciupercile. Consumaţi-le mai des!


Horoscop decembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS