Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 29 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 29 august 2015


Horoscop 29 august 2015, Berbec:

Fericirea nu va ţine prea mult, motiv pentru care trebuie să vă treziţi din visare. Realitatea nu este tocmai plăcută, dar nu aveţi încotro, trebuie să o înfruntaţi. Daţi-vă întâlnire spre seară cu rude şi prieteni, mergeţi la o piscină sau puneţi la cale o excursie. O persoană cunoscută s-ar putea să vă pice brusc cu tronc.


Horoscop 29 august 2015, Taur:

Este posibil ca astăzi să apară o problemă complicată în proiectele de care vă ocupaţi, care vă poate deschide ochii cu privire la viitorul vostru profesional. Vă gândiţi serios să faceţi schimbări importante şi să regândiţi planurile pe care le aveaţi.


Horoscop 29 august 2015, Gemeni:

Aveţi grijă spre ce vă canalizaţi speranţele, pentru că, deşi pentru moment sună interesant, atractiv, veţi descoperi ulterior că v-aţi lăsat păcăliţi de nişte aparente înşelătoare. Nu credeţi pe oricine şi nu vă lăsaţi păcăliţi de vorbe mari. S-ar putea ca cineva să revină în viaţa voastră sentimentală şi să puneţi capăt singurătăţii.


Horoscop 29 august 2015, Rac:

Încercaţi să rezolvaţi o problemă importantă în relaţia cu membrii familiei, însă se pare că nimănui nu îi pasă de eforturile pe care le depuneţi. Încercaţi să rămâneţi calmi şi să încercaţi să daţi dovadă de maturitate în această situaţie; de asemenea, nu spuneţi lucruri pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 29 august 2015, Leu:

Vă gândiţi să faceţi o investiţie foarte importantă, însă vă este teamă de eşec. Trebuie să vă asumaţi riscurile deoarece doar aşa veţi reuşi să evoluaţi şi să ajungeţi în locul pe care vi-l doriţi. Seara primiţi un sfat bun de la un om în vârstă.


Horoscop 29 august 2015, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe problemele pe care le aveţi de rezolvat; reuşiţi să veniţi cu soluţii eficiente, care vă scapă de grijile de mâine. Spre seară, petreceţi momente foarte frumoase alături de persoanele dragi.


Horoscop 29 august 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; toate vă merg bine, de la viaţa profesională până la relaţia cu partenerul de cuplu. Sunteţi foarte optimişti cu privire la rezolvarea problemelor pe care le aveţi cu persoana iubită. Seara vă aduce o surpriză frumoasă.


Horoscop 29 august 2015, Scorpion:

Primiţi tot felul de invitaţii pentru a petrece zilele libere în compania unor persoane cu care nu v-aţi mai întâlnit de ceva vreme şi vă hotărâţi cu greu încotro să o apucaţi. Ar fi bine să găsiţi o soluţie pentru a mulţumi pe toată lumea. O nuntă, un botez sau o aniversare vă va lăsa fără bani, dar ştiţi că va sosi în curând o altă sumă cu care să vă refaceţi bugetul.


Horoscop 29 august 2015, Săgetător:

Nu este un moment tocmai bun pentru a discuta lucruri foarte serioase cu partenerul de cuplu; niciunul dintre voi nu are răbdare şi nici nu este dispus să facă compromisuri pentru binele relaţiei. Cel mai indicat este să aşteptaţi momentul potrivit pentru a lămuri lucrurile.


Horoscop 29 august 2015, Capricorn:

Încă nu vedeţi rezultate promiţătoare la proiectele de care vă ocupaţi. A trecut destul de mult timp şi începeţi să vă pierdeţi răbdarea. Cel mai bine este să lăsaţi timpul să îşi joace cartea, în scurt timp lucrurile se vor schimba considerabil.


Horoscop 29 august 2015, Vărsător:

Cei dragi din familie primesc foarte bine propunerile voastre şi le completează cu mult entuziasm. Asta vă dă încredere în voi, curaj să mergeţi mai departe şi să ţintiţi tot mai sus. Pe seară, o raită prin magazine pentru ceea ce vă trebuie prin casă, pentru familie sau nişte cadouri vă va cam goli buzunarele.


Horoscop 29 august 2015, Peşti:

Problemele cu superiorii devin tot mai serioase; în ciuda efortului pe care îl depuneţi pentru a rezolva sarcinile primite, aceştia nu sunt mulţumiţi de evoluţia voastră. Este timpul pentru o schimbare radicală pentru voi, trebuie să puneţi piciorul în prag.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS