Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 Decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 1 Decembrie 2015


Horoscop 1 Decembrie 2015, Berbec:

Prima zi a lunii decembrie vă aduce o mare dorinţă de a fi în mijlocul celorlalţi, de a ajuta pe toată lumea, de a vă bucura de tot ce vă înconjoară. Nu staţi în casă, dacă vreţi să obţineţi ceva, bateţi din uşă în uşă şi spuneţi-vă punctul de vedere. Şi, mai ales, nu luaţi decizii pripite dacă este vorba de proiecte în aplicare.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Taur:

Veţi primi tot soiul de invitaţii, veţi avea ocazia să călătoriţi, să întâlniţi oameni noi şi să aveţi parte de o mulţime de emoţii pozitive. Totuşi, cântăriţi bine ceea ce acceptaţi pentru că este bine să vă odihniţi ceva mai mult. Mergeţi prin magazine şi cumpăraţi-vă tot ce vă doriţi.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Gemeni:

Banii sunt luaţi în discuţie astăzi şi de aici se pot isca adevărate scandaluri, cu destrămări definitive ale unor relaţii solide. Ascultaţi-vă instinctele când vă îndeamnă să fiţi mai precauţi. Cel mai bine ar fi să vă petreceţi o parte din timp cu activităţile care vă fac plăcere. Scoateţi-vă partenerul în oraş.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Rac:

Aveţi foarte multe activităţi astăzi. Sunteţi înconjuraţi de multă lume şi este rost şi de multă distracţie. În ce îl priveşte pe partener, trebuie să ştiţi că o relaţie serioasă necesită transparenţă dacă vreţi să evolueze. Aşadar, fiţi deschişi şi spuneţi-i tot ce aveţi pe suflet.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Leu:

Dispuneţi de o sumă de bani şi sunteţi decişi să vă canalizaţi creativitatea pe cadourile pe care trebuie să le cumpăraţi pentru cei dragi de sărbători. În dragoste, trebuie să fiţi sinceri şi lucrurile se vor aranja aşa cum vă doriţi. Controlaţi-vă stările interioare şi relaxaţi-vă cu un film amuzant sau o carte bună.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Fecioară:

Este o zi bună pentru a vă planifica bugetul întregii luni, cu atât mai mult cu cât vor fi cheltuieli serioase şi trebuie să ştiţi pe ce mizaţi. Persoana iubită sau copiii pot profita de pe urma generozităţii voastre, de aceea fiţi prudenţi. Vă macină tot mai mult un secret pe care nu mai puteţi să îl ţineţi doar pentru voi.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Balanţă:

Apar o serie de chestiuni relaţionale şi simţiţi nevoia să vă sfătuiţi cu cineva din familie. Totodată, o fată/femeie s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul vostru azi. Ar fi bine să renunţaţi de bună voie la relaţiile nepotrivite, care vă consumă prea mult timp şi prea multe resurse.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Scorpion:

În relaţia cu partenerul au apărut în ultima vreme o serie de probleme pe care nu aţi avut timp sau energie să le rezolvaţi. A venit vremea să puneţi cărţile pe masă. Odihniţi-vă şi răsfăţaţi-vă cu bucate alese sau cu mici cumpărături alături de cineva drag.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Săgetător:

Este început de lună, aşa că nu ar fi rău dacă aţi răspunde la e-mailuri vechi, dacă aţi finaliza lucrări al căror termen le-a trecut demult. Spre seară se conturează distracţii alături de persoana iubită. Ieşiţi în oraş, găsiţi o activitate interesantă, dar aveţi grijă cu banii.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Capricorn:

Este zi liberă azi, aşa că nu ar fi rău să profitaţi de ocazie şi să o petreceţi alături de familie. Încercaţi să vă apropiaţi mai mult de oamenii buni din jurul vostru, care emană acea energie pozitivă de care aveţi nevoie. Atenţie însă la unele discuţii aprinse care pot să apară pe teme legate de bunuri şi de bani.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Vărsător:

Foarte uşor vă schimbaţi părerile astăzi, ba în unele privinţe vă contraziceţi singuri. Relaţia cu partenerul de viaţă va depinde în întregime de dorinţele şi aşteptările voastre faţă de el. Încercaţi să fiţi mai deschişi pentru ca relaţia voastră să meargă bine. Totuşi, evitaţi destăinuirile care nu vă fac bine.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Peşti:

Astăzi vă străduiţi să vă dedicaţi în totalitate timpul unei persoane dragi, care v-a cam lipsit în ultima vreme. Poate ieşiţi pe seară într-un club de karaoke. Sunteţi nevoiţi să cheltuiţi sume importante de bani, fie pentru a ajuta un prieten, fie pentru un proiect profesional comun cu alţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS