Horoscop Urania zilnic: vineri, 11 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 11 septembrie 2015


Horoscop 11 septembrie 2015, Berbec:

În prima parte a zilei de vineri sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; superiorii vă conving să acceptaţi un proiect important, care vă va ajuta să primiţi numeroase beneficii financiare. Seara se anunţă a fi una foarte frumoasă, cu multe evenimente neaşteptate.


Horoscop 11 septembrie 2015, Taur:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru proiectele de care vă ocupaţi; aveţi şansa de a întâlni oameni noi pe care îi atrageţi cu personalitatea voastră plăcută. Aceste persoane pot învesti în visurile voastre şi vă pot ajuta să vă trăiţi viaţa aşa cum vă place.


Horoscop 11 septembrie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei aveţi de rezolvat câteva probleme profesionale, însă nimic care să vă îngrijoreze. După orele prânzului sunteţi liberi, aşa că hotărâţi să vă petreceţi timpul alături de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 11 septembrie 2015, Rac:

Din cauza câtorva probleme neaşteptate şi destul de importante pentru voi, începeţi să vă îndepărtaţi tot mai mult de membrii familiei. Consideraţi că nu primiţi susţinere din partea lor în ceea ce priveşte drumul pe care l-aţi ales în viaţă.


Horoscop 11 septembrie 2015, Leu:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de interesantă; încă de la primele ore ale dimineţii aveţi posibilitatea de a face o schimbare majoră în ceea ce priveşte viaţa profesională. Astrele sunt de partea voastră.


Horoscop 11 septembrie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de obositoare pentru voi, cu multe proiecte de care trebuie să vă ocupaţi. Aveţi încredere în voi, luaţi decizii foarte bune. Seara va fi mai liniştită şi de aceea vă recomand să vă odihniţi.


Horoscop 11 septembrie 2015, Balanţă:

Sunteţi atenţi la detalii şi aveţi multă răbdare cu treburile profesionale; ziua de astăzi este una excelentă pentru a susţine examene importante sau a participa la negocieri sau şedinţe de afaceri. Seara vă găseşte în oraş, alături de prietenii apropiaţi.


Horoscop 11 septembrie 2015, Scorpion:

Astăzi trebuie să vă schimbaţi complet planurile; un eveniment neaşteptat vă va face să preţuiţi mai mult lucrurile mărunte şi să acordaţi o atenţie deosebită relaţiei cu membrii familiei. Spre seară, lucrurile se rezolvă în favoarea voastră.


Horoscop 11 septembrie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; activităţile de astăzi vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să rămâneţi la fel de optimişti întreaga zi. Seara se anunţă a fi una deosebită deoarece va fi petrecută în compania unei persoane speciale.


Horoscop 11 septembrie 2015, Capricorn:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută să vă rezolvaţi problemele din viaţa sentimentală; voi şi partenerul de cuplu aveţi posibilitatea de a ajunge la o concluzie comună. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 11 septembrie 2015, Vărsător:

Este posibil ca astăzi să apară câteva probleme neaşteptate în viaţa profesională; chiar şi aşa, nu planificaţi o schimbare radicală a planurilor. Aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja în favoarea voastră într-un timp foarte scurt.


Horoscop 11 septembrie 2015, Peşti:

Aveţi parte de numeroase dificultăţi profesionale, iar colegii de muncă nu par să vă ajute foarte mult. Încercaţi să rămâneţi calmi şi să nu vă grăbiţi în decizii. Seara va fi frumoasă doar dacă va fi petrecută în compania prietenilor dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS