Horoscop Urania zilnic: miercuri, 25 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 25 noiembrie 2015


Horoscop 25 noiembrie 2015, Berbec:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, este necesar să aveţi mai multă încredere în voi şi să nu vă pese de ce spune lumea din jurul vostru. Drumul pe care mergeţi este presărat de momente frumoase însă, înainte de a ajunge la ele, trebuie să treceţi prin numeroase provocări care vă vor scoate din zona de confort.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Taur:

Se pare că ultimele luni ale anului 2015 sunt probabil cele mai importante de până acum; faceţi schimbări majore pe plan profesional şi reuşiţi să ajungeţi acolo unde vă doriţi într-un timp foarte scurt. Astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă pentru un proiect cu multe şanse de reuşită.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Gemeni:

A 3-a zi a săptămânii pare să fie una chiar foarte liniştită pentru voi; prima parte a zilei va fi una obişnuită, în care trebuie să vă ocupaţi de sarcinile primite la locul de muncă. Spre seară, aveţi timp să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Rac:

Ziua de miercuri este una mai dificilă şi destul de aglomerată pentru voi; sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde are loc o schimbare importantă. Este posibil să fiţi nevoiţi să susţineţi un examen sau un test decisiv pentru viitorul vostru.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş şi să staţi la cozi pentru a rezolva o problemă legală. Din fericire, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să vă ocupaţi cu uşurinţă de orice situaţie neplăcută.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Fecioară:

Astrele sunt în favoarea voastră astăzi, însă pentru a vă ocupa de tot ce vă propuneţi aveţi nevoie de mult calm. Există persoane care vor încerca să vă pună beţe în roate pe parcursul proiectului de care vă ocupaţi. Aveţi răbdare deoarece totul se va derula conform planului făcut de voi.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei va fi una mai complicată pentru voi; o persoană din trecut, care a însemnat mult pentru voi, încearcă să vă recucerească. Mare atenţie la deciziile pe care le luaţi deoarece puteţi face greşeli majore, cu care veţi răni oameni foarte dragi şi importanţi.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Scorpion:

Vă este foarte uşor să vă ocupaţi de problemele pe care le aveţi pe plan profesional; comunicaţi destul de uşor cu partenerii şi cu colegii de la locul de muncă şi reuşiţi să vă expuneţi ideile şi părerile. Spre seară, aveţi parte de o mică surpriză din partea unui om drag.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi puşi în faţa unei probleme destul de complicate la locul de muncă; superiorii se bazează pe voi, aşa că sunteţi nevoiţi să daţi tot ce aveţi mai bun pentru a rezolva cât mai repede cu putinţă situaţia dificilă. Din fericire, aveţi răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, ceea ce vă ajută să luaţi o decizie foarte bună.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Capricorn:

În cazul în care aveţi în plan să faceţi schimbări pe plan profesional, acum este cel mai bun moment pentru a vă pune ideile în practică; astrele vă scot în cale numeroase oportunităţi de colaborare cu oameni importanţi. Totuşi, încercaţi să nu vă aglomeraţi cu sarcinile.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi este una mai agitată pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii trebuie să fiţi atenţi la schimbările care apar pe plan profesional. După orele prânzului, purtaţi o conversaţie sinceră cu partenerul de cuplu; este posibil să luaţi o decizie neaşteptată.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Peşti:

A 25-a zi a lunii va fi una mai aglomerată, în care sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de o problemă legală. După orele prânzului, primiţi o veste frumoasă, pe care o aşteptaţi de câteva luni; sărbătoriţi cu partenerul de cuplu şi persoanele dragi din viaţa voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS