Horoscop Urania lunar: octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania octombrie 2015


Horoscop octombrie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec octombrie 2015
Între zilele de 4 și 6 octombrie, excesul de zel la serviciu sau schimbarea bruscă a stilului de viață vă poate crea probleme. După data de 8, atmosfera de la locul de muncă se liniștește, bucurându-vă de bunăstare la nivel fizic. Începând cu data de 9, comunicaţi eficient cu partenerul de viață ori afaceri, clienții și colaboratorii. Din data de 9 până în data de 12, puteți primi pedepse sau avertismente ori un diagnostic greșit.

Cândva în intervalul 14-21 octombrie, puterea de muncă și ambiția pot ajunge să vă recomande pentru o promovare. Feriţi-vă să picaţi în plasa colegilor de muncă aparent binevoitori între 15 și 18 ale lunii și nici nu vă lăsaţi pradă ipohondriei. În zilele de 22 și 23, se anunță pericol de conflicte cu superiorii sau discuții în contradictoriu cu persoana iubită pe seama carierei unuia dintre voi.

Din data de 24 până în data de 27, se anunță zile productive la serviciu, putând înregistra progrese însemnate dacă urmaţi o dietă ori un tratament sau faceţi sport. Zilele de 25 și 26 vă pot aduce la cuțite cu partenerul de viață ori afaceri, clienții și colaboratorii, recomandat fiind să vă temperaţi furia. Între data de 29 și data de 31, vă bucuraţi de zile cu spor, iar sănătatea voastră continuă să se îmbunătățească.


Horoscop octombrie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur octombrie 2015
Concentrarea eforturilor pe plan sentimental, în relație cu copiii, dar și faptul că încercaţi să trăiţi prezentul vă distrage atenția de la planurile de viitor, proiectele de grup și prieteni între 4 și 9. După data de 8, viața voastră sentimentală prinde culoare, iar după data de 9, staţi mai bine cu sănătatea și comunicaţi eficient cu colegii de muncă. Din data de 9 până în data de 12, vă dau târcoale gelozia și posesivitatea.

Progresele înregistrate în relația cu persoana iubită și/sau copiii au un efect benefic asupra moralului vostru, fapt care se vede cu ochiul liber în intervalul de zile 14-21. Poate că nu strică prea multă iubire, dar poate dăuna unor legături de prietenie între 15 și 18. Nu treceţi cu vederea sfaturile superiorilor și cereţi părerea unui al doilea specialist dacă este cazul în zilele de 22 și 23.

Perioada cuprinsă între 24 și 27 octombrie se anunță a fi una extrem de reușită în cuplu și în raport cu copiii. Unele boli netratate la timp sau vindecate doar parțial pot reveni în peisaj în zilele de 25 și 26. În plus, vă puteți trezi cu urgențe sau răsturnări de situație la locul de muncă. Intervalul 29-31 înfierbântă și mai mult atmosfera din cuplu și vă apropie mai mult de copii.


Horoscop octombrie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni octombrie 2015
Evenimentele ce se derulează cu o viteză amețitoare în plan familial sau casnic nu vă permit să activaţi la înălțime la nivel social sau profesional între zilele de 4 și 9. După data de 8, relația cu părinții se îmbunătățește considerabil, iar după data de 9, cea cu copii, dar și viața sentimentală merg înspre mai bine. Din data de 9 până în data de 12, chestiunile locative sau domestice intervin între voi și partenerul de viaţă.

În intervalul 14-21, eventualele dispute pe seama unei moșteniri se soluționează amiabil sau se clarifică posibile neînțelegeri legate de o succesiune. Este posibil să lipsiţi de la unele evenimente sociale importante sau să nu mai daţi randament la serviciu din pricina sarcinilor ce vă revin acasă între data de 15 și data de 18. În zilele de 22 și 23, gelozia și posesivitatea riscă să pună stăpânire asupra voastră.

În perioada cuprinsă între 24 și 27, lucrurile merg și mai bine între voi și părinți, favorizate fiind și lucrările de reamenajare/redecorare în aceste zile. Invidia unor amici sau schimbarea bruscă a unor planuri de viitor planează greu asupra relației de cuplu în zilele de 25 și 26. Luna octombrie se sfârșește într-o notă pozitivă, bucurându-vă de înțelegere deplină din partea rudelor între zilele de 29 și 31.


Horoscop octombrie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac octombrie 2015
Deși discursurile rostite de voi între zilele de 4 și 9 par argumentate, în final ajung să trădeze lipsa unei viziuni de ansamblu sau a unor cunoștințe temeinice în domeniu. După data de 8, vă aveţi mai bine cu rudele sau vecinii și aveţi mai mult lipici la cei din jur. Începând cu data de 9, se descurcă ițele unei intrigi familiale. Evitaţi semnarea sau (re)negocierea contractelor din data de 9 până în data de 12.

Faptul că gândiţi de două ori înainte să vorbiţi vă deschide uși în intervalul de zile 14-21, reușind chiar să punctaţi legarea unor parteneriate sau o surclasare a competiției. Verificaţi-vă informațiile din mai multe surse înainte de a emite judecăți în perioada cuprinsă între 15 și 18. Unele chestiuni de ordin familial sau casnic se interpun între voi și partenerul de cuplu în zilele de 22 și 23.

Ședințelor, întâlnirilor de afaceri sau interviurilor de angajare care pot avea loc între zilele de 24 și 27 nu le lipsesc sorții de victorie. Vă puteți atrage critici sau chiar sancțiuni din partea conducerii dacă nu lăsaţi problemele de familie sau gospodărești la pragul casei în zilele de 25 și 26 octombrie. Interacțiunile cu rudele apropiate și vecinii continuă să se îmbunătățească în intervalul 29-31.


Horoscop octombrie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu octombrie 2015
În zadar vă vin banii din mai multe părți dacă în intervalul 4-7 octombrie nu vi-i socotiţi atent. Începând cu data de 8, apar noi şanse de valorificare a bunurilor și proprietăților aflate în posesie. După data de 9, se ridică interdicția privind semnarea și (re)negocierea contractelor. Între zilele de 9 și 12 octombrie, expansivitatea voastră îi poate obosi pe cei dragi, deci învăţaţi să fiţi mai discreţi uneori.

Câștigurile înregistrate în intervalul de zile 14-21 vă pot servi cu prisosință achiziționării de echipamente sau instrumente care să vă ușureze munca la serviciu ori acasă. Ţineţi totuși cont că din data de 15 până în data de 18 vă administraţi iar deficitar bugetul. În zilele de 22 și 23, riscaţi să nu realizaţi mare lucru la locul de muncă dacă vă temeţi mereu că aţi putea răni un coleg sau altul.

În intervalul 24-27 octombrie vă ies în cale ocaziile financiare cele mai mari ale acestei luni. Delegațiile sau călătoriile din zilele de 25 și/sau 26 ar putea fi întârziate, iar o schimbare de vedere asupra subiectelor fierbinți care se vehiculează în ședințele companiei în cadrul căreia activaţi are urmări serioase. Profituri nesperate deloc de neglijat se anunță din 29 până în 31.


Horoscop octombrie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară octombrie 2015
În intervalul de zile 4-9, lipsa de realism a partenerului de viață ori afaceri, a clienților și/sau colaboratorilor riscă să vă taie elanul. După data de 8, sunteţi mai conştienţi parcă de farmecul personal, căpătând mai multă trecere pe plan social, iar fluxul financiar se mărește începând cu data de 9. Posibilele probleme familiale ori locative sau responsabilități casnice vă încovoiază între zilele de 9 și 12.

Climatul sentimental se încălzește între zilele de 14 și 21, poate pentru că vă permiteți să dedicaţi mai mult timp partenerului și preocupărilor voastre personale care vă conferă un suflu nou ce atrage mai mulți admiratori/oare. În intervalul de zile 15-18, v-ar putea deranja ceva mai mult lipsa de simț practic a celui drag. O chestiune financiară sau o problemă de încredere intervine între voi în 22 și/sau 23.

Șarmul dublat de deschiderea mai mare pe plan social nu trec neobservate în perioada cuprinsă între 24 și 27 octombrie. Nevoia de a înapoia urgent un împrumut, cheltuielile neașteptate, ratele sau impozitele atentează la stabilitatea bugetului personal în zilele de 25 și 26 ale lunii. Carisma și determinarea vă fac irezistibili în intervalul de zile 29-31, făcând din concurență o victimă sigură.


Horoscop octombrie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă octombrie 2015
Chestiunile de logistică trecute cu vederea deliberat sau nu se întorc împotriva voastră între zilele de 4 și 9, la fel ca bolile netratate la timp, vindecate parțial sau care figurează în istoricul medical al familiei. Un fost partener poate reveni în peisaj după data de 8, iar după data de 9, vă deschideţi mai mult pe plan social. Nu lăsaţi veștile sau zvonurile despre un fost/ă partener/ă să vă perturbe între zilele de 9 și 12.

Momentele de răstriște cu care vă confruntați voi ori cineva drag în intervalul de zile 14-21 vă apropie de părinți și familie. Dacă un coleg de muncă este suspect de binevoitor între zilele de 15 și 18, ar trebui să vă pună pe gânduri. Imaginea greșită despre voi vă poate determina tot atunci să adoptați o dietă spartană. În zilele de 22 și 23, familia necesită atenția voastră exclusivă pe care nu sunteţi prea dispuşi să i-o oferiţi.

În perioada cuprinsă între 24 și 27, încercaţi să vă priviţi în lumina corectă, atât pe interior, cât și la nivel exterior. Agresivitatea pasivă sau frica de confruntare poate pune și mai mult sare pe rană în raport cu partenerul de viață ori afaceri, clienți, colaboratori sau chiar competiție în 25 și/sau 26. Intervalul 29-31 este favorabil investigațiilor medicale amănunțite, dar și introspecției.


Horoscop octombrie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion octombrie 2015
Concentraţi fiind pe viața socială, planurile de viitor și proiectele de grup, în intervalul de zile 4-9 nu vă mai faceţi timp pentru partener și preocupările voastre de moment. Persoanelor singure le poate cădea cu tronc din 8 încolo un/o amic/ă. Universul vostru interior se echilibrează după data de 9. Prietenii, ambițiile pe termen lung și afacerile comune vă ușurează buzunarele între zilele de 9 și 12.

Deschiderea de care daţi dovadă pe plan social în perioada cuprinsă între 14 și 21 nu vă permite doar să vă măriţi cercul de cunoștințe, ci vă ajută și să legaţi parteneriate. Aveţi grijă ce atitudine adoptați în raport cu un/o anume prieten/ă din 15 până în 18 pentru că puteți trezi gelozia partenerului. Lăsaţi bârfele și vorbele să treacă pe lângă voi fără a pleca urechea la ele în zilele de 22 și 23.

Intervalul 24-27 octombrie se arată prielnic lansării afacerilor în asociere cu alte persoane, dar și demersurilor făcute în vederea materializării unor visuri. Vă puteți confrunta cu urgențe și răsturnări de situație în zilele de 25 și 26 din pricina unor jocuri de culise de la muncă. Dacă nu aţi profitat din 24 până în 27 de contextul astral favorabil, încercaţi să o faceţi între 29 și 31 octombrie.


Horoscop octombrie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător octombrie 2015
Fie că vă solicită viața socială/profesională ori doriţi voi să creşteţi pe aceste planuri, cert este că ajungeţi să treceţi cu vederea treburile gospodărești ori familia între zilele de 4 și 9. După data de 8 încolo, superiorii încep să vă vadă cu alți ochi. După data de 9 încolo, se arată rost de împăcare cu unii prieteni și o iau din loc planurile de viitor ori proiectele de grup oprite. Din data de 9 până în data de 12, resimţiţi mai puternic răsuflarea şefilor în ceafă.

În intervalul de zile 14-21, apar primele avantaje materiale ale eforturilor întreprinse în vederea accederii în societate și/sau la serviciu. Între data de 15 și data de 18, nu vă vine să daţi trecerea de care vă bucuraţi în cercurile influente sau printre superiori pe momentele alături de persoanele dragi. Ambițiile carieristice, amicii megalomani sau parteneriatele vă pot solicita financiar peste puteri în zilele de 22 și 23.

Vă întâlniţi cu posibilitatea de a obține o promovare sau de a pătrunde într-o pătură socială superioară cândva în perioada cuprinsă între zilele de 24 și 27 octombrie. Frecventarea anumitor anturaje, asocierea voastră cu unele persoane sau faptul că nu trăiţi clipa l-ar putea deranja pe partener în zilele de 25 și/sau 26.


Horoscop octombrie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn octombrie 2015
Deși vedeţi lucrurile cu claritate în ansamblul lor, nu reuşiţi între zilele de 4 și 9 să vă exprimaţi viziunea în cadrul discuțiilor cu ceilalți, ședințelor, întâlnirilor de afaceri sau interviurilor de angajare. După data de 8, puteți lega o relație la distanță sau cu cineva de altă naționalitate ori religie. Începând cu data de 9, comunicaţi mai ușor cu superiorii. Între zilele de 9 și 12, vă îndoiţi de experiența voastră de viață ori lucru.

Din data de 14 până în data de 21, vă recuperaţi încrederea în pregătirea voastră academică, dar și în propriul sistem de valori, principii și credințe. O călătorie de plăcere poate fi amânată cândva între zilele de 15 și 18 sau vă confruntați cu neajunsurile unei relații la distanță ori cu cineva din altă cultură. Discuțiile care nu duc niciunde purtate cu superiorii ori persoanele influente în zilele de 22 și 23 vă pot enerva foarte tare.

În intervalul de zile 24-27, se arată posibilitatea de a întreprinde o călătorie de plăcere ori în interes de afaceri sau de a participa la cursuri de reconversie profesională/perfecționare continuă. Dacă vă preocupă exagerat cariera ori ascensiunea socială în zilele de 25 și 26, familia v-ar putea sări în cap. Se întrezăresc ocazii de relocare ori schimburi de experiență în perioada cuprinsă între 29 și 31 octombrie.


Horoscop octombrie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător octombrie 2015
Organizaţi-vă bugetul ca să puteți trece cu brio obligațiilor financiare din parteneriatul de viață ori afaceri între zilele de 4 și 9. După data de 8, dragostea se măsoară în capacitatea de a duce greul în doi, iar după data de 9, reluaţi studii întrerupte sau întreprindeţi o călătorie amânată. Continuarea relației de cuplu sau afaceri depinde de cum se soluționează o problemă de încredere sau financiară între zilele de 9 și 12.

Intervalul 14-21 octombrie se arată a fi prielnic reglării conturilor cu trecutul, desprinderii de atașamentele toxice, dar și restabilirii echilibrului sufletesc. Între zilele de 15 și 18, este nevoie de disponibilitate din partea voastră și a partenerului pentru a trece peste o trădare sau lipsurile financiare. În zilele de 22 și 23, puteți pendula între credință și tăgadă în sistemul vostru de valori și principii.

În perioada cuprinsă între 24 și 27, culegeţi roadele faptului că aţi investit timp, energie, bani și încredere în relația de cuplu și/sau profesională. Deși agresivitatea nu vă caracterizează, felul tranșant și direct în care vă exprimaţi dă altceva de înțeles în zilele de 25 și 26. Parteneriatele de afaceri se dovedesc deosebit de lucrative în intervalul 29-31 octombrie. Obţineţi profiturile scontate!


Horoscop octombrie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti octombrie 2015
Cândva între zilele de 4 și 9 octombrie, partenerul pare să fie chitit să vă scoată ochii pentru că, în opinia sa, vă lipsește realismul. Burlacii/țele născuţi în semnul Peştilor pot închega o relație după data de 8, iar după data de 9 încolo, se rezolvă (aproape) de la sine problemele personale, financiare sau de încredere din relația de cuplu ori profesională. Între zilele de 9 și 12, cariera voastră sau a partenerului poate interveni între voi.

Deschiderea de care daţi dovadă pe plan social în perioada cuprinsă între 14 și 21 vă permite să legaţi noi amiciţii, o relație de cuplu sau un parteneriat profesional. Totuși, vă puteți confrunta din nou cu provocări pe plan sentimental în intervalul 15-18 octombrie. Neconcordanța dintre aportul vostru și cel al partenerului de viață ori afaceri în cuplu sau asociere poate crea probleme în zilele de 22 și 23.

Vă alegeţi cu mai mulți/te admiratori/e în intervalul 24-27 octombrie, reușind de asemenea să conlucraţi productiv și eficient cu asociatul. O gaură survenită brusc în bugetul vostru poate să nu vă permită să faceţi investițiile cuvenite în parteneriatele profesionale ori să vă achitați o datorie. Între zilele de 29 și 31, vă bucuraţi din nou de atenție din partea partenerului și a celor care au pus ochii pe voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS