Horoscop Urania zilnic: duminică, 4 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 4 octombrie 2015


Horoscop 4 octombrie 2015, Berbec:

Relaţiile cu cei din jur şi mai ales cu persoana iubită au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Ziua per ansamblu se anunţă plină de obstacole, cu o mulţime de întârzieri şi munci dificile. Spre seară vă recăpătaţi puţin din optimism, dar vă simţiţi epuizaţi.


Horoscop 4 octombrie 2015, Taur:

Vi se pare că eforturile voastre sunt în zadar şi că munca nu vă este pe deplin răsplătită. Un ajutor nesperat vă va da însă impulsul de care aveaţi nevoie. După-amiază sunteţi invitaţi la o petrecere, dar sunteţi tentaţi să vă eschivaţi. Puteţi petrece în compania partenerului pentru că oricum aveţi lucruri importante de discutat.


Horoscop 4 octombrie 2015, Gemeni:

Stomacul vă dă ceva bătăi de cap. Este vorba de nişte probleme care par să se fi acutizat în ultima perioadă. Ar fi bine dacă v-aţi programa la un consult medical. Activităţile legate de cămin, în schimb, au succes azi. Dacă se iveşte ocazia să plecaţi într-o excursie de weekend nu o refuzaţi.


Horoscop 4 octombrie 2015, Rac:

Sunteţi foarte agitaţi astăzi şi cam încurcaţi borcanele. Aţi vrea să porniţi într-un proiect nou, dar din cauza nerăbdării nu faceţi decât să pierdeţi timp cu amănunte neesenţiale. Relaţiile cu cei mai tineri merg bine, pot fi fraţi sau copii, ori chiar colegi de muncă. Ascultaţi opiniile lor.


Horoscop 4 octombrie 2015, Leu:

Nu intraţi azi în polemici pentru că nu sunteţi în stare să vă susţineţi bine cauza şi riscaţi prea mult. Fiţi atenţi la colegii de serviciu care nu vă prea privesc cu ochi buni. Vă aşteaptă la cotitură, aşa că nu le daţi apă la moară. Păstraţi-vă calmul şi rezervaţi-vă două, trei ore pe seară pentru o activitate relaxantă.


Horoscop 4 octombrie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei este posibil ca o problemă de sănătate să vă împiedice să faceţi ceea ce v-aţi propus. Vă vedeţi nevoiţi să amânaţi o întâlnire, o şedinţă, dar veţi găsi înţelegere la parteneri. După-amiază primiţi o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care contaţi pentru acest sfârşit de săptămână.


Horoscop 4 octombrie 2015, Balanţă:

Cineva în care aţi investit multă încredere vă dezamăgeşte astăzi. Nu este cazul să vă întristaţi. Mai degrabă încercaţi să înţelegeţi care au fost cauzele pentru care a acţionat aşa. Aveţi grijă să nu transformaţi orele suplimentare într-o obişnuinţă. Partenerul v-ar putea reproşa lipsa de atenţie.


Horoscop 4 octombrie 2015, Scorpion:

Un prieten de familie vă propune o colaborare. Nu o refuzaţi, chiar dacă nu vi se pare că sunteţi tocmai în avantaj. Veţi descoperi mai târziu anumite privilegii. După-amiază deveniţi indispuşi şi chiar irascibili, dar bine ar fi să nu vă descarcaţi nervii acasă.


Horoscop 4 octombrie 2015, Săgetător:

Este posibil ca persoana iubită să vă reproşeze că sunteţi prea reci şi că vă preocupă prea mult afacerile sau cariera. Încercaţi să îi acordaţi mai multă atenţie. Un telefon sau un sms în timpul programului îi va schimba atitudinea. Spre seară, vă regăsiţi buna dispoziţie într-o vizită la prieteni.


Horoscop 4 octombrie 2015, Capricorn:

Sunteţi certăreţi astăzi şi riscaţi să stricaţi relaţiile cu colegii şi chiar cu şefii. Încercaţi să vă calmaţi şi să vedeţi dacă chiar aveţi dreptate, pentru că altfel riscaţi să rupeţi o colaborare importantă. După-amiază fie vă destindeţi la o discuţie cu un prieten bun, fie vă faceţi bagajele şi plecaţi într-o ultimă excursie pe anul acesta.


Horoscop 4 octombrie 2015, Vărsător:

Se anunţă o zi încărcată, aşa că ar fi bine să vă stabiliţi clar lista de priorităţi încă de la primele ore. O discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă este menită să vă tulbure starea de spirit. Vă veţi remonta după o sesiune de cumpărături.


Horoscop 4 octombrie 2015, Peşti:

O veste bună de la o soră/frate sau de la o prieten/ă vă va face ziua mai frumoasă. Veţi zâmbi încontinuu reuşind să îi cuceriţi pe cei din jur cu farmecul vostru. Aveţi şansa să întâlniţi persoane care v-ar putea ajuta mult în viitor. Dacă aveţi probleme cu banii, apelaţi la prieteni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS