Horoscop Urania zilnic: marţi, 4 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 4 august 2015


Horoscop 4 august 2015, Berbec:

Ziua de marţi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi deoarece vă poate aduce multe schimbări neaşteptate pe plan profesional. Acum aveţi şansa de a începe o colaborare pentru un proiect amplu cu beneficii majore în ceea ce priveşte viaţa financiară.


Horoscop 4 august 2015, Taur:

Marţi pare a fi o zi foarte bună pentru viaţa profesională; sunteţi pe ultima sută de metri cu un proiect important şi astăzi aveţi posibilitatea de a îl termina. Primiţi un sfat foarte bun şi vă gândiţi serios să îl puneţi în practică.


Horoscop 4 august 2015, Gemeni:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi de modul în care evoluează viaţa voastră profesională; simţiţi că paşii pe care îi faceţi sunt mult prea mărunţi şi nu aveţi răbdare să vedeţi rezultatele muncii voastre. O discuţie cu o persoană experimentată vă poate ajuta să luaţi o decizie majoră.


Horoscop 4 august 2015, Rac:

Vă gândiţi serios să faceţi o schimbare importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională; superiorii vor fi foarte încântaţi de curajul vostru şi vă vor oferi toată susţinerea lor. De asemenea, partenerul de cuplu vă este alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 4 august 2015, Leu:

Ziua începe foarte bine pentru voi; în prima parte a zilei aveţi timp pentru a vă planifica următoarele zile astfel încât să nu vă aglomeraţi cu sarcinile profesionale. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 4 august 2015, Fecioară:

Traversaţi un moment favorabil în ceea ce priveşte viaţa financiară; este posibil să primiţi o sumă de bani importantă, pe care hotărâţi să o investiţi într-un proiect amplu, cu numeroase şanse de reuşită. Sunteţi dispuşi să vă asumaţi riscuri majore.


Horoscop 4 august 2015, Balanţă:

În ultima perioadă aţi fost foarte ocupaţi cu viaţa profesională; din păcate, relaţia cu persoanele dragi din jurul vostru s-a răcit considerabil. Acum este un moment bun pentru a face ceva în acest sens şi a vă îndrepta greşelile.


Horoscop 4 august 2015, Scorpion:

Conjunctura astrală favorizează viaţa profesională; chiar dacă la locul de muncă nu apar schimbări, hotărâţi să începeţi un proiect personal. Aveţi planuri măreţe şi sunteţi pregătiţi pentru drumul la care vă înrolaţi. Partenerul de cuplu vă oferă tot sprijinul din lume.


Horoscop 4 august 2015, Săgetător:

Ziua de marţi pare să fie una bună pe plan profesional; primiţi o ofertă de colaborare care vă va deschide numeroase uşi în viitorul apropiat. Spre seară primiţi o veste neplăcută de la o persoană dragă, care vă poate schimba starea de dispoziţie.


Horoscop 4 august 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru noi începuturi; aveţi ocazia de a începe proiecte importante, de a prelua sarcini noi şi chiar de a vă asuma noi responsabilităţi. Superiorii sunt foarte impresionaţi de dorinţa voastră de a evolua.


Horoscop 4 august 2015, Vărsător:

Începeţi ziua cu dreptul; se pare că traversaţi un moment frumos pe plan profesional, cu multe oportunităţi importante. Sunteţi foarte deschişi la nou şi vă este uşor să vă adaptaţi schimbărilor care apar la locul de muncă.


Horoscop 4 august 2015, Peşti:

Astăzi hotărâţi să începeţi un proiect interesant; aveţi câteva idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare şi consideraţi că marţi este cea mai bună zi pentru noi începuturi. Primiţi susţinere din partea colegilor şi asta vă dă curajul de a merge mai departe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS