Horoscop Urania lunar: septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania septembrie 2015


Horoscop septembrie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec septembrie 2015
Începând cu data de 6 septembrie, aţi putea înţelege că lucrurile intră pe făgașul normal pe plan sentimental și în relație cu copiii, fapt care are o influență avantajoasă asupra voastră în intervalele 6-10 și 20-25 septembrie. În intervalul de zile 10-24, este indicat să nu vă luaţi mai multe angajamente profesionale decât puteți duce și să nu faceţi schimbări radicale în stilul de viață ori alimentație.

După data de 17, pot interveni carente de comunicare între voi și partenerul de viață ori afaceri, colaboratori și clienți. În intervalele 7-12 și 22-26 septembrie, audiențele la șefi întâmpină aceleași probleme. După data de 18, evitaţi plecările în străinătate și aşteptaţi-vă la obstacole în continuarea studiilor. Concentraţi-vă pe reevaluarea și consolidarea sistemului de valori și principii.

Este de așteptat ca, începând cu data de 25, să vă bucuraţi de randament crescut la serviciu, dar fiţi atenţi deoarece riscaţi să vă accidentaţi ușor la muncă ori acasă. În intervalul de zile 23-28 septembrie, puteți comite erori profesionale majore pentru că refuzaţi să aveţi în vedere directivele și cerințele şefilor. Mergeţi la doctor și ţineţi cont de sfatul său dacă vă supără ceva.


Horoscop septembrie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur septembrie 2015
După data de 6, se înseninează atmosfera acasă. Dacă se arată încurcături în raport cu apropiaţii sau probleme casnice ori locative, puteți scăpa de ele ca prin minune în intervalele 6-10 și 20-25 septembrie. Chiar dacă nu sunt probleme în ceea ce privește relația cu partenerul și/sau copiii, evenimentele din intervalul de zile 10-24 septembrie vă pot face să vă îndoiţi că și în viitor va fi la fel.

După data de 17, lacunele sau erorile în comunicarea scrisă și orală se pot pune de-a curmezișul vostru și al colegilor de muncă, putând chiar să vă atragă sancțiuni sau avertismente în intervalele 7-12 și 22-26 septembrie. După data de 18, asiguraţi-vă că la baza relațiilor afective și profesionale există înscrisuri oficiale care reglementează uzul finanțelor deținute la comun.

Viața voastră sentimentală se dinamizează după data de 25 septembrie și nu este exclus să înregistraţi progrese majore și în relația cu copiii dacă vă implicaţi mai mult în creșterea și educația lor. Cu toate acestea, în intervalul de zile 23-28 septembrie, gelozia, posesivitatea, lipsa încrederii sau îngrădirea libertății personale pot complica lucrurile între voi și partener ori copii.


Horoscop septembrie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni septembrie 2015
După data de 6, puteți găsi socializarea, mai ales cu rudele apropiate și vecinii, mai puțin solicitantă decât până acum. În intervalele 6-10 și 20-25 septembrie puteți avea şansa de a (re)negocia contracte de viitor. În perioada cuprinsă între 10 și 24 septembrie, concentrarea exclusivă a forțelor pe plan familial va pune sub semnul întrebării progresul profesional și/sau social.

Începând cu data de 17, discuțiile cu persoana iubită și/sau copiii pot decurge greoi. În intervalele 7-12 și 22-26 septembrie, atitudinea de tipul „pumn de fier în mănușă de catifea” adoptată în raport cu ei vă poate crea și mai multe deservicii. După data de 18, fie se întăreşte legătura dintre voi și partenerul de viață ori afaceri, fie are de suferit. Competiția se măreşte și ea vizibil.

Ritmul vieții de familie se accelerează simțitor din 25 încolo, fapt care ar putea să planeze greu asupra relației voastre cu persoana iubită între 23 și 28 septembrie. Exceptând perioada amintită anterior, sunt susţinute lucrările de reamenajare a locuinței, precum și cele de construcție. Nu vă lăsaţi intimidaţi de viteza schimbărilor care au loc în acest domeniu. Căutaţi să vă acomodaţi din mers!


Horoscop septembrie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac septembrie 2015
După data de 6, banii nu vă mai alunecă atât de ușor printre degete, reuşind chiar să opriţi unele scurgeri de fonduri care ar fi putut afecta compania în cadrul căreia activaţi în intervalele 6-10 și 20-25 ale lunii. În intervalul de zile 10-24, oricât de temeinic v-aţi întocmi dosarul pentru o aprobare, s-ar putea să nu puteți evita a cădea în capcana birocrației de la ghișee.

Începând cu data de 17, sunteţi pasibili de certuri cu membrii familiei, divergențe care se revărsă și asupra relației cu partenerul între 7 și 12, respectiv 22 și 26 septembrie. Evitaţi semnarea contractelor de vânzare/cumpărare a imobilelor și terenurilor în aceste intervale. După data de 18, puteți întâmpina provocări sau obstacole la serviciu, dar și tulburări la nivel hepatic.

După ziua de 25, sunteţi ceva mai asertivi în comunicare decât de obicei, dar în intervalul de zile 23-28 s-ar putea să frizaţi agresivitatea verbală, mai ales în raport cu colegii de muncă. Nu vă grăbiţi să negociaţi contracte și feriţi-vă să vă implicaţi în polemici în cadrul ședințelor și întrevederilor de afaceri. Interviurile de angajare din acest interval riscă să nu dea niciun rezultat.


Horoscop septembrie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu septembrie 2015
Din data de 6 încolo, porțile vi se deschid grație șarmului și carismei care vă caracterizează, fapt care are un efect benefic asupra perspectivei avute asupra vieții și celor din jur între 6 și 10, respectiv 20 și 25 septembrie. Deși financiar staţi bine, felul în care vă administraţi resursele, dar și relațiile cu buget comun vă poate aduce în pragul unei încurcături în perioada cuprinsă între 10 și 24 a lunii.

(Re)negocierile, respectiv semnarea contractelor nu sunt susţinute începând cu data de 17, iar faptul că sunteţi nesiguri și lacunari în ședințe și/sau întâlniri de afaceri poate veni în detrimentul muncii voastre în intervalele 6-11 și 22-26 ale lunii. După data de 18, atmosfera din planul sentimental riscă să se răcească, la fel ca și cea din relația cu copiii. Tentativele de mărire a familiei pot eșua.

Strategiile de mărire a veniturilor, respectiv valorificarea finanțelor și bunurilor avute deja în posesie poate da roade după ziua de 25 septembrie. Încercările de a vă dubla câștigurile prin intermediul speculațiilor în intervalul 23-28 septembrie se pot solda cu un eșec. Evitaţi achizițiile scumpe și cheltuielile nechibzuite în acest interval. Fiţi cât puteți de economi!


Horoscop septembrie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară septembrie 2015
Dacă luna trecută sau în prima săptămână a lui septembrie aţi reluat relația cu un fost iubit/ă, după data de 6 puteți realiza că nu mai aveţi aceleaşi sentimente ca înainte. Totuși, evenimentele din intervalele 6-10, respectiv 20-25 septembrie vă reactualizează lecțiile primite în plan sentimental. Deși ştiţi ce vreţi de la viață, între 10 și 24 septembrie, tot atrageţi oameni care se cer salvați.

Începând cu ziua de 17, aţi putea avea parte de lipsuri financiare, deci căutaţi să nu investiţi în obiecte de lux de care nu aveţi neapărată nevoie în perioadele cuprinse între 7 și 12, respectiv 22 și 26 septembrie. Interacțiunile cu membrii familiei ar putea decurge greoi după data de 18, în aceeași măsură ca și treburile domestice sau proiectele casnice ca redecorarea sau construcțiile.

După data de 25, pare că aveţi mai multă inițiativă și prezență de spirit decât în mod normal, poticnelile întâmpinate pe plan domestic sau în familie punându-vă la încercare răbdarea și înțelegerea între 23 și 28 septembrie. În intervalul 20-30 a lunii se recomandă să vă înfruntați competiția, fie pe plan social, fie la nivel profesional. Faceţi corect distincția între agresivitate și asertivitate!


Horoscop septembrie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă septembrie 2015
Începând cu data de 6, viața voastră socială se mişcă din loc, urmând ca între 6 și 10, respectiv 20 și 25 septembrie să restabiliţi contactul cu prietenii de care v-aţi îndepărtat. În plus, dispar obstacolele întâmpinate în calea materializării planurilor de viitor și desfășurarea proiectelor de grup. În perioada 10-24 septembrie, pot reveni în peisaj afecțiuni mai vechi sau boli tratate superficial.

După data de 17, rezervele voastre de tact și diplomație se reduce simțitor, fapt vizibil în perioadele cuprinse între 7 și 12, respectiv 22 și 26 ale lunii când riscă să se adâncească prăpastia între generații în familie. Începând cu data de 19, din diverse motive, răriţi vizitele și interacțiunile cu unele rude apropiate sau vecini. Se dorește să măriţi atenția când şofaţi.

După ziua de 25, simţiţi mai puternic în ceafă respirația competiției neloiale, deci protejaţi-vă de eventualele lovituri sub centură, mai ales în intervalul de zile 23-28 septembrie, chiar dacă iau doar forma unor zvonuri sau bârfe la adresa voastră. De dorit ar fi, de asemenea, să nu vă implicaţi în comploturi și nici în răspândirea de vorbe care ar putea să se întoarcă împotriva voastră în viitor.


Horoscop septembrie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion septembrie 2015
După data de 7, interacțiunile cu superiorii se derulează mai uşor, înlesnindu-vi-se accederea pe plan social și/sau profesional, fapt care vă ajută, în intervalele 6-10 și 20-25 ale lunii, să obţineţi îndatoriri mai puțin solicitante sau care va animă interesul. Între 10 și 24 septembrie, riscaţi să vă neglijaţi persoana iubită și/sau copiii dacă vă concentraţi pe viața socială, planurile de viitor și proiectele de grup.

Începând cu data de 17, zvonurile și bârfele la adresa voastră vă pun la încercare echilibrul interior, ceea ce vă taie cheful de socializare sau va determină să vă închideţi în raport cu familia, vecinii sau cei din jur în general între 7 și 12, respectiv 22 și 26 septembrie. După data de 18, riscaţi să vă confruntați cu o dificultate financiară din pricina încercărilor eșuate de rotunjire a veniturilor.

După ziua de 25, sunt favorizate lansările de proiecte de grup, dar și concentrarea eforturilor în direcția planurilor de viitor. În plus, vă faceţi intrarea în cercuri de persoane noi și chiar vă impuneţi în cadrul lor. Aşteptaţi-vă totuși ca, în intervalul de zile 23-28 septembrie, aceste inițiative să vă creeze și mai multe găuri în buget. Nu vă aventuraţi cu investițiile și întindeţi-vă atât cât vă ține plapuma!


Horoscop septembrie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător septembrie 2015
Din data de 6 încolo, persoanele născute în semnul Săgetătorului implicate într-o relație la distanță sau cu cineva de altă naționalitate ori religie resimt mai ușor eventualele provocări pe plan sentimental, mai ales între 6-10 și 20-25 septembrie. Vă recomand să vă luaţi concediu, chiar în străinătate, în aceleași perioade. În intervalul de zile 10-24 septembrie, nu vă neglijaţi familia și casa în favoarea carierei sau imaginii sociale.

Începând cu ziua de 17, pot interveni neînțelegeri între voi și unii prieteni, mai ales dacă derulați proiecte în parteneriat. Acestea din urmă, poate chiar și planurile de viitor pot involua sau se sistează temporar, riscând să vă cauzeze pagube în perioadele cuprinse între 7 și 12, respectiv 22 și 26 ale lunii. După data de 18, este posibil să luptați cu mai multă dificultate împotriva apatiei.

După data de 25, faceţi-vă loc și profitaţi de orice şansă de a urca pe scara ierarhică socială și/sau profesională. Lipsa de energie și entuziasm vă poate îngreuna însă ascensiunea între 23 și 28 septembrie. Dacă ocupaţi o poziție de conducere, controlaţi-vă pornirile dictatoriale mai abitir decât în mod normal. Nu daţi curs conflictelor cu şefii, deși vă simţiţi provocaţi în acest sens!


Horoscop septembrie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn septembrie 2015
Începând cu data de 6, tendința de a micromanageria relațiile sentimentale și profesionale care au la bază finanțe comune scade văzând cu ochii. Între 6 și 10, respectiv 20 și 25 septembrie se soluționează eventualele probleme de succesiune ori moșteniri. În intervalul 10-24 septembrie, informaţi-vă și pregătiţi-vă serios înainte de a depune un dosar.

După data de 17, s-ar putea să nu vă alegeţi cu mai nimic de pe urma audiențelor la superiori, iar ascensiunea voastră pe plan social și/sau profesional se lasă așteptată, fapt care vă produce frământări sau chiar vă irită în perioadele cuprinse între 7 și 12, respectiv 22 și 26 septembrie. Evenimentele prefigurate începând cu ziua de 18 caută să vă facă să realizaţi că uneori gândiţi prea mult.

După data de 25, vă vin în cale şanse de a întreprinde călătorii și/sau delegații în străinătate ori la mare distanță de casă. Nu este exclus să vi se ofere oportunitatea de a participa la cursuri de perfecționare continuă sau reconversie profesională, dar evitaţi intervalul 23-28 septembrie. În aceste zile, vă puteți lovi de multiple piedici care nu țin de voi și pe care nu le puteți evita la timp.


Horoscop septembrie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător septembrie 2015
După data de 6, viața voastră sentimentală se îmbunătățește vizibil și prindeţi mai multă trecere în fața asociaților, clienților și colaboratorilor, putând chiar să legaţi noi parteneriate între 6 și 10, respectiv 20 și 25 septembrie. Șarmul și carisma vă ajută să faceţi față mult mai ușor competiției. Dacă nu vă administraţi atent resursele în intervalul 10-24 septembrie, încasaţi pagube însemnate.

Începând cu data de 17, dar mai ales în intervalele 7-12, respectiv 22-26 septembrie, riscaţi să vă întrerupeţi studiile, amânaţi o delegație ori călătorie ori să pierdeţi contactul cu unii apropiați aflați în/din străinătate din motive independente de voi. După data de 18, progresele întârzie să apară în cazul proiectelor de grup sau planurilor de viitor. În plus, vă puteți îndepărta de unii prieteni.

După data de 25 încolo, puteți primi câștiguri nesperate în cazul în care îl convingeţi pe partenerul de viață sau afaceri să faceți unele investiții în scheme de afaceri cu perspectivă. Feriţi-vă însă de a face o infuzie de capital în jocuri de tip piramidal în perioada cuprinsă între 23 și 28 septembrie. Staţi departe de manevrele ilicite care promit profituri rapide și ușoare ce frizează însă legalitatea.


Horoscop septembrie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti septembrie 2015
După data de 6 încolo, se reduc amenințările la adresa bunăstării voastre fizice, dar și colaboraţi profitabil și eficient cu colegii de muncă, fapt care mai peticește din eventualele găuri din buzunarele voastre în intervalele 6-10, respectiv 20-25 septembrie. Între 10 și 24 septembrie, partenerul de viață ori afaceri, colaboratorii și clienții vă critică lipsa de realism de care poate profita concurența.

Începând cu data de 17, pot apărea neînțelegeri între voi și asociați și/sau persoana iubită pe seama finanțelor deținute în asociere cu aceștia, ceea ce vă determină, în perioadele cuprinse între 7 și 12, respectiv 22 și 26 să reevaluaţi continuarea acestor legături. După ziua de 18, urcaţi mai greoi pe scara socială și/sau profesională sau chiar riscaţi să retrogradaţi pe aceste planuri.

După data de 25, aveţi parte de mai multă competiție pe plan sentimental și profesional, mai ales în intervalul 23-28 septembrie, dar păreţi determinaţi să ţineţi cu dinții de relația de cuplu și/sau cea avută cu partenerul de afaceri. Cariera voastră sau a partenerului de viaţa riscă să intervină între voi doi în aceeași perioadă. Deși aveţi motive să vă ambiţionaţi, nu alunecaţi pe panta agresivității, indiferent de formă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS