Horoscop Urania săptămânal: 31 august - 6 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 31 august - 6 septembrie 2015


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Berbec:

Dacă se întâmplă să urmaţi un tratament săptămâna aceasta, aflaţi că progresele sperate nu vor apărea decât dacă medicația este însoțită de gândire pozitivă. În cazul în care de luni vă hotărâţi să combinaţi medicația alopată cu remediile naturiste, asiguraţi-vă că nu se creează un conflict între compuși care v-ar putea crea mai mult rău decât bine. Informaţi-vă serios în acest sens!


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Taur:

Contextul astral al zilelor de 31 august și 1 septembrie pare să nu țină cu voi la capitolul sănătate. Ceva anume va preocupă suficient de mult încât să nu vă puteți focusa pe altceva. Dacă este vorba de o chestiune pe care nu o puteți controla, găsiţi o cale să vă luaţi gândul de la ea. Altfel, vă puteți pricopsi cu o migrenă care vă va urmări întreg începutul de săptămână. Nu rezolvaţi nimic dacă vă măcinaţi singuri!


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Gemeni:

S-ar putea ca în zilele de 2 şi 3 să vă frământe destul de mult o chestiune care ține de bani sau experimentaţi griji legate de siguranța voastră emoțională și materială. Indiferent dacă aveţi motive reale să vă faceţi griji sau nu, cert este că nu rezolvaţi nimic dacă permiteți angoaselor să vă copleșească. În primul rând, încercaţi să vă daţi seama dacă chiar treceţi printr-un impas financiar sau vi se pare.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Rac:

Se pare că zilele de 4 şi 5 nu vă găsesc prea veseli. S-ar putea să vă simţiţi neînţeleşi, ba chiar să vă fie frică să îi împărtăşiţi cuiva, oricât de apropiat ar fi, ce anume vă frământă. Astfel, v-aţi putea lăsa prinşi în tipare de gândire autodistructive care vă dezechilibrează emoțional. Dacă nu vă puteți găsi curajul de a vorbi cu cineva, încercaţi să ţineţi un jurnal al gândurilor și trăirilor voastre.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Leu:

Emoțiile și trăirile pot ajunge să atingă cote alarmante în ziua de 6 septembrie. S-ar putea să fiţi mai sensibili decât de obicei și să nu vă puteți stăpâni agitaţia sufletească. Există riscul să interpretaţi greșit unele vorbe sau anumite gesturi, deci încercaţi să rămâneţi cât se poate de cumpătaţi. În caz contrar, starea voastră de spirit va fluctua considerabil, derutându-i destul de mult pe cei apropiaţi.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Fecioară:

Sănătatea nu figurează pe lista neagră a astrelor săptămâna aceasta. În cazul în care căutaţi să schimbaţi ceva la stilul vostru de alimentație, aflaţi că este indicat să renunţaţi la alimentele cu un conținut bogat în grăsimi, optând pentru cele cu valoare proteică crescută. Carnea de pui, broccoli-ul și ananasul se numără printre produsele care ar trebui să se regăsească în meniul vostru.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Balanţă:

Începutul de săptămână, dar mai exact ziua de 31 august, nu se arată prea grozav. Stilul de viață și alimentație dezordonat din ultima vreme poate ajunge să îşi pună amprenta pe forma voastră fizică, deci puneţi la punct acest aspect înainte ca rezervele voastre de energie să atingă cote maxime. Un orar fix de masă și câteva exerciții fizice de bază ar trebui să fie suficiente. Găsiţi motivația!


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Scorpion:

În zilele de 31 august şi 1 septembrie se anunță risc crescut de apariție a unei afecțiuni cu parcurs rapid. Poate fi vorba de migrene, un abces dentar sau orice altceva la nivelul acestui segment de corp. O vizită la dentist, oftalmolog sau ORL-ist ar trebui să vă pună în temă cu aceste simptome. O igienă orală corectă și exercițiile de management al stresului ar trebui să vă țină departe de probleme.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Săgetător:

Dacă sunteţi sub tratament, nu cedaţi tentației de a vă devia de la sfatul medicului în zilele de 2 şi 3. Mai mult, în cazul în care credeţi că aţi avea nevoie de părerea unui al doilea specialist, ar fi indicat să nu vă programaţi consultul în aceste zile. Într-un fel sau altul, fie nu ajungeţi să vă prezentați la cabinet, fie nu rămâneţi cu mare lucru de pe urma vizitei medicale. Ţineţi-vă de medicație!


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Capricorn:

În zilele de 4 şi 5 vă puteți pricopsi cu dureri la nivelul încheieturilor mâinilor. Urmăriţi cum evoluează această stare de disconfort pentru a vă da seama dacă este vorba de ceva sporadic și trecător ori aveţi de-a face cu o situație serioasă care necesită o vizită la medic. În cel mai nefericit caz, este vorba de sindromul de tunel carpian, dar nu vă alarmaţi înainte de vreme!


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Vărsător:

Ziua de 6 vă surprinde capricioşi și hipersensibili. Pentru că cei din jur nu sunt obișnuiți cu această fațetă a personalității voastre, ar putea spune și face unele lucruri care să vă supere, deși în mod normal nu v-ar afecta aproape de loc. Nu puneţi la suflet toate prostiile și priviţi-le dintr-un unghi mai puțin subiectiv. Dacă nu, vă consumaţi degeaba pentru ceva absolut inofensiv.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2015, Peşti:

Din câte se pare, nu vi se pregătesc surprize neplăcute la capitolul sănătate. Perioada aceasta ar fi bine totuși să evitați mâncărurile prea condimentate, fierbinți și carnea roșie, dar vă fac bine cerealele și rădăcinoasele. Ceaiul de mușețel vă relaxează nervii încordați și vă readuce pe linia de plutire atunci când presiunile de la serviciu planează mult prea greu asupra voastră. Relaxaţi-vă!


Horoscop septembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS