Horoscop Urania zilnic: duminică, 30 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 30 august 2015


Horoscop 30 august 2015, Berbec:

Persoana iubită este alături de voi indiferent ce aţi vrea să faceţi, lucru care vă ajută să aveţi mai multă încredere în forţele proprii. Astrele vor acţiona în favoarea voastră şi vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii. În plus, spre finalul zilei este posibil să primiţi o veste care vă va face să vă simţiţi bine.


Horoscop 30 august 2015, Taur:

Sunteţi foarte încântaţi de evoluţia relaţiilor din imediata apropiere, cu persoanele din familie sau cu prietenii din copilărie. Astăzi vă veţi simţi iubiţi şi veţi avea o stare de bine. Veţi zâmbi fără un motiv anume şi veţi reuşi să adoptaţi o gândire optimistă. Evitaţi disputele care nu vă privesc în mod direct, altfel riscaţi să vă schimbaţi starea de spirit.


Horoscop 30 august 2015, Gemeni:

V-aţi plictisit de rutina în care aţi intrat şi consideraţi că este timpul să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi câteva schimbări. Profitaţi de ziua de astăzi pentru a întâlni oameni noi şi a merge în locuri necunoscute. Seara aveţi posibilitatea să luaţi o decizie bună pentru viitorul vostru.


Horoscop 30 august 2015, Rac:

După o săptămână extrem de aglomerată, în care nici nu aţi avut timp să respiraţi, profiţi de a doua zi de weekend pentru a vă relaxa şi a vă deconecta de la toate problemele profesionale. După orele prânzului este posibil să mergeţi într-o mică escapadă romantică.


Horoscop 30 august 2015, Leu:

A doua zi de weekend este una destul de relaxantă pentru voi. Aveţi timp să vă bucuraţi de lucrurile mărunte care vă aduc fericire. Spre seară o rudă apropiată vă poate oferi o sumă de bani pentru a vă rezolva problemele financiare.


Horoscop 30 august 2015, Fecioară:

Vă va fi dificil să vă menţineţi punctul de vedere în faţa unor persoane, dar nu imposibil. Cu toate că este o zi destul de dificilă pentru voi, nu este cazul să vă alarmaţi. Evenimentele care vor avea loc azi vor fi un bun prilej pentru a cunoaşte noi persoane şi pentru a lega relaţii de viitor. Vor fi şi câteva veşti bune legate de bani.


Horoscop 30 august 2015, Balanţă:

Astăzi trebuie să participaţi la un eveniment important pentru o persoană dragă; profitaţi de ocazie pentru a vă bucura de compania celor din jurul vostru. De asemenea, dacă sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni un posibil partener de cuplu.


Horoscop 30 august 2015, Scorpion:

A doua zi de weekend pare să înceapă promiţător pentru voi. Întâlniţi o persoană nouă, care va juca un rol extrem de important în viitorul vostru. Poate fi vorba despre o relaţie de prietenie, despre o colaborare sau chiar despre o schimbare sentimentală.


Horoscop 30 august 2015, Săgetător:

Nu este exclus să primiţi astăzi câteva veşti bune legate de bani. Cu toate acestea, nu trebuie să vă grăbiţi să faceţi unele achiziţii sau să vă planificaţi o vacanţă. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil să apară câteva probleme între voi şi persoana iubită, dar nu va fi nimic grav.


Horoscop 30 august 2015, Capricorn:

Astăzi primiţi veşti bune! Se pare că în cazul vostru socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg. Sunt şanse mari să primiţi o nouă ofertă de muncă sau să recuperaţi o sumă importantă. Astrele vor acţiona în favoarea voastră şi vor avea grijă să vă simţiţi foarte bine. Până la finalul zilei sunt şanse să vă vedeţi şi cu un vechi prieten.


Horoscop 30 august 2015, Vărsător:

Este posibil ca astăzi să faceţi o investiţie majoră pentru viitorul vostru şi de aceea sunteţi nevoiţi să cheltuiţi o sumă destul de mare de bani. Riscurile sunt şi ele numeroase, însă sunteţi convinşi că acesta este cel mai bun lucru pentru voi; primiţi susţinere de la cei dragi.


Horoscop 30 august 2015, Peşti:

Profitaţi de a doua zi de weekend pentru a uita pentru puţin timp de problemele profesionale; plimbările în aer liber şi compania persoanelor dragi vă ajută să vă relaxaţi. Spre seară un om drag vine cu un sfat bun pentru viitorul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS