Horoscop Urania zilnic: luni, 10 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 10 august 2015


Horoscop 10 august 2015, Berbec:

Aţi ajuns într-un punct în care trebuie să luaţi o decizie importantă în ce priveşte cariera. Poate că nu ar fi indicat să vă grăbiţi, mai ales dacă vă doriţi să vă reorientaţi din punct de vedere profesional. Discutaţi cu acele persoane care vă pot oferi sfaturi utile şi care vă pot ajuta să vă atingeţi mai uşor obiectivele.


Horoscop 10 august 2015, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; starea voastră de bine este molipsitoare pentru cei din jurul vostru şi reuşiţi să le readuceţi vitalitatea şi optimismul pierdut. Relaţia cu partenerul de cuplu trece printr-o schimbare foarte frumoasă.


Horoscop 10 august 2015, Gemeni:

Aveţi câteva probleme pe plan personal de care vreţi să vă ocupaţi astăzi; aveţi răbdare, vă recomand să nu forţaţi lucrurile deoarece riscaţi ca cei din jurul vostru să îşi piardă răbdarea. Cel mai bine este să fiţi calmi şi să încercaţi să rezolvaţi aceste situaţii dificile pe cale amiabilă.


Horoscop 10 august 2015, Rac:

Nu este de mirare că deveniţi nervoşi fără un motiv anume sau că nu ştiţi ce să faceţi în privinţa carierei. Astăzi nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi din această cauză veţi amâna unele decizii. Poate că nu ar fi rău să vă luaţi un scurt concediu şi să vă relaxaţi. Vă va ajuta să vă eliberaţi mintea şi să luaţi decizii mai bune.


Horoscop 10 august 2015, Leu:

Din cauza unor neînţelegeri în discuţii, astăzi pot apărea câteva conflicte dificile cu persoanele dragi din viaţa voastră. Cel mai bine este să încercaţi să rămâneţi calmi şi să păstraţi distanţa. Nu provocaţi discuţii aprinse deoarece riscaţi să îi răniţi pe cei la care ţineţi cu adevărat.


Horoscop 10 august 2015, Fecioară:

Astăzi trebuie să fiţi foarte concentraţi şi să daţi dovadă de profesionalism; o problemă destul de dificilă la locul de muncă trebuie rezolvată în timp record. Vă recomand să cereţi ajutorul colegilor, împreună puteţi găsi o soluţie eficientă şi foarte bună pentru această situaţie.


Horoscop 10 august 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; reuşiţi să îi binedispuneţi pe cei din jurul vostru cu această stare de bine. De asemenea, acum aveţi şansa de a întâlni un om foarte important care vă va aduce multe beneficii în viitorul apropiat.


Horoscop 10 august 2015, Scorpion:

Astăzi este posibil să simţiţi nevoia unei schimbări; vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări importante pe plan personal. Încercaţi să vă lăsaţi conduşi de intuiţie şi să nu ascultaţi ce spun cei din jurul vostru deoarece vă pot duce pe un drum complet greşit.


Horoscop 10 august 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi pare să vă aducă multe oportunităţi pe plan profesional; din păcate vă este greu să vă concentraţi şi din această cauză puteţi rata aceste şanse. Vă recomand să vă sfătuiţi cu persoanele în care aveţi încredere, acestea vă pot da un sfat bun care să vă ajute în aceste situaţii.


Horoscop 10 august 2015, Capricorn:

Relaţia cu persoanele din jurul vostru nu este una tocmai bună în aceste momente; sunteţi destul de irascibili şi vă este dificil să comunicaţi cu cei cu care intraţi în contact. De aceea vă recomand să vă petreceţi ziua de astăzi de unii singuri. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de puţin timp în care să nu fiţi presaţi de nimeni şi de nimic.


Horoscop 10 august 2015, Vărsător:

O discuţie cu o persoană dragă poate duce la un conflict major; cel mai bine este să încercaţi să vă alegeţi cât mai bine cuvintele deoarece este posibil să răniţi acest om important. Retrageţi-vă din conversaţie înainte de a fi prea târziu şi încercaţi să rămâneţi liniştiţi.


Horoscop 10 august 2015, Peşti:

Prima parte a zilei de luni va fi una mai dificilă; vor exista câteva probleme la locul de muncă de care trebuie să vă ocupaţi personal. Spre seară lucrurile par să se liniştească; aveţi posibilitatea de a petrece momente frumoase alături de partenerul de cuplu şi prietenii apropiaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS