Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 12 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 12 septembrie 2015


Horoscop 12 septembrie 2015, Berbec:

Astăzi trebuie să staţi departe de cei din jurul vostru; sunteţi foarte agitaţi şi este posibil să vă vărsaţi nervii pe prima persoană care vă iese în cale. Dacă sunteţi nevoiţi să lucraţi cu oamenii, trebuie să faceţi compromisuri astfel încât totul să fie în regulă.


Horoscop 12 septembrie 2015, Taur:

Ziua de sâmbătă se anunţă a fi foarte frumoasă pentru voi. Aveţi multe oportunităţi de colaborare şi faceţi tot posibilul să vă dezvoltaţi proiectele; în acelaşi timp, reuşiţi să vă distraţi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase alături de persoane dragi.


Horoscop 12 septembrie 2015, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să intraţi într-un conflict destul de dureros cu un membru al familiei. Încercaţi să evitaţi discuţiile contradictorii sau să ieşiţi din această problemă fără a răni sau a fi răniţi. Seara se anunţă a fi una destul de liniştită, fără evenimente neplăcute.


Horoscop 12 septembrie 2015, Rac:

Persoana iubită ştie că treceţi prin momente mai dificile; relaţia cu membrii familiei pare să se răcească tot mai mult, iar partenerul de cuplu face tot posibilul pentru a vă ajuta să mergeţi mai departe. Este posibil ca astăzi să aveţi parte de mai multe surprize frumoase.


Horoscop 12 septembrie 2015, Leu:

Ziua de astăzi pare să fie o zi norocoasă pentru voi; o persoană necunoscută vine la voi cu o propunere de colaborare foarte interesantă, care vă va aduce beneficii incredibile nu doar pe plan financiar, ci şi în ceea ce priveşte cariera profesională.


Horoscop 12 septembrie 2015, Fecioară:

După o săptămână cu multe urcuşuri şi coborâşuri, profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a vă relaxa şi a vă bucura de momente frumoase alături de persoanele dragi. Este posibil ca după orele prânzului să planificaţi o mică excursie pentru următoarele zile.


Horoscop 12 septembrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei se anunţă a fi una dificilă pentru voi; întâmpinaţi câteva probleme în relaţia cu membrii familiei. Dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să treceţi peste orice situaţie complicată. După orele prânzului, plimbările lungi sau activităţile în natură vă pot ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 12 septembrie 2015, Scorpion:

Vă aşteptaţi ca persoanele dragi şi membrii familiei să vă susţină pe acest drum pe care l-aţi ales pe plan profesional; însă, există câţiva oameni care nu sunt de acord cu schimbările pe care le-aţi făcut, iar discuţiile cu ei vă pot dezamăgi. Încercaţi să aveţi răbdare, au nevoie de timp pentru a se acomoda.


Horoscop 12 septembrie 2015, Săgetător:

Ziua de sâmbătă pare a fi una excelentă pentru voi. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi la fel întreaga zi. Spre seară este posibil să participaţi la un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 12 septembrie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea prieteni dragi sau oameni din familie. Spre seară primiţi o veste foarte frumoasă, care vă poate ajuta să luaţi o decizie la care vă gândiţi de foarte mult timp. Aveţi curajul de a ieşi din zona de confort.


Horoscop 12 septembrie 2015, Vărsător:

Vă este teamă să faceţi schimbările de care aveţi nevoie pe plan profesional. Vă sperie gândul de a ieşi din zona de confort însă, în acelaşi timp, ştiţi că vreţi şi că puteţi mai mult decât aveţi acum. Din fericire, persoanele dragi din viaţa voastră vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 12 septembrie 2015, Peşti:

Astăzi este posibil să aveţi parte de un mic conflict cu o persoană dragă. Dacă vă păstraţi calmul, această problemă va fi rezolvată foarte uşor. Spre seară întâlniţi un om important, care vă va ajuta să faceţi schimbări majore pe plan profesional.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS