Horoscop Urania zilnic: marţi, 10 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 10 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Berbec:

A doua zi a săptămânii nu începe tocmai bine pentru voi; aveţi multe pe cap şi este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri pentru a rezolva problemele profesionale. Chiar şi aşa, vă este dificil să vă concentraţi şi să faceţi schimbările pe care vi le doriţi.


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Taur:

Spre deosebire de celelalte zodii, ziua de astăzi pare să fie una chiar foarte frumoasă pentru voi. Aveţi şansa să întâlniţi o persoană deosebită, care vă va ajuta foarte mult în proiectul de suflet pe care vreţi să îl dezvoltaţi. Luaţi o decizie importantă care vă poate schimba viaţa.


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Gemeni:

Marţi pare să fie o zi destul de dificilă pentru voi; intraţi în câteva conflicte cu colegii de muncă şi nu reuşiţi să faceţi faţă sarcinilor pe care le primiţi de la superiori. Astrele vă recomandă să vă bazaţi pe intuiţie dacă trebuie să luaţi decizii importante.


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi pare să fie una liniştită pentru voi; pe plan profesional vă gândiţi serios să faceţi o schimbare majoră. Nu vă grăbiţi, ci analizaţi cu mare atenţie planurile voastre astfel încât să fiţi mulţumiţi de drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Leu:

Astăzi trebuie să aveţi răbdare cu persoanele din jurul vostru; mare atenţie la discuţiile pe care le aveţi deoarece puteţi răni oameni dragi. Pe plan profesional astrele vă recomandă să vă bazaţi pe intuiţie dacă trebuie să luaţi vreo decizie importantă.


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei va fi destul de agitată; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale. Luptaţi cu morile de vânt, însă nu vă daţi bătuţi deoarece sunteţi pe drumul cel bun. Spre seară, o persoană foarte dragă vine la voi cu o veste foarte frumoasă.


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Balanţă:

10 noiembrie pare să fie o zi mai dificilă pentru voi deoarece toată lumea vă cere câte ceva şi sunteţi nevoiţi să îi mulţumiţi pe toţi. După orele prânzului apare o problemă personală de care trebuie să vă ocupaţi cu multă atenţie; aveţi răbdare şi nu luaţi decizii pripite.


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi pare să fie una frumoasă pentru voi, cel puţin în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi parte de o întâlnire cu o persoană foarte importantă în domeniul vostru de muncă. Acest om vă poate face o propunere de colaborare neaşteptată.


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Săgetător:

Aveţi parte de o zi destul de agitată pe toate planurile; la locul de muncă vă ocupaţi de un proiect important, însă discuţiile cu partenerii de afaceri nu sunt aşa cum vă aşteptaţi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, trebuie să faceţi compromisuri pentru a rezolva neînţelegerile cu partenerul de cuplu.


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Capricorn:

În această perioadă sunteţi destul de concentraţi asupra vieţii profesionale; este o săptămână decisivă pentru voi şi trebuie să faceţi tot posibilul să vă impresionaţi superiorii. Astăzi lucraţi mai mult decât de obicei, însă sunteţi mai mult decât mulţumiţi pentru rezultatele obţinute.


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Vărsător:

A zecea zi a lunii noiembrie începe cu o schimbare foarte importantă pe plan profesional; poate fi vorba despre acceptarea unei oferte de colaborare, despre un proiect major sau chiar despre un job nou. Primiţi susţinere din partea oamenilor cu care ajungeţi să lucraţi.


Horoscop zilnic 10 noiembrie 2015, Peşti:

În prima parte a zilei sunteţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri prin oraş şi să staţi la cozi pentru a rezolva mici probleme legale. După orele prânzului vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale; un proiect important vă ajută să obţineţi un bonus financiar major.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS