Horoscop Urania zilnic: miercuri, 5 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 5 august 2015


Horoscop 5 august 2015, Berbec:

Astăzi nu reuşiţi să vă concentraţi; aveţi foarte multe treburi de care trebuie să vă ocupaţi, timpul trece şi vă panicaţi şi mai tare. Încercaţi să vă liniştiţi deoarece dacă vă enervaţi nu rezolvaţi nimic. Căutaţi ajutor în colegii de muncă, cu siguranţă găsiţi pe cineva care să vă scoată din această situaţie.


Horoscop 5 august 2015, Taur:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu proiectele importante la care lucraţi şi abia acum începeţi să vedeţi rezultate frumoase. Sunteţi foarte mândri de munca voastră şi deja vă gândiţi cum să găsiţi colaboratori care să investească în planurile pe care le faceţi pentru viitor.


Horoscop 5 august 2015, Gemeni:

Este posibil ca ziua de astăzi să vă găsească destul de nervoşi; vă este greu să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de treburile importante. De aceea vă recomand să renunţaţi la această idee şi să vă îndreptaţi atenţia asupra sarcinilor obişnuite, de rutină.


Horoscop 5 august 2015, Rac:

Relaţia cu un membru al familiei se deteriorează destul de mult; este posibil să spuneţi anumite lucruri cu care să răniţi această persoană. De aceea vă recomand să încercaţi să îi oferiţi spaţiul de care are nevoie şi să îl lăsaţi să ia singur deciziile pe care le consideră potrivite pentru viitorul lui.


Horoscop 5 august 2015, Leu:

Vă aşteaptă o zi cu adevărat complicată şi dificilă; în prima parte a zilei faceţi mai multe drumuri prin oraş şi staţi la cozi pentru a vă ocupa de câteva probleme legale şi profesionale. După orele prânzului primiţi un sfat important de la o persoană de încredere.


Horoscop 5 august 2015, Fecioară:

Astăzi vă aşteaptă o zi aglomerată însă, din fericire, aveţi totul planificat şi vă este uşor să treceţi cu uşurinţă peste aceste momente încărcate. Sunteţi plini de energie şi reuşiţi să rezolvaţi până şi cele mai dificile probleme pe care le întâmpinaţi.


Horoscop 5 august 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei de miercuri sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; participaţi la o şedinţă importantă pentru a pune bazele unui proiect amplu. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; acesta este un moment bun pentru a rezolva un conflict cu o persoană dragă.


Horoscop 5 august 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este una cu multe urcuşuri şi coborâşuri; aveţi răbdare şi lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea înainte de a lua o decizie finală. De asemenea, discuţiile cu persoanele din jurul vostru vă ajută să fiţi mai relaxaţi şi să acceptaţi toate schimbările din viaţa voastră.


Horoscop 5 august 2015, Săgetător:

Aveţi multe idei foarte bune, însă timpul nu este tocmai de partea voastră. Pentru a fi siguri că aveţi succesul garantat, vă recomand să vă concentraţi pe un singur proiect şi să nu renunţaţi la acesta decât în momentul în care sunteţi siguri că v-aţi terminat toată munca.


Horoscop 5 august 2015, Capricorn:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută să întâlniţi o persoană importantă; acest om vă poate oferi o propunere de colaborare foarte interesantă, care vă poate aduce numeroase beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 5 august 2015, Vărsător:

În cazul în care aveţi sarcini de rezolvat, nu mai staţi pe gânduri şi ocupaţi-vă de ele. Termenul limită se apropie şi trebuie să vă mulţumiţi superiorii în şedinţa pe care urmează să o aveţi. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă poate face o propunere neaşteptată.


Horoscop 5 august 2015, Peşti:

Sunteţi destul de visători şi vă este greu să vă concentraţi; chiar şi aşa, încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi fără a mai sta pe gânduri. Acesta nu este un moment potrivit pentru a rămâne cu treaba în urmă deoarece vă veţi aglomera foarte mult şi nu veţi mai putea face faţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS