Horoscop Urania zilnic: duminică, 9 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 9 august 2015


Horoscop 9 august 2015, Berbec:

În prima parte a zilei de duminică vă întâlniţi cu o persoană din trecut, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Spre seară puteţi primi o invitaţie la un eveniment important; chiar dacă nu aveţi starea de dispoziţie necesară, hotărâţi să mergeţi. Aveţi posibilitatea de a vă relaxa şi de a interacţiona cu oameni noi.


Horoscop 9 august 2015, Taur:

Astăzi aveţi posibilitatea de a explora ţinuturi necunoscute până acum; întâlniţi oameni noi, care vă ajută să aveţi o altă viziune asupra lumii. Astfel de momente vă pot convinge să faceţi alegerile de care vă este teamă, să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi schimbări riscante.


Horoscop 9 august 2015, Gemeni:

Astăzi nu sunteţi foarte comunicativi; simţiţi nevoia de a petrece câteva momente de unii singuri, aşa că refuzaţi invitaţiile celor din jurul vostru la evenimente sau petreceri. Acesta este un moment bun de a vă face ordine în viaţa personală şi de a lua decizii importante pentru viitorul vostru.


Horoscop 9 august 2015, Rac:

Prima parte a zilei o petreceţi alături de persoana iubită. După orele prânzului, prietenii vă invită în oraş sau la un eveniment frumos. Acesta este un moment foarte bun pentru a socializa, a întâlni oameni noi şi chiar de a vă mări cercul de prieteni.


Horoscop 9 august 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi şi nu reuşiţi să vă concentraţi; de asemenea, nu sunteţi prea comunicativi, aşa că decideţi că acesta nu este un moment tocmai bun pentru întâlnirile de afaceri. Din fericire, pe plan personal găsiţi liniştea şi pacea de care aveţi nevoie.


Horoscop 9 august 2015, Fecioară:

Nu încercaţi să vă aventuraţi prea departe în acţiunile pe care aveţi de gând să le desfăşuraţi. Nu este o zi foarte bună pentru voi şi din acest motiv este posibil să vă confruntaţi cu o serie de probleme. Aveţi grijă ce vorbiţi şi cu celelalte persoane, pentru că unele dintre ele s-ar putea folosi de relaţia pe care o au cu voi pentru a obţine unele beneficii.


Horoscop 9 august 2015, Balanţă:

Astrele nu sunt tocmai de partea voastră astăzi, aşa că staţi departe de schimbări sau decizii importante. De asemenea, nu vă schimbaţi drumul pe care mergeţi deoarece riscaţi să faceţi alegeri greşite. Cel mai bine este să încercaţi să vă relaxaţi alături de persoanele importante din viaţa voastră.


Horoscop 9 august 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei încercaţi să vă ocupaţi de o problemă personală sau un conflict cu un om din trecut; aveţi şansa de a lua o decizie importantă, care vă poate aduce multe beneficii în viitorul apropiat. De asemenea, o discuţie cu o persoană dragă vă ajută să înţelegeţi mai bine drumul pe care îl aveţi de parcurs în viaţă.


Horoscop 9 august 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi destul de agitaţi şi puteţi intra în conflicte dureroase cu persoanele dragi din viaţa voastră; cel mai bine este să vă relaxaţi. Activităţile în aer liber vă pot linişti şi vă pot readuce pacea de care aveţi nevoie. Spre seară o persoană dragă vă trimite o invitaţie importantă.


Horoscop 9 august 2015, Capricorn:

În această perioadă sunteţi foarte concentraţi pe carieră; vreţi să evoluaţi şi faceţi tot posibilul pentru ca drumul să se scurteze cât mai mult cu putinţă. Din aceste motive, nu aveţi timp şi pentru viaţa personală; partenerul de cuplu se poate simţi neglijat.


Horoscop 9 august 2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte liniştiţi şi vă ocupaţi de toate problemele profesionale pe care le-aţi lăsat în urmă; aveţi şanse mari să întâlniţi o persoană importantă, care vă poate ajuta la un proiect personal. Acesta poate fi momentul mult aşteptat pentru voi, aveţi posibilitatea de a vă vedea visurile împlinite.


Horoscop 9 august 2015, Peşti:

Este o zi foarte bună pentru voi şi sunteţi în formă maximă! Astăzi optimismul de care daţi dovadă îi va face pe cei din jur să îşi pună anumite întrebări în privinţa voastră. V-aţi putea gândi că acum este momentul să plecaţi într-o vacanţă, să faceţi unele schimbări sau să vă înnoiţi garderoba. Indiferent ce alegeţi să faceţi, în mod sigur vă veţi simţi bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS