Horoscop Urania zilnic: joi, 26 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 26 noiembrie 2015


Horoscop 26 noiembrie 2015, Berbec:

Astăzi este posibil să experimentaţi câteva schimbări neaşteptate pe plan personal. Dacă sunteţi născuţi în luna martie, aceste modificări pot avea un impact semnificativ asupra voastră. Experienţele trăite vă ajută să ieşiţi din zona de confort.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Taur:

Astrele vă permit să aveţi o vedere clară asupra obiectivelor şi a oportunităţilor; aveţi multă răbdare şi nu renunţaţi până când nu obţineţi ceea ce vă doriţi. Datorită sfaturilor pe care le primiţi de la o persoană dragă, experienţele de astăzi pot avea un efect intens asupra vieţii personale.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Gemeni:

Schimbarea condiţiilor din mediul de muncă vor fi destul de evidente în această zi de joi; cu toate acestea, interesele personale vă ajută să obţineţi ceea ce vă doriţi. Sunteţi pregătiţi să vă ocupaţi până şi de sarcini consumatoare de energie, care vă pot aduce beneficii majore pe plan financiar.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Rac:

Nu sunteţi mulţumiţi de rezultatele profesionale din ultima perioadă şi deja vă gândiţi că este timpul pentru o schimbare pentru voi. Această perioadă este una foarte bună pentru a face planuri şi a gândi soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Leu:

Astrele vă recomandă să fiţi precauţi şi să nu lăsaţi garda jos indiferent de ce se întâmplă. Schimbările serioase de pe plan profesional pot aduce mici probleme inevitabile şi pe plan personal. Totuşi, aveţi încredere în voi şi îndrăzniţi să faceţi mişcări riscante.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Fecioară:

Este posibil ca astăzi să vă angajaţi încât să rezolvaţi o problemă familială. Aveţi multă răbdare şi încercaţi să luaţi cea mai bună decizie astfel încât să nu răniţi persoanele din jurul vostru. Răspunsul emoţional al rudelor va fi mult mai puternic decât al vostru.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Balanţă:

Cariera şi obiectivele voastre se dovedesc a fi strâns legate de dorinţa de a oferi un viitor mai bun familiei voastre. În ciuda schimbărilor din viaţa voastră, nu trebuie să luaţi concluzii premature sau să vă grăbiţi cu decizii finale, pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Scorpion:

Astăzi este posibil să intervină o schimbare drastică în afacerea voastră, în viaţa personală sau chiar în cea de familie. Pe plan profesional, un superior vă convinge să lucraţi cu un nou supraveghetor predispus la manipulări emoţionale.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Săgetător:

A 26-a zi a lunii pare să fie una foarte liniştită pentru voi; încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de puţin timp liber înainte de o schimbare destul de importantă pe plan profesional. Profitaţi de aceste momente şi faceţi-vă planurile pentru următoarea perioadă.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Capricorn:

Încercaţi să fiţi prudenţi şi politicoşi ori de câte ori puteţi astăzi; pentru a obţine ceea ce vă doriţi, trebuie să comunicaţi cu uşurinţă cu persoanele din jurul vostru. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu pare să fie pe drumul cel bun.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Vărsător:

Relaţia sentimentală poate intra într-o fază critică, mai ales dacă este vorba despre o relaţie recentă. Comportamentul partenerului de cuplu urmează să se schimbe; dacă vreţi ca lucrurile să funcţioneze între voi, sunteţi nevoiţi să faceţi compromisuri majore.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Peşti:

Pentru a primi un proiect important pe plan profesional, trebuie să le demonstraţi superiorilor că sunteţi persoane potrivite pentru a se ocupa de acesta. Astăzi încercaţi să munciţi mai mult decât de obicei şi chiar este posibil să fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS