Horoscop Urania zilnic: joi, 27 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 27 august 2015


Horoscop 27 august 2015, Berbec:

Veţi întâmpina numeroase dificultăţi astăzi în rezolvarea problemelor profesionale; încercaţi să aveţi răbdare şi să daţi dovadă de profesionalism. Discuţiile serioase cu partenerii de afaceri vă pot ajuta să le câştigaţi aprobarea şi încrederea.


Horoscop 27 august 2015, Taur:

În ciuda problemelor pe care le aveţi, rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi; sunteţi foarte optimişti cu privire la proiectele de care vă ocupaţi şi consideraţi că niciun obstacol nu este de netrecut. Aveţi răbdare, în curând veţi avea parte de multe surprize pe plan profesional şi financiar.


Horoscop 27 august 2015, Gemeni:

Astăzi astrele nu sunt de partea voastră; se anunţă a fi o zi mai dificilă pentru voi, care poate aduce multe probleme serioase. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi, cel mai important, să cereţi ajutorul celor din jurul vostru atunci când simţiţi că nu vă descurcaţi.


Horoscop 27 august 2015, Rac:

Sunteţi foarte obosiţi însă nu aveţi timp să vă plângeţi; ziua de astăzi se anunţă a fi una complicată, cu multe sarcini importante şi proiecte de care trebuie să vă ocupaţi personal. Seara vă poate aduce puţină linişte; profitaţi de aceste momente pentru a vă relaxa.


Horoscop 27 august 2015, Leu:

O întâlnire cu o persoană importantă vă poate ajuta să vă schimbaţi complet perspectiva asupra vieţii; este posibil să faceţi câteva schimbări neaşteptate, care vă vor aduce beneficii neaşteptate în viitorul apropiat. Ieşiţi din zona de confort şi îndrăzniţi să visaţi mai mult.


Horoscop 27 august 2015, Fecioară:

După o perioadă foarte aglomerată pentru voi, în care v-aţi ocupat de multe planuri importante, iată că începeţi să vedeţi rezultatele muncii voastre. Superiorii sunt impresionaţi de evoluţia voastră, iar relaţia cu partenerii se îmbunătăţeşte considerabil.


Horoscop 27 august 2015, Balanţă:

Ziua de joi nu este una tocmai bună pentru şedinţe şi negocieri; sunteţi foarte agitaţi şi, indiferent de împrejurare, vreţi să vă impuneţi punctul de vedere. Riscaţi să faceţi greşeli majore, care cu greu mai pot fi reparate. Vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale.


Horoscop 27 august 2015, Scorpion:

Superiorii insistă să vă amânaţi planurile de astăzi şi să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Trebuie să participaţi la o întâlnire importantă cu partenerii, care vă poate aduce multe beneficii pe plan financiar. Aveţi un succes neaşteptat.


Horoscop 27 august 2015, Săgetător:

Vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări importante în viaţa personală; din păcate, acesta nu este cel mai bun moment pentru astfel de modificări. Vă recomand să aveţi răbdare, altfel riscaţi să faceţi greşeli majore, care cu greu mai pot fi reparate.


Horoscop 27 august 2015, Capricorn:

Sunteţi foarte liniştiţi şi relaxaţi astăzi, indiferent de volumul mare de muncă. Vă este uşor să vă concentraţi şi găsiţi soluţii chiar şi pentru cele mai dificile probleme. Acesta este un moment bun pentru susţinerea examenelor, a testelor sau chiar pentru schimbări profesionale.


Horoscop 27 august 2015, Vărsător:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă, în care vă este greu să vă adaptaţi schimbărilor. Partenerii au nevoie de ajutorul vostru şi de aceea trebuie să depuneţi eforturi suplimentare pentru a vă concentra şi a găsi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi în cadrul companiei.


Horoscop 27 august 2015, Peşti:

Sunteţi hotărâţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional; vă gândiţi serios să ieşiţi din zona de confort şi să veniţi cu idei noi pentru proiecte promiţătoare. Vă recomand să ţineţi cont şi de părerile partenerului de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS