Horoscop Urania zilnic: vineri, 6 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 6 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Berbec:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de complicată pentru voi; pentru ca lucrurile să se desfăşoare corect, folosiţi-vă intuiţia şi nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru. De asemenea, învăţaţi să jucaţi corect când vine vorba de viaţa sentimentală.


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Taur:

Destul de rar ajungeţi să ieşiţi din zona de confort, iar ziua de astăzi este unul din acele momente; schimbările vor fi în bine, iar voi trebuie să vă adaptaţi destul de uşor pentru a vă relua activităţile. Pe plan financiar, veştile sunt tot mai frumoase.


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Gemeni:

Situaţia de la locul de muncă pare să devină tot mai complicată; este timpul să vă luaţi soarta în mâini şi să faceţi o alegere importantă. Aveţi încredere în voi deoarece doar aşa veţi reuşi să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi pare să fie una chiar liniştită pentru voi; este posibil ca un partener de muncă să vă ceară părerea cu privire la o situaţie complicată pentru el. Spre seară revedeţi o persoană dragă, cu care nu aţi mai vorbit de mult timp.


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte veseli şi intenţionaţi să rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi. Acţiunile voastre depind de starea de spirit, aşa că profitaţi de aceste momente frumoase pentru a face schimbările de care aveţi nevoie. Persoanele apropiate vă felicită pentru curajul de care daţi dovadă.


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Fecioară:

Starea de spirit influenţează în mod direct acţiunile voastre; de aceea, astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi să nu luaţi nicio decizie importantă, pe care mai apoi să o regretaţi. După orele prânzului, purtaţi o conversaţie foarte interesantă cu o persoană dragă; primiţi un sfat pe care vreţi să îl puneţi în aplicare.


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una aglomerată, însă foarte frumoasă pentru voi. În urma unei şedinţe de urgenţă cu superiorii şi partenerii de afaceri, vi se oferă posibilitatea de a vă ocupa de un proiect important, care vă va deschide multe uşi în carieră în viitorul apropiat.


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze datorită unei veşti pe care o primiţi de la o persoană foarte dragă. Ziua de astăzi va fi una frumoasă, pe care o veţi petrece în compania prietenilor şi a familiei.


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Săgetător:

Astrele vă recomandă ca astăzi să nu faceţi schimbări majore pe plan profesional; vă este greu să vă concentraţi şi nici nu aveţi multă răbdare în discuţiile cu partenerii de afaceri. Cel mai bine este să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită multă atenţie.


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Capricorn:

Lucrurile par să devină tot mai frumoase pentru voi; astăzi primiţi un proiect important care vă va ocupa tot timpul în următoarea perioadă. Veţi fi nevoiţi să munciţi mai mult decât de obicei, însă beneficiile vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Vărsător:

Astăzi vă gândiţi să faceţi o investiţie majoră; este posibil să fiţi nevoiţi să luaţi un împrumut pentru a vă îndeplini unul dintre cele mai importante vise ale voastre. După orele prânzului, partenerul de cuplu vă surprinde cu o veste neaşteptată.


Horoscop zilnic 6 noiembrie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi nu este una bună pentru viaţa profesională; nu aveţi răbdare şi este posibil să luaţi decizii dificile, pe care mai târziu le veţi regreta. Înainte de a face o schimbare majoră, încercaţi să cereţi sfatul unei persoane de încredere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS