Horoscop Urania zilnic: marţi, 24 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 24 noiembrie 2015


Horoscop 24 noiembrie 2015, Berbec:

Sunteţi cam distraţi astăzi şi puteţi rata diverse oportunităţi. Nu prea reuşiţi să vă concentraţi şi aveţi tendinţa să trăiţi într-o lume paralelă, departe de realitate. Atitudinea voastră poate fi enervantă pentru cei din jur. Trebuie să daţi dovadă de flexibilitate şi dorinţa de a lupta pentru condiţii de muncă mai bune.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Taur:

Azi v-aţi putea întâlni cu un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme. Vă străduiţi să înţelegeţi cerinţele stabilite de partenerul de viaţă, însă nu sunteţi de acord cu ele şi asta vă creează o stare de frustrare. Aveţi impresia că numai părerile voastre sunt bune şi îi jigniţi pe cei din jur cu atitudinea voastră.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Gemeni:

Sunteţi foarte emotivi şi din acest motiv deveniţi o ţintă pentru cei din jur. Reacţiile voastre lacrimogene nu impresionează pe nimeni. Evitaţi să vă lăsaţi absorbiţi energetic de tot ce este negativ în jurul vostru. Aveţi nevoie de mai mult curaj pentru a reuşi să alegeţi ceea ce este corect. Încercaţi să-i înţelegeţi şi pe oamenii din jur.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Rac:

Sunteţi nişte surse de inspiraţie pentru cei din jur. Aveţi o gândire limpede, rapidă, iar ideile voastre sunt cu totul originale. Reuşiţi să vă afirmaţi la serviciu, atât în faţa şefilor, cât şi în faţa colegilor. Vă canalizaţi energia spre aspecte pozitive şi reuşiţi să puneţi capăt unor conflicte mai vechi care v-au creat un mare disconfort.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Leu:

Ţineţi mult la principiile voastre, dar tot încercând să fiţi drăguţi şi amabili cu cei din jur este posibil să vi le încălcaţi. Nu vă pierdeţi încrederea în voi, ci rămâneţi cu capul sus ca întotdeauna. O problemă de sănătate s-ar putea acutiza, dar remediul vă este la îndemână şi o veţi putea rezolva repede.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Fecioară:

Depuneţi eforturi pentru a răspunde în mod adecvat provocărilor pe care vi le face un coleg, şef sau partener de afaceri. Vă organizaţi munca şi vă realizaţi proiectele cu meticulozitate. Ţineţi foarte mult la aparenţe şi la imaginea voastră. De aceea şi ajungeţi azi să petreceţi mult timp în faţa oglinzii minunându-vă de ceea ce sunteţi.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Balanţă:

Râdeţi şi sunteţi puşi pe şotii, glumiţi cu toată lumea şi emanaţi bunădispoziţie. Deşi voi nu încercaţi decât să destindeţi atmosfera, mulţi nu văd cu ochi buni remarcile voastre acide. Este recomandat să spuneţi totul, dar totuşi trebuie ca înainte de toate să vă asumaţi posibilele consecinţe ale gesturilor voastre.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Scorpion:

Nu ştiţi cum să faceţi să fugiţi de responsabilităţi. La birou, amânaţi cât mai mult începerea activităţii zilnice, luaţi pauze lungi şi încercaţi să vă pasaţi sarcinile altor colegi. Nu trebuie să vă lansaţi azi în decizii majore, este o zi destul de riscantă, aşa că staţi liniştiţi şi lucrurile se vor rezolva de la sine.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Săgetător:

Energia este cuvântul care vă defineşte ziua de azi. Începeţi în forţă şi o ţineţi aşa până seara târziu. V-aţi propus să faceţi mai multe decât este omeneşte posibil. Dacă nu vă organizaţi suficient de bine veţi suferi un blocaj spre seară. Oricum, veţi culege roadele materiale ale eforturilor depuse în ultima vreme.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Capricorn:

Puneţi punctul pe „I” într-o chestiune care ţine de viaţa de cuplu şi o să înlăturaţi tot ceea ce nu vă convine. Cert este că lucrurile nu vor mai fi la fel de acum înainte. Aveţi oportunităţi excelente de a crea legături şi contacte cu persoane care vor ocupa un loc important în viaţa voastră în viitor.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Vărsător:

Vi se vor recunoaşte nişte merite, poate luaţi chiar o primă, vi se promite un salariu de merit şi reuşiţi să vă faceţi nişte planuri de vacanţă. Luaţi în considerare o ofertă bună care vi se face pentru semnarea unui contract. Sunt şanse să fiţi implicaţi fără voia voastră într-o discuţie controversată, în urma căreia veţi supăra pe cineva.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Peşti:

O problemă vă dă bătaie de cap de ceva vreme şi nu veţi avea linişte până nu o veţi rezolva, de acea vă şi canalizaţi toată energia în acest scop. Vi se face o ofertă de lucru şi după ce o să vă consultaţi cu familia veţi decide ce să alegeţi. Vă apasă o povară emoţională şi doar cu răbdare veţi găsi o soluţie să vă eliberaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS