Horoscop Urania zilnic: luni, 5 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 5 octombrie 2015


Horoscop 5 octombrie 2015, Berbec:

Dimineaţa s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, iar întâlnirea cu ea vă va marca şi va deveni o provocare pentru voi. Fiţi prudenţi şi modeşti. Dozaţi-vă eforturile, pentru că organismul vostru este destul de obosit şi nu are nevoie de suprasolicitare. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune.


Horoscop 5 octombrie 2015, Taur:

Sunteţi inventivi, bine dispuşi şi gata să întindeţi o mână de ajutor oricui are nevoie. Reuşiţi să vă afirmaţi la serviciu, dar asta va aduce şi invidia unor colegi care nu pot să se ridice la nivelul vostru. Asta vă provoacă şi puţină încordare, însă vă relaxaţi spre seară când o persoană mai tânără vă dă o veste foarte bună.


Horoscop 5 octombrie 2015, Gemeni:

Se anunţă întâlniri la nivel înalt cu persoane din anturajul profesional. Ar fi bine să fiţi foarte atenţi la ce anume spuneţi ca să faceţi o impresie bună întrucât de pe urma acestor întâlniri vă puteţi alege cu un parteneriat care să vă aducă nu numai faimă, ci şi bani. Acasă primiţi unele reproşuri.


Horoscop 5 octombrie 2015, Rac:

Cei din jur vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveţi. În schimb, persoana iubită nu pare să aibă aceeaşi impresie bună şi se iscă unele neînţelegeri. Mai bine aşteptaţi până vă calmaţi, apoi spuneţi lucrurilor pe nume. Pentru asta, cel mai bine ar fi să acceptaţi întâlnirea de seară cu prietenii.


Horoscop 5 octombrie 2015, Leu:

Se anunţă o zi deosebită cel puţin la locul de muncă, pentru că acasă se vor isca discuţii aprinse cu partenerul de viaţă şi totul va porni de la bani. De vină sunt şi rudele lui care par în ultima vreme că au ceva împotriva voastră. Nu plecaţi urechea la vorbele lor şi tranşaţi situaţia doar voi şi partenerul vostru.


Horoscop 5 octombrie 2015, Fecioară:

Sunt şanse să faceţi un pas foarte important în viaţă, fie că este vorba despre un serviciu nou sau chiar despre o relaţie sentimentală nouă. Vă luaţi viitorul în mâini pentru că v-aţi săturat de situaţiile oscilante. La serviciu, vă enervaţi din cauza unei decizii pripite a şefului vostru, dar bine ar fi să vă păstraţi calmul.


Horoscop 5 octombrie 2015, Balanţă:

Încă de dimineaţă, un eşec, fie şi mărunt, vă dezamăgeşte şi vă strică starea de spirit. Fiţi mai optimişti şi nu puneţi la suflet chiar orice. Aveţi mult de lucru la serviciu şi ar fi bine să nu rataţi niciuna dintre sarcini întrucât şefii sunt cu ochii pe voi. Nu faceţi nimic în grabă fiindcă sunt posibile multe erori.


Horoscop 5 octombrie 2015, Scorpion:

Tensiunile existente în sectorul sentimental pot lua amploare de la cel mai mic şi neînsemnat gest sau de la o simplă vorbă răstălmăcită. Vi se recomandă calm şi prudenţă. Nu începeţi activităţi noi, pentru că s-ar putea să luaţi decizii greşite. Ar fi bine să vă gândiţi cu mai multă seriozitate la ce vă propuneţi să realizaţi.


Horoscop 5 octombrie 2015, Săgetător:

Schimbările de care aveţi parte pe plan sentimental sunt benefice. Comunicarea verbală este deficitară, însă puteţi folosi mici gesturi tandre sau surprize plăcute celor dragi pentru a le da de înţeles că aveţi nevoie de ei şi că îi apreciaţi mult. Menajaţi-vă sănătatea!


Horoscop 5 octombrie 2015, Capricorn:

Este momentul să rezolvaţi problemele de familie pe care le-aţi tot amânat. Mentalul vă este răscolit, de aceea fiţi prudenţi în toate tipurile de comunicare. Puteţi ţine cont de intuiţie, dar nu neglijaţi sfaturile unei femei mai în vârstă! La serviciu, atât şefii, cât şi colegii vă aşteptă cu multe şi mărunte sarcini de lucru.


Horoscop 5 octombrie 2015, Vărsător:

Vi se rotunjesc veniturile de pe urma activităţii profesionale desfăşurate la serviciu. Evitaţi eforturile fizice mari, pentru că energia vitală este fluctuantă, riscând să nu puteţi duce activităţile propuse la bun sfârşit. Sunteţi dezamăgiţi de o persoană în care aţi avut mare încredere. Nu este sfârşitul lumii!


Horoscop 5 octombrie 2015, Peşti:

Este o zi favorabilă deciziilor importante. Puteţi să vă faceţi planuri serioase în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Evenimentele din sfera profesională vă ajută să înţelegeţi cum şi în ce fel aveţi nevoie să vă reorganizaţi planurile de viaţă şi felul de a fi. Acordaţi atenţie continuă sănătăţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS