Horoscop Urania lunar: decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania decembrie 2015


Horoscop decembrie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec decembrie 2015
Un telefon de la o persoană plecată în străinătate sau o ofertă de a participa la un curs/schimb de experiență vă poate prinde nepregătiţi în zilele de 1 sau 2. Sarcinile de muncă primite între zilele de 3 și 5 necesită nu doar să fie privite în ansamblu, ci și atenție la detalii. Din data de 4 până în data de 9, cariera sau responsabilitățile sociale, ale voastre sau ale celui drag, pot afecta destul de serios viața de cuplu.

Începând cu data de 5, pare să se însufleţească sectorul personal. Agresivitatea pasivă afișată de partenerul de cuplu între zilele de 8 și 13 poate ajunge să vă enerveze foarte tare. După data de 10, superiorii și oamenii puternici încep să vă privească cu alți ochi. Din data de 10 până în data de 12, vi se oferă ocazia să scăpaţi de unele inhibiții. Între zilele de 19 și 21, puteți ajunge la cuțite cu şefii dacă nu aveţi pe deplin libertate de acțiune.

În zilele de 25 și 26, randamentul pe care îl daţi vă minunează până și pe voi. Între zilele de 27 și 31, riscați, voi și partenerul, să vă împărțiți din nou defectuos între viața profesională și cea de cuplu. După data de 30, sunt avantajate plecările în concediu peste hotare. Așadar dacă vă propuneţi să treceţi în anul 2016 departe de casă, astrele vă susțin în acest demers. Cu cât este mai exotică destinația, cu atât mai bine.


Horoscop decembrie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur decembrie 2015
Rezolvarea unor probleme complicate cu care v-aţi confruntat în ultima vreme poate veni într-un mod neașteptat în zilele de 1 sau 2. Gelozia și posesivitatea se pot interpune între voi și partener din data de 3 până în data de 5. Atmosfera tensionată de la serviciu prezentă între data de 4 și data de 9 riscă să vă afecteze eficiența și relația cu colegii de muncă. După data de 5, viața de cuplu se poate revitaliza.

Sănătatea vă poate pune probleme din data de 8 până în data de 13 sau aveţi de-a face cu răsturnări de situație dificil de administrat la locul de muncă. Se întrevede şansa de a participa la un curs/schimb de experiență începând cu data de 10. Planurile voastre și ale persoanei dragi de viitor pot face progrese vizibile între data de 10 și data de 12. Intervalul de zile 19-21 nu se arată prea roz, dar rămâneţi optimişti.

Sărbătorile de iarnă vă surprind pe voi și pe persoana iubită într-o dispoziție de zile mari. Dacă lucraţi între zilele de 27 și 31, este posibil să nu vă bucuraţi de atmosfera festivă de la serviciu unde sarcinile de lucru sunt destul de dificile, iar așteptările ceva cam mari. După data de 30, viața voastră personală se animă considerabil, dar crește în aceeași măsură riscul de a experimenta dragostea cu năbădăi.


Horoscop decembrie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 se arată favorabile vieții sociale și sentimentale. Între data de 3 și 5, persoana iubită își poate exprima nemulțumirile legate de lucruri ce țin de bucătăria internă a familiei. Din data de 4 până în data de 9, se anunță rost de dragoste cu năbădăi. După 5 încolo, puteți primi sarcini de lucru care vă incită, dar vă și pun în dificultate. Între data de 8 și data de 13, riscaţi să neglijaţi persoana dragă din cauza prietenilor.

După data de 10, ar fi bine să se pună la punct reguli cu privire la uzul finanțelor și bunurilor deținute la comun cu partenerul de viață ori afaceri. Din data de 10 până în data de 12, parcă munciţi cu mai mult drag și spor. Aportul vostru de energie, timp și resurse la proiectele cuplului și/sau ale asocierii profesionale în care sunteţi implicaţi poate să nu fie egal cu cel al restului părților între data de 19 și data de 21.

În zilele de 25 sau 26, își pot găsi soluţia unele probleme de familie, cel mai probabil de natură financiară. Din data de 27 până în data de 31, asiguraţi-vă că respectați libertatea personală a partenerului de viaţă, respectiv a copiilor. Începând cu data de 30, viața de cuplu se animă, iar persoanele singure pot avea ocazia de a întâlni pe cineva special, indiciu că dragostea plutește în aer.


Horoscop decembrie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac decembrie 2015
Eficiența ridicată de care puteți da dovadă în zilele de 1 şi 2 vă permit să (re)intraţi în grațiile şefilor. Cu toate acestea, evitaţi să programaţi interviuri de angajare, să purtați negocieri sau să semnaţi contracte între zilele de 3 și 5. Responsabilitățile casnice sau așteptările familiei voastre de origine pot atârna greu pe umerii persoanei iubite din data de 4 până în data de 9.

După data de 5, viața voastră sentimentală se animă, iar dacă sunteţi singuri, vă poate cădea cu tronc cineva. Urgențele profesionale apărute între zilele de 8 și 13 vă pot face să daţi la o parte familia sau îndatoririle domestice. Din data de 10 încolo, comunicaţi mai bine cu partenerul de viață ori afaceri, clienții și colaboratorii. Între data de 10 și data de 12, gândiţi parcă la unison cu copiii și persoana iubită.

Cariera sau reputația voastră sau a partenerului de viață ori afaceri pot interveni între voi din data de 19 până în data de 21. Sărbătorile de iarnă vă surprind într-o simbioză perfectă cu persoana iubită. Între data de 27 și data de 31, persoana dragă se poate arăta nemulțumită de felul în care decurg lucrurile în gospodărie și/sau familie. Începând cu data de 30, vă puteți bucura de tonus și randament mai ridicate decât de obicei.


Horoscop decembrie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 pot veni la pachet cu surprize plăcute pe plan sentimental și/sau în relația cu copiii. Ar fi bine ca între data de 3 și data de 5 să nu cumpăraţi altceva decât strictul necesar. Riscul de a intra în dispute cu colegii de serviciu crește foarte repede din data de 4 până în data de 9. După data de 5, timpul petrecut acasă, înconjurat de persoanele dragi, vă poate aduce mai multe satisfacții decât aţi crede.

Dacă vă vizitează rudele voastre și/sau ale partenerului între data de 8 și data de 13 sau aveţi de gând să purtați discuții importante atunci, nu lăsaţi diferențele de viziune și mentalitate să conducă la certuri. Din data de 10 încolo, începeţi parcă să vorbiţi aceeași limbă cu colegii de muncă. Unele probleme de familie se pot rezolva ca prin minune cândva din data de 10 până în data de 12, dacă daţi dovadă de multă înțelegere.

Apropierea unor termene limită sau așteptările prea ridicate ale superiorilor vă pot afecta randamentul între data de 19 și data de 21. Chiar și așa, nu vi se reduc oportunităţile să vă alegeţi cu un bonus sau o primă în zilele de 25 sau 26. Intervalul de zile 27-31 se prefigurează a fi unul tensionat și confuz la locul de muncă, dar începând cu data de 30, încep să se miște înspre bine lucrurile pe plan sentimental.


Horoscop decembrie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară decembrie 2015
Ițele unei probleme personale se pot descâlci ca prin minune în zilele de 1 şi 2. Rămân altele care continuă să vă supere între zilele de 3 și 5. Evitaţi să vă întindeţi mai mult decât vă ține plapuma bugetului din data de 4 până în data de 9. După data de 5, (re)descoperiţi plăcerea momentelor petrecute cu familia. Din data de 8 până în data de 13, banii pot ajunge să vă alunece printre degete.

După data de 10, păreţi să vă înţelegeţi cu mai multă ușurință cu copiii și partenerul. Dacă sunteţi liberi de contract, puteți cunoaște o persoană care vă face să aveţi fluturaşi în stomac. Conversațiile avute cu partenerul sau asociatul între data de 10 și data de 12 nu se preconizează a degenera în conflicte, ci aduc rezolvare într-o chestiune sau alta. Se pot accentua probleme de încredere în cuplu în intervalul de zile 19-21.

Sărbătorile de iarnă vă aduc mai aproape, sufletește și fizic, de copiii și partenerul de cuplu. Dacă nu acordaţi atenție sporită organizării bugetului, este posibil ca din data de 27 până în data de 31 să experimentaţi lipsuri financiare. Începând cu data de 30 decembrie, vă permiteți să staţi mai mult în compania familiei, poate chiar să vă vizitaţi rudele. Nimic nu pare să vă bucure mai mult decât clipele alături de persoanele dragi.


Horoscop decembrie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 se anunță a fi favorabile negocierilor, dar și discuțiilor cu partenerul ce se doresc rezolvate, dar lipsite de acuze și reproșuri. Din data de 3 până în data de 5, puteți fi tentaţi să readuceţi în prezent subiecte delicate din trecut. Între data de 4 și data de 9, este posibil ca vorba bună să nu facă minuni în privința unor probleme domestice și/sau familiale dificile. Fiţi înțelegători!

După data de 5, se arată ocazii de suplimentare a veniturilor, respectiv valorificare a economiilor și posesiunilor. Fiţi răbdători cu irascibilitatea de care poate da dovadă persoana dragă din data de 8 până în data de 13, căci altfel se produc scântei. După data de 10, vorbiţi aceeași limbă cu rudele. Între data de 10 și data de 12, se întrevăd ocazii crescute de câștig dacă sunteţi dispuşi să munciţi.

Exigențele familiei voastre de origine sau responsabilitățile casnice pot ajunge să-l apese pe partener între data de 19 și data de 21. Sărbătorile de iarnă și rememorarea clipelor speciale de peste an îndulcesc atmosfera de acasă. Chiar și așa, există pericolul ca din data de 27 până în data de 31 să vă aruncați replici acide. Începând cu data de 30, se pot îmbunătăți vizibil relațiile cu rudele apropiate.


Horoscop decembrie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 sunt însoțite de ocazii mari de câștig dacă sunteţi gata să vă suflecaţi mânecile și să vă puneţi pe treabă. Din data de 3 până în data de 5, evitaţi să acordaţi împrumuturi amicilor sau să faceţi investiții în proiecte de grup sau planuri de viitor care nu prezintă garanții. Ar fi bine ca în discuțiile purtate între data de 4 și data de 9 să nu vă raportaţi la disensiunile din trecut. Căutaţi să iertați și să uitați.

După data de 5, puteți deveni mai conştienţi de atuurile proprii, atrăgându-i pe ceilalți ca un magnet. Din data de 8 până în data de 13, sănătatea poate lăsa de dorit sau sarcinile de la locul de muncă vă solicită mai mult decât de obicei. După data de 10, abilitățile voastre de comunicare, cu familia și nu numai, se îmbunătățesc vizibil. Dacă sunteţi singuri, daţi-vă întâlniri în intervalul de zile 10-12.

Între data de 19 și data de 21, încercaţi să nu le vorbiţi colegilor de serviciu pe un ton superior. Sărbătorile de iarnă vă pot surprinde în compania familiei pe care nu aţi mai văzut-o demult. Dacă intervalul de zile 27-31 vă surprinde la muncă, străduiţi-vă să nu intraţi în altercaţii cu colegii de serviciu. Începând cu data de 30, se prea poate să vă suplimentaţi mai ușor veniturile.


Horoscop decembrie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător decembrie 2015
Ar fi bine ca timpul liber pe care îl aveţi la dispoziție în zilele de 1 şi 2 să îl petreceţi în cuplu întrucât vă așteaptă clipe minunate. Între zilele de 3 și 5, puteți intra în conflicte cu superiorii sau alte figuri autoritare din viața voastră. Din data de 4 până în data de 9, ar fi recomandat să refuzaţi amicii care vă solicită sprijin material și să nu investiţi sume mari în proiecte de grup și/sau planuri de lungă durată.

După data de 5, poate reapărea în peisaj un fost partener sau se înfiripă o idilă. Angajamentele sociale pe care vi le luaţi în intervalul de zile 8-13 riscă să vă țină departe de partenerul de cuplu și/sau copii. După data de 10, vă pot ieși în cale ocazii de a vă suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile și bunurile. Între data de 10 și data de 12, păreţi mai dispuşi să iertați greșelile comise de persoanele dragi.

Din data de 19 până în data de 21, ar fi bine să vă limitaţi la articolele de pe lista de cumpărături. Dacă sărbătorile de iarnă vă surprind la serviciu, consolaţi-vă cu faptul că sunteţi remuneraţi pe măsură. Se recomandă să fiţi strânşi la pungă între zilele de 27 și 31 dacă urmăriţi să nu faceţi rabat de la nimic cu ocazia trecerii dintre ani. Atuurile personale vă conferă mai multă trecere pe plan social după data de 30.


Horoscop decembrie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn decembrie 2015
Dacă încercaţi să vă puneţi în situația membrilor familiei voastre, multe dintre problemele voastre s-ar putea rezolva în primele zile ale lunii decembrie. Din data de 3 până în data de 5, vă puteți simți ameninţaţi de o forță pe care nu o puteți controla sau aveţi impresia că totul vă este nefavorabil, dar căutaţi să fiţi optimişti. Între data de 4 și data de 9, se pot produce certuri aprinse între voi și şefi sau alte figuri autoritare din viața voastră.

După data de 5, aveţi mai multă trecere pe plan social, ba chiar puteți lega o relație mai apropiată cu un/o prieten/ă. Unele urgențe familiale și/sau casnice vă pot face să vă neglijaţi cariera din data de 8 până în data de 13. După data de 10, păreţi mai comunicativi decât de obicei. Între zilele de 10 și 12, puteți fi invitaţi de amici să vă alăturaţi unui proiect sau vă consultați cu ei vizavi de unele planuri de lungă durată.

Evitaţi să afişaţi o atitudine superioară în raport cu familia din data de 19 până în data de 21 întrucât pot apărea conflicte. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vă vizitează persoanele dragi din străinătate sau vă decideţi voi să vă vizitaţi membrii familiei aflaţi la mare depărtare de casă. Căutaţi să nu daţi curs, între zilele de 27 și 31, discuțiilor în contradictoriu cu superiorii sau tatăl. Din 30 încolo, poate reapărea în viața voastră un fost partener.


Horoscop decembrie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 se anunță extrem de prielnice primirii de membrii în cadrul unui proiect de grup, obținerii de finanţe, dar și conceperii unor planuri de viitor. Fiţi selectivi totuși întrucât, între zilele de 3 și 5, unii parteneri pot trage focul la oala lor. Intervalul de zile 4-9 se anunță a fi plin cu ghinioane, dar nu vă lăsaţi să vă abată de la calea pe care v-aţi ales-o.

După data de 5, reputația voastră, ca oameni și/sau profesionişti, vă poate deschide unele uși până atunci inaccesibile. Din data de 8 până în data de 13, căutaţi să nu vă programaţi negocieri, semnări de contracte, interviuri de angajare întrucât se pot stârni certuri pe seama diferențelor de viziune și mentalitate. Din 10 încolo, nu plecaţi urechea la bârfe și evitaţi să răspândiţi zvonuri.

În intervalul de zile 10-12, vă puteți alege cu un bonus, o primă sau chiar mărire de salariu. Dacă aţi acumulat furie, încercaţi să nu o proiectaţi, din data de 19 până în data de 21, în direcția cuiva sub formă de reproșuri. Sărbătorile de iarnă vă oferă ocazia să cădeţi la pace cu trecutul, dar nu cedaţi ispitei de a îl răscoli din nou între zilele de 27 și 31. Începând cu data de 30, popularitatea voastră crește văzând cu ochii.


Horoscop decembrie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 se prefigurează a fi profitabile, întrezărindu-se șanse de a vă mări veniturile, respectiv valorifica economiile și posesiunile. Cariera sau reputația voastră sau a persoanei iubite, poate plana greu asupra vieții de cuplu între zilele de 3 și 5. Din data de 4 până în data de 9, problemele de încredere sau neînțelegerile pe seama banilor intervin între voi și partenerul de viață ori afaceri.

După data de 5, vă poate cădea cu tronc o persoană de peste hotare sau de o religie și/sau mentalitate diferită de a voastră. Intervalul de zile 8-13 se arată a fi unul nefavorabil, deci gestionaţi-vă banii cu atenție. Din 10 încolo, comunicaţi cu mai multă lejeritate cu amicii și gândiţi clar în perspectivă. Din data de 10 până în data de 12, soarta vă poate răsfăța cu evenimente speciale și momente unice.

Între zilele de 19 și 21, angajamentele sociale/proiectele de grup/planurile de viitor pot necesita investiții pe care le susțineți cu greu. Sărbătorile de iarnă vă pot găsi în compania persoanei iubite și a prietenilor comuni. Revelionul riscă să fie compromis din cauza unor prieteni care se decid brusc cândva între zilele de 27 și 31 să iasă din schemă. Reputația voastră poate avea de câștigat după data de 30.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS