Horoscop Urania săptămânal: 7-13 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 7-13 decembrie 2015


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Berbec:

Luna Nouă din data de 11 se formează tocmai în casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, indiciu că ar fi bine să vă reînnoiţi sistemul de valori, principii și credințe în funcție de lecțiile pe care vi le-au oferit evenimentele importante din trecut. Nu este exclus să vă apară în cale persoane cu o bogată experiență de viață care să vă devină în scurt timp mentori personali.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Taur:

Luna Nouă din ziua de 11 se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn că săptămâna aceasta pot avea loc evenimente cu un impact emoțional covârșitor care duc la schimbări de substanță atât în interiorul vostru, cât și în felul în care înţelegeţi să vă raportaţi în parteneriatul de viață ori de afaceri. Ţineţi cont totuși că nu este neapărat să fie întâmplări neplăcute.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Gemeni:

Intervalul de zile 7-9 vă solicită atenția în direcția sănătăţii. Fie că vă îngrijorează complicațiile de la serviciu sau programul din ce în ce mai aglomerat, cert este că puteți avea tendința de a vă consuma prea mult. Uneori ar fi bine să lăsaţi grijile și frământările deoparte întrucât nu ajută la nimic să construiţi mereu în minte scenarii ireale.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Rac:

Luna Nouă din 11 decembrie are loc tocmai în casa sănătății voastre fizice, iar cum această lunație simbolizează noile începuturi, iar bunăstarea voastră fizică stă sub amenințarea tranzitului lui Saturn, înseamnă că a venit momentul să schimbaţi ceva la stilul vostru de viață ori alimentație. Evitaţi excesele culinare sau de orice altă natură cât de mult puteți, măcar pe parcursul următoarelor zile.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Leu:

Luna Nouă din data de 11 se desăvârșește în casa plăcerilor din horoscopul vostru general, deci ţineţi cont de faptul că săptămâna aceasta sunteţi predispuşi să faceţi excese, fie de natură culinară, fie de alt gen. Dacă vă doriţi să nu aveţi parte de niciun disconfort în weekend și să aveţi suficientă energie pentru a face față oricărei activități recreative, nu ar fi rău să daţi dovadă de moderație.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Fecioară:

Luna Nouă din ziua de 11 are loc în casa familiei, fundația universului vostru interior, din horoscopul vostru general, semn că aţi putea constata că sursa neînţelegerilor dintre voi și părinți o reprezintă faptul că vă lipsește disponibilitatea de a vedea lucrurile din perspectiva lor. Încercaţi să vă puneţi în bocancii lor și poate veţi înțelege motivul pentru care au anumite convingeri diferite de alte voastre.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Balanţă:

Luna Nouă din 11 se formează în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că evoluția voastră ca oameni și profesionişti depinde, cel puțin în această perioadă, de feedback-ul rudelor voastre și al celor care fac parte din anturajul vostru apropiat. Ascultaţi-le impresiile despre voi întrucât v-ar putea ajuta să vă ghidaţi care ar fi aspectele personalității voastre care se cer temperate ori corijate.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Scorpion:

Ziua de 11 ar putea veni la pachet cu provocări în ceea ce privește bunăstarea voastră fizică și emoțională, generate cel mai probabil de stres. Încercaţi să vă controlaţi întrucât dacă reuşiţi să preluaţi frâiele acestei tendințe, multe dintre afecţiunile voastre de sănătate se pot rezolva ca prin minune. Este în puterea voastră deci să vă antrenaţi mintea să facă față situațiilor stresante.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Săgetător:

Luna Nouă din data de 11 se perfectează tocmai în semnul nașterii voastre, semn cum că rezervele voastre de energie nu scapă influenței acestei lunații. În funcție de stilul vostru de viață și felul în care gândiţi, puteți preconiza dacă acest eveniment astral vă umple bateriile ori vi le epuizează. În orice caz, ține numai de voi să vă folosiţi de ele în scopuri constructive. Utilizaţi-le înțelept!


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Capricorn:

Luna Nouă din ziua de 11 se perfectează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indicându-vă faptul că sursa multor probleme o reprezintă de fapt anumite prejudecăți sau preconcepții după care vă încăpăţânaţi să vă ghidaţi. Poate dacă aţi judeca mai puțin aspru pe ceilalți și aţi fi mai toleranţi cu voi înşivă, lucrurile ar sta cu totul altfel. Depinde numai de voi.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Vărsător:

Zilele de 12 și 13 riscă să nu vă surprindă în toane bune, poate chiar ușor antisociali și necomunicativi. Dacă nu sunteţi în stare să vă respectați angajamentele sociale fără a le afecta buna dispoziție celorlalţi, mai bine acordaţi-vă câtva timp vouă înşivă. Momentele de meditație și introspecție din weekend vă pot ajuta să vă faceţi ordine în minte și să vedeţi lucrurile mai clar.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Peşti:

Sănătatea nu se numără printre acele sectoarele vizate de astre săptămâna aceasta, dar dacă urmăriţi să vă mulaţi stilul de viață și alimentație în funcție de nevoile voastre personale, ţineţi minte că sarea celulară a zodiei voastre este fosfatul de fier. Acest compus vă întăreşte sistemul imunitar, indiciu că dacă consumaţi mai multe alimente care o conțin, cresc șansele de a ține bolile la distanță.


Horoscop decembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS