Horoscop Urania zilnic: miercuri, 11 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 11 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Berbec:

Problemele cu care vă confruntaţi miercuri sunt extrem de dificile. În drumul către schimbare este posibil să fiţi dezamăgiţi de multe persoane. Nu renunţaţi la visele voastre! Spre seară este posibil să primiţi un sfat important de la un om în vârstă.


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Taur:

A treia zi a săptămânii este una foarte frumoasă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi ocazia să obţineţi un proiect important, care vă va ajuta să evoluaţi în carieră; nu luaţi o decizie finală fără a discuta cu partenerul de cuplu.


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Gemeni:

Astăzi aveţi noroc deoarece primiţi sprijin din partea astrelor pe plan profesional. Sunteţi destul de agitaţi şi vă este greu să faceţi alegerile potrivite la momentul potrivit. Seara este una liniştită, petrecută în compania persoanelor dragi.


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Rac:

Relaţia dintre voi şi un coleg de muncă devine tot mai tensionată. Din păcate, acest om întrece orice limită, iar voi deja nu mai aveţi răbdare. Poate că este timpul să purtaţi o discuţie serioasă cu superiorii cu privire la această situaţie.


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Leu:

Vă gândiţi tot mai serios să faceţi o achiziţie extrem de importantă, însă nu aveţi suma suficientă. Hotărâţi că nu vreţi să mai aşteptaţi şi mergeţi să faceţi un împrumut pentru a rezolva această problemă financiară; mare atenţie la cum gestionaţi banii de acum înainte.


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Fecioară:

Relaţia cu partenerul de cuplu a fost una tensionată în ultima perioadă; amândoi aţi fost extrem de ocupaţi şi nu aţi avut timp unul de celălalt. Astăzi este timpul să rezolvaţi această situaţie; faceţi compromisuri pentru ca totul să fie ca înainte.


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Balanţă:

Este posibil ca astrele să vă scoată în cale oportunităţi majore de proiecte şi colaborări. Din păcate, nu aveţi răbdare şi riscaţi să pierdeţi aceste şanse majore de evoluţie în carieră. Spre seară primiţi un sfat încurajator de la o persoană din familie.


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Scorpion:

Ziua asta este una a schimbărilor pentru voi, în special pe plan profesional. După o discuţie cu partenerii de afaceri, decideţi să vă ocupaţi de un proiect major cu şanse mari de reuşită. Trebuie să faceţi compromisuri, iar partenerul de cuplu înţelege această situaţie şi vă oferă spaţiul de care aveţi nevoie.


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; mergeţi la întâlniri şi participaţi la negocieri importante. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra planului personal, unde sunteţi nevoiţi să rezolvaţi o problemă a unui membru al familiei.


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Capricorn:

Ziua de 11 noiembrie pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; reuşiţi să comunicaţi cu uşurinţă cu persoanele din jurul vostru. Acesta este un moment foarte bun pentru a încheia parteneriate importante pe plan profesional deoarece reuşiţi să alegeţi ce este cel mai bine pentru voi.


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Vărsător:

Schimbările din această perioadă sunt destul de importante pentru viaţa profesională; din păcate nu aveţi răbdare şi vă este tot mai dificil să vă adaptaţi noilor cerinţe din partea superiorilor. După orele prânzului, un coleg de muncă vă oferă un sfat pe care vă recomand să îl luaţi în considerare.


Horoscop zilnic 11 noiembrie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi este una foarte aglomerată, însă rămâneţi cu zâmbetul pe buze indiferent de cât de multă treabă aveţi. Pe plan profesional, trebuie să faceţi câteva compromisuri majore pentru a rezolva o problemă dificilă, care nu vă dă pace. Partenerul de cuplu vă oferă susţinerea de care aveţi nevoie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS