Horoscop Urania săptămânal: 10-16 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 10-16 august 2015


Horoscop 10-16 august 2015, Berbec:

Luna Nouă din data de 14 august s-ar putea să vă crească apetitul pentru aventură, deci răspundeţi cu prudenţă oricărei propuneri de a încerca ocupaţii cu risc crescut de periculozitate ca și sporturile extreme, de exemplu. Se știe că sunteţi mari amatori de acțiune și noutate, dar nu luaţi decizii care v-ar putea pune în pericol. Este important să ştiţi în ce vă băgaţi înainte de a fi prea târziu!


Horoscop 10-16 august 2015, Taur:

Cu ocazia Lunii Noi din ziua de 14 august, este posibil ca pretențiile și așteptările familiei în ceea ce vă privește să crească rapid, fapt care să planeze greu pe umerii voştri săptămâna aceasta. Se arată astfel momente în care riscaţi să vă îndoiţi de aptitudinile voastre, punându-vă propriile valori sub semnul întrebării. Nu lăsaţi părerile altora despre voi să vă dicteze părerea în ceea ce vă privește!


Horoscop 10-16 august 2015, Gemeni:

Pe fondul Lunii Noi din data de 14 august, opiniile celorlalți despre voi s-ar putea să conteze mai mult pentru voi decât în mod normal. Dacă se întâmplă să faceţi obiectul unor zvonuri sau bârfe, nu este de mirare că vi se îneacă toate corăbiile și vă piere cheful de orice. Înţelegeţi că acolo unde sunt simpatii, trebuie să existe și antipatii, deci nu vă irosiţi energia încercând să le faceţi pe plac tuturor.


Horoscop 10-16 august 2015, Rac:

Contextul astral al zilelor de 10 și 11 se poate manifesta asemenea unei săbii cu două tăișuri. Fie vă simţiţi în elementul vostru pe deplin, fie săriţi de la o stare de spirit la alta fără un motiv concret, derutându-i pe toți cei aflați în jurul vostru. Străduiţi-vă să vă regăsiţi echilibrul interior și să vă menţineţi trăirile pe linia de plutire. Aveţi multe de câștigat dacă vedeţi partea plină a paharului!


Horoscop 10-16 august 2015, Leu:

Este posibil să vă scăldaţi în ape destul de tulburi în zilele de 10 şi 11 august. Nu este de mirare așadar dacă cunoscuţii vă acuză că vă purtați ca nişte copii răsfăţaţi care devorează întreg timpul și atenția de care sunt ei dispuși. În loc să vă supăraţi, opriţi-vă o clipă și judecaţi situația la rece. Poate chiar au dreptate și ar trebui să încetaţi a mai aștepta mereu validări sau acceptul lor în tot ceea ce faceţi.


Horoscop 10-16 august 2015, Fecioară:

Pe fondul Lunii Noi din data de 14 august, s-ar putea înmulți acuzele la adresa faptului că vă purtați de parcă aţi fi mai buni decât toți ceilalți. Adevărul este însă că tindeţi să vă purtați așa tocmai din cauza faptului că încrederea în forțele proprii lasă de dorit.


Horoscop 10-16 august 2015, Balanţă:

Din câte s-ar părea, zilele de 14 şi 15 nu vă prind în cea mai bună formă, ba chiar cu moralul destul de scăzut. Este evident că nu vă convine ceva la voi înşivă, dar se face că ultima zi din săptămână vă ajută să reveniţi la sentimente mai bune. Probabil că vă daţi și voi seama că aţi exagerat puţin ori că v-aţi cerut imposibilul. Contează mai mult decât orice să fiţi împăcaţi cu voi înşivă!


Horoscop 10-16 august 2015, Scorpion:

Este posibil ca ziua de 16 să nu fie cea mai reușită în ceea ce vă privește. S-ar părea că nu reuşiţi nicicum să vă menţineţi echilibrul interior. Ba dimpotrivă, riscaţi să se stârnească, dintr-un motiv sau altul, adevărate furtuni de trăiri și emoții. Poate nu ar strica să vă ţineţi departe de orice sursă de posibile neplăceri, dedicându-vă odihnei.


Horoscop 10-16 august 2015, Săgetător:

Luna Nouă din ziua de 14 august se desăvârșește tocmai în casa filozofiei de viață, ceea ce înseamnă că săptămâna aceasta, mai mult decât oricând, se dorește să acţionaţi în virtutea concepției conform căreia tot ceea ce faceţi trebuie să vină din inimă și să vorbească despre voi. Mental, contează mai mult decât credeţi că orice iese din mâinile voastre să poarte amprenta voastră personală. Fiţi voi înşivă!


Horoscop 10-16 august 2015, Capricorn:

Luna Nouă din ziua de 14 august ocupă casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn că evenimentele prefigurate în jurul acestui eveniment astral catalizează schimbări de substanță în interiorul vostru. Întrebaţi-vă dacă nu cumva așteptați prea mult de la cunoscuţi și faceţi ajustările care se impun dacă constatați că cerințele voastre sunt exagerate. Lăsaţi-vă surprinşi de ceilalți pe viitor!


Horoscop 10-16 august 2015, Vărsător:

Zilele de 10 şi 11 vin la pachet cu riscul apariției durerilor de stomac, cel mai probabil pe fond nervos. Dacă vă supără un anumit lucru la cineva, semnalaţi-i motivul nemulțumirii voastre și veţi observa că senzația de disconfort va dispărea ca prin minune. Deși aţi putea crede că procedând astfel nu faceţi altceva decât să înrăutăţiţi situația, vi se va dovedi negreșit contrariul.


Horoscop 10-16 august 2015, Peşti:

Luna Nouă din data de 14 august este găzduită tocmai de casa sănătății din horoscopul vostru general. Persoanele născute în acest semn care suferă de boli cardiace, dar care au depus eforturi considerabile în vederea vindecării sau a ameliorării acestor afecţiuni, ar putea vedea progrese mari în acest sens. Altfel, s-ar putea confrunta cu riscul unor neplăceri. Aveți mare grijă!


Horoscop august 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS