Horoscop Urania lunar: august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania august 2015


Horoscop august 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec august 2015
Încă din data de 1 august, puteți simți că presiunea exercitată de astre în sfera relației sentimentale, dar și a oricăror legături care implică finanțe deținute la comun se reduce. În jurul datei de 3, gelozia și posesivitatea afișată față de partener sau copii vă aduc dezavantaje. După data de 7 august, randamentul vostru, dar și interacțiunile cu colegii de muncă se îmbunătățesc vizibil.

Începând cu data de 9, este posibil ca viața voastră sentimentală să se dinamizeze și să aveţi impulsul de a vă implica mai activ în cultivarea hobby-urilor. Dacă din 16 iulie 2014, sectorul sentimental a înflorit, v-aţi dedicat pasiunilor voastre sau chiar v-aţi extins familia, odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, puteți realiza imposibilul dacă sunteţi animaţi de un ideal carieristic grandios.

După data de 27 august, accentul se mută pe socializare. Berbecii fără obligaţii pot întâlni pe cineva special, iar cei implicați într-o relație pot începe un capitol nou al vieții în doi. Competiția care vi se face până la sfârșitul lunii nu ar trebui să vă sperie pentru că această atmosferă vă ajută să închegaţi și mai mult legăturile cu colegii sau asociații, realizând progrese vizibile.


Horoscop august 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur august 2015
Din data de 1 august, suportați cu mai multă ușurință obligaţiile pe care le comportă viața în doi, relațiile cu partenerii de afaceri, dar și competiția pe plan social și profesional. În jurul zilei de 3, viața de familie sau părinții voştri se pot pune opune relației de cuplu. După data de 7, vă comunicaţi cu uşurinţă sentimentele purtate partenerului și copiilor.

Începând cu ziua de 9, vă implicaţi mai activ pe plan familial, demarând proiecte casnice ambițioase sau făcând restructurări în dinamica rolurilor de acasă. Dacă din 16 iulie 2014 familia voastră s-a mărit ori v-aţi extins casa sau mutat într-o locuință mai spațioasă, odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, axaţi-vă pe viața voastră sentimentală sau dedicaţi-vă hobby-urilor.

După data de 27 august, vorba bună mult vă aduce în raport cu colegii de muncă. Interacțiunile de la locul de muncă care se bazează pe tact și diplomație nu numai că vă ajută să evitați conflictele, ci vă permit să conlucrați productiv și eficient. Până și bunăstarea voastră fizică depinde de capacitatea voastră de a menține o atmosferă liniștită și armonioasă la serviciu.


Horoscop august 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni august 2015
Încă din data de 1, este posibil să resimţiţi mai puțin intens greutatea sarcinilor profesionale, dar și oboseala pricinuită de acestea care până de curând își puseseră destul de serios amprenta pe forma voastră fizică. În jurul zilei de 3, deficiențele de comunicare se resimt în calitatea muncii voastre. După data de 7, este de așteptat ca discuțiile din familie să decurgă armonios și să ajungă la un rezultat.

Începând cu data de 9, se prefigurează că sunteţi mai asertivi în comunicare, deci nu ar fi ieşit din comun dacă ceilalți vă cataloghează drept nişte veritabili formatori de opinie. Dacă din 16 iulie 2014 v-aţi dezvoltat tehnicile de comunicare și cele sociale, de când Jupiter intră în Fecioară, adică din 11 august, urmăriţi să vă extindeţi familia, măriţi gospodăria sau vă mutaţi într-o casă mai mare.

După data de 27 august, este indicat să vă concentraţi pe viața voastră sentimentală. Nu este exclus să vă îndrăgostiţi, dar și să vă îmbunătăţiţi vizibil relația cu copiii. Vi se oferă, de asemenea, şanse de a vă găsi noi activităţi extraprofesionale care vă permit să vă exersaţi talentele native. Se arată mici câștiguri din speculații financiare dacă anticipaţi riscurile.


Horoscop august 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac august 2015
Începând cu data de 1, se luminează climatul sentimental, semn că se descâlcesc ițele dramelor sentimentale trăite în ultima vreme. Până și relația cu copiii intră pe un făgaș normal. În jurul datei de 3, puteți încasa pagube de pe urma cheltuielilor neinspirate sau a speculațiilor financiare. După 7 august, sunt avantajate semnarea, respectiv (re)negocierea de contracte.

După data de 9 august, se prefigurează apariția şanselor de suplimentare a veniturilor și nu este exclus să vă intre în portofel sume deloc neglijabile. Dacă din 16 iulie 2014 încoace situația voastră materială s-a îmbunătățit vizibil, când Jupiter poposește în Fecioară, mai exact din 11 august încolo, propuneţi-vă să lucraţi la felul în care comunicaţi cu ceilalți. Concizia este rețeta succesului vostru.

Începând cu ziua de 27 august, se reinstalează armonia și liniștea în perimetrul propriului cămin. Tactul și diplomația vă ajută să faceţi față cu bine discuțiilor tensionate de acasă, ba chiar să le înăbuşiţi înainte ca spiritele să se încingă. Acesta este un prilej bun pentru a pune la punct planuri alături de cei apropiaţi deoarece fiecărei păreri care se vehiculează i se acordă respectul cuvenit.


Horoscop august 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu august 2015
Atmosfera destul de tensionată de acasă are toate șansele să se aerisească începând cu data de 1. Evenimentele prefigurate în jurul zilei de 3 august pot să vă lase altă impresie, dar nu vă descurajaţi pentru că lucrurile merg lent, dar sigur înspre mai bine. După ziua de 7, se întrevăd oportunități de a vă suplimenta veniturile, fie și doar sub forma unor ponturi sau sugestii.

După data de 9, este posibil să aveţi ceva mai multă inițiativă decât de obicei, probabil pentru că încrederea voastră în forțele proprii este vizibil mai mare. Dacă din 16 iulie 2014 încoace prezența voastră a ajuns să umple fiecare încăpere în care v-aţi afișat, odată cu poposirea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, focusați-vă pe ridicarea nivelului vostru de trai. Nu vă faceţi griji, vin și oportunități!

Începând cu data de 27, sunteţi parcă mai îndemânatici ca niciodată când se pune problema să vorbiţi pe limba tuturor. Politețea și capacitatea de a-i face pe ceilalți să se simtă bine în preajma voastră vă pot ajuta să vă măriţi simțitor cercul de prieteni. Spre sfârșitul lunii, sunt favorizate negocierile de contracte, întâlnirile de afaceri importante, dar și ședințele de creație.


Horoscop august 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară august 2015
Încă din prima zi a lunii, parcă vă vine mai ușor să interacţionaţi cu cei de lângă voi și nu vă mai temeţi la fel de mult că orice alegere nefericită de cuvinte, fie a voastră ori a celorlalți, va produce cataclisme emoționale de proporții. În jurul datei de 3, bârfele și zvonurile vă scot puţin dintr-ale voastre. După data de 7, felul în care vorbiţi vă reflectă cu fidelitate personalitatea și stilul personal.

Începând cu data de 9, s-ar putea să vă simţiţi împinşi de la spate, fie de circumstanțe, fie de oamenii apropiaţi, să ieşiţi la rampă, fapt cu care v-aţi obișnuit într-o oarecare măsură din 16 iulie 2014 până acum. Odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, căutaţi să descoperiţi noi fațete ale personalității voastre și permiteţi-le și celorlalți să le cunoască în toată frumuseţea lor.

După data de 27, puteți avea oportunitatea de a valorifica mai avantajos lichiditățile și bunurile pe care le aveţi deja în posesie. În plus, se pot arăta modalități noi de a câștiga bani mulţi pe lângă salariu. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă informaţi, să aveţi încredere în ideile voastre și să căutaţi procedee de a le pune în practică. Încetul cu încetul, situația voastră materială intră pe un făgaș normal.


Horoscop august 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă august 2015
Începând cu data de 1, resimţiţi cu mai puțină intensitate greutatea lipsurilor financiare, motiv numai bun să concepeţi strategii de depășire a eventualului impas financiar în care vă aflaţi. În jurul datei de 3, planurile de viitor și/sau proiectele avute în colaborare cu amicii pot exercita presiuni mari pe bugetul vostru. După data de 7, puteți exagera cu criticile, dar și acuzele la adresa propriilor persoane.

După data de 9 august, se recomandă lansarea proiectelor concepute în parteneriat cu prietenii, grupurile care vă împărtășesc perspectivele, respectiv concentrarea forțelor în direcția planurilor de viitor, fapt care vă este cunoscut din 16 iulie 2014 încoace. Odată cu intrarea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, puteți descoperi că perfecționismul poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem.

După data de 27, sunteţi ceva mai comunicativi decât i-aţi obișnuit pe ceilalți, ocazie perfectă pentru a releva celor din jur laturi noi ale personalității voastre. Persoanele născute în acest semn care lucrează cu oamenii sau în asociere cu terțe persoane beneficiază cel mai mult de pe urma deschiderii conferite de astre către sfârșitul lunii. Puteți realiza multe pe plan social dacă daţi dovadă de bună creștere și generozitate.


Horoscop august 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion august 2015
Încă din prima zi a lunii, se ușurează presiunea resimțită ori de câte ori este nevoie să vă afişaţi în public, semn că vă purtați cu mai multă naturalețe, chiar și în preajma acelora pe care abia i-aţi cunoscut. În jurul datei de 3, este posibil să simţiţi ultima ei zvâcnire. După data de 7, se pot înregistra progrese vizibile în sfera planurilor de viitor și a proiectelor desfășurate cu prietenii.

După ziua de 9, se arată şanse de avansare în ierarhia profesională și/sau accedere pe scara socială. Dacă din 16 iulie 2014 încoace s-a schimbat ceva în bine la nivelul carierei și imaginii voastre în societate, odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, urmărește expansiunea cercului de prieteni și conceperea unor planuri de viitor, dar și proiecte de grup mai ambițioase.

După data de 27, liniștea și armonia universului vostru interior depind în mare măsură de capacitatea voastră de a vă restabili echilibrul sufletesc în pofida zgomotului dinlăuntrul și din afara voastră. Cu ajutorul exercițiilor de management al stresului reuşiţi să evitați eventualele consecinţe ale tensiunii răbufnite. În plus, odihna activă vă permite să ardeţi energia negativă care altfel v-ar alimenta furia.


Horoscop august 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător august 2015
Începând cu ziua de 1 august, vă simţiţi mai puțin fugăriţi de greșelile trecutului, nelinişti sau obsesii, fie ele reale sau imaginare. Cu toate acestea, în jurul datei de 3, acest lucru nu înseamnă că nu îşi pun amprenta pe filozofia voastră de viață de altfel optimistă și veselă. După data de 7, numele vostru se regăsește mai des pe buzele oamenilor importanţi, semn că sunteţi pe val social și profesional.

Din 9 încolo, puteți avea inițiativa unei plecări sau delegații în străinătate ori chiar a înscrierii la un curs de perfecționare continuă sau reconversie profesională. Dacă din 16 iulie 2014 încoace v-aţi desăvârșit educativ sau aţi găsit împlinirea pe alte meleaguri, odată cu intrarea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, căutaţi să vă faceţi un nume în societate ori pe plan profesional.

După data de 27, viața voastră socială se însufleţeşte considerabil, motiv numai bun să descoperiţi oamenii alături de care puteți pune la cale proiecte care vă reflectă viziunile și crezul. Nu în ultimul rând, pe lista voastră de priorități ar trebui să se găsească planurile de viitor care merită investiții sporite de timp, energie și bani. Nu va strică, de asemenea, să faceţi muncă de voluntariat sau acte umanitare!


Horoscop august 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn august 2015
Încă din ziua de 1 august, se dezgheață planurile de viitor și proiectele de grup oprite acum ceva timp. Mai mult, puteți recupera declinul pe care acestea l-au suferit în ultimii ani. În jurul zilei de 3, se cer clarificate unele necazuri financiare care le privesc. După data de 7, sunt favorizate delegațiile în străinătate, studiile înalte și schimburile de experiență cu colegii cu ștate vechi.

Începând cu ziua de 9, se dorește să preluaţi frâiele propriei vieți intime și să reinstituiți ordinea în relația sentimentală sau profesională, în special dacă presupun finanțe deținute în comun. Dacă din 16 iulie 2014 încoace vi s-a predat faptul că unde sunt doi puterea crește, odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, este esenţial să conştientizaţi că omul cât trăiește învață.

După data de 27, cariera și statutul vostru social intră în colimatorul astrelor. Puteți intra în contact cu oameni din cercuri influente cărora nu ar strica să le confirmaţi valoarea voastră ca oameni și profesionişti în domeniul în care activaţi. În acest fel, vi se susţine accederea în societate sau în ierarhia de la locul de muncă, reușind să punctaţi o promovare în una sau chiar ambele sfere.


Horoscop august 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător august 2015
Dacă până acum vi se părea chinuitoare poziția voastră în ierarhia socială sau profesională, încă din prima zi a lunii suportați mai uşor așteptările care vin odată cu ea. Chiar și așa, în jurul zilei de 3, apar în peisaj indivizi care atentează la statutul vostru în aceste domenii de viață. După data de 7, o vizită la notar vă poate feri de încurcături cu persoanele de care vă leagă anumite sume de bani.

Din 9 încolo, viața voastră de cuplu se clinteşte din loc, fie pentru că întâlniţi pe cineva special, fie că se deschide un nou capitol alături de partener. Dacă din 16 iulie 2014 încoace competiția pe plan social a fost mai înverşunată sau v-aţi împlinit pe plan sentimental, odată cu intrarea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, susţineţi progresul prin investiții considerabile de energie, timp și bani.

După data de 27, se dorește să vă dirijaţi forțele către continuarea studiilor, dar și să luaţi în calcul întreprinderea unei călătorii prin alte locuri, indiferent dacă urmărește dezvoltarea personală, vizitarea unei persoane apropiate, perfecționarea continuă în domeniul în care lucraţi sau doar recreerea. În orice caz, își pune amprenta sigur pe evoluția voastră imediată ca oameni și profesionişti.


Horoscop august 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti august 2015
Poate că în ultimii ani aţi considerat că sorții v-au fost nefavorabili, dar încă din prima zi a lunii, este posibil să conştientizaţi că Universul conspiră la realizarea dorințelor voastre dacă sunteţi optimişti. Nu vă lăsaţi însă descurajaţi de piedicile ivite în jurul zilei de 3. După data de 7, interacțiunile cu partenerul de viață sau afaceri, clienții și colaboratorii se uşurează vizibil.

Începând cu data de 9, volumul de muncă de la serviciu se mărește simțitor, direct proporțional însă cu oportunitățile voastre de a vă afișa dorinţele de lideri, dar și aptitudinile profesionale dezvoltate din 16 iulie 2014 încoace. Odată cu intrarea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, vine timpul să căutaţi să vă împliniţi pe plan sentimental, ducând relația de cuplu la un nivel superior.

După data de 27, echilibrul de forțe în relațiile afective și profesionale presupun să puneţi la bătaie mai mult timp și energie decât până acum. Este esenţial, de asemenea, ca chestiunile financiare să fie suficient de bine puse la punct încât să nu intervină în bunul mers al parteneriatelor de viață sau afaceri. Este indicat ca ceea ce oferiţi să fie în perfectă concordanță cu ceea ce primiţi de la ceilalți.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS