Horoscop Urania săptămânal: 24-30 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 24-30 august 2015


Horoscop 24-30 august 2015, Berbec:

Luna Plină din data de 29 creează o punte de legătură între casele sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar cuveni să acordaţi mai multă atenție bunăstării voastre fizice și mentale decât aţi făcut-o până acum. Digestia și asimilarea pot decurge greoi pe fondul acestei lunații, deci aveţi mare grijă ce, cum și când mâncaţi săptămâna aceasta. Mai bine preveniţi decât să trataţi!


Horoscop 24-30 august 2015, Taur:

Evenimentele zilelor de 25 şi 26 caută să vă demonstreze faptul că vă încăpăţânaţi să persistaţi în tipare de gândire învechite și coercitive care nu vă permit să vă bucuraţi de şansele pe care vi le oferă viața la adevăratul lor potențial. Ieşiţi din când în când din zona voastră de confort și faceţi ceva spontan care să pună capăt monotoniei și plictiselii. Veţi vedea că schimbarea este bună!


Horoscop 24-30 august 2015, Gemeni:

Luna tranzitează joi și vineri casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, ocazie bună să vă reevaluaţi sistemul de valori, principii și credințe. Ce este drept, daţi uneori impresia că le ştiţi pe toate, dar în adâncul vostru, sunteţi conştienţi că mai sunt multe lucruri de aflat despre viață și ceilalți. Setea de (auto)cunoaștere nu o puteți satisface decât hrănind-o, deci aflaţi mai multe despre voi!


Horoscop 24-30 august 2015, Rac:

Luna Plină din ziua de 29 se suprapune tocmai peste axa (auto)cunoașterii din horoscopul vostru general, ocazie numai bună să căutaţi răspunsuri despre voi. Acum este momentul să participaţi la cursuri de dezvoltare personală, ateliere susținute de speakeri motivaționali sau să citiţi cărți care vă pot ajuta să vă atingeţi adevăratul potențial. Vă puteți alege cu revelații uluitoare de pe urma acestora!


Horoscop 24-30 august 2015, Leu:

Acordaţi mai multă atenție posturii voastre, mai ales dacă serviciul vostru presupune să staţi ore întregi șezând în fața monitorului. Dacă nu alternaţi momentele petrecute la birou cu cele de mișcare, indiferent cât de solicitantă ar fi aceasta, vă puteți alege cu dureri de spate deloc de neglijat. Chiar și aspectul pielii voastre poate avea de suferit dacă nu vă hrăniţi și odihniţi adecvat.


Horoscop 24-30 august 2015, Fecioară:

Nici în cazul vostru nu sunt recomandate șederile prelungite în aceeași poziție. Altfel, în zilele de 27 şi 28, atât nativele, cât și nativii acestui semn pot observa apariția capilarelor sparte la nivelul picioarelor. În cel mai fericit caz, vă alegeţi cu extremități inferioare reci care se încălzesc de îndată ce faceţi puțină mișcare. Străduiţi-vă să aveţi un stil de viață activ indiferent de situaţie!


Horoscop 24-30 august 2015, Balanţă:

Luna Plină din 29 se suprapune peste axa sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în ceea ce vă privește, efectele acestei lunații se resimt cu precădere la nivel fizic. Un stil de viață chibzuit, altfel spus unul care să nu vă constrângă, dar nici să vă permită prea multe, se cere adoptat cât de curând. Dacă nu vă hidrataţi suficient, urmările se vor vedea la nivelul pielii!


Horoscop 24-30 august 2015, Scorpion:

Sănătatea pare să nu figureze pe lista voastră de priorități săptămâna aceasta, dar cum Luna Plină din 29 v-ar putea predispune la excese, indicat ar fi să rămâneţi moderaţi în ceea ce faceţi. Nu ar fi rău să reduceţi câte puțin din lucrurile care nu vă fac tocmai bine. Motivația este în voi, descoperiţi-o!


Horoscop 24-30 august 2015, Săgetător:

Cum Luna Plină din data de 29 se manifestă plenar în casa familiei, fundația universului vostru interior, nu este de mirare dacă săptămâna aceasta simţiţi nevoia să staţi mai mult pe acasă, înconjuraţi de obiecte cu valoare sentimentală și oameni dragi sufletului vostru. Nu este rău să fiţi nostalgici uneori, dar amintiţi-vă cu plăcere de momentele frumoase și nu faceţi din acest lucru o tragedie!


Horoscop 24-30 august 2015, Capricorn:

Dat fiind că Luna Plină din ziua de 29 se suprapune peste axa (auto)cunoașterii din horoscopul vostru general, puteți afla multe despre voi înşivă dacă vorbiţi cu cineva apropiat despre ceea ce gândiţi și simţiţi. Având în vedere că este posibil să nu vă simţiţi prea confortabili destăinuindu-vă cuiva despre problemele voastre, aţi putea începe un jurnal al trăirilor și emoțiilor care vă încearcă.


Horoscop 24-30 august 2015, Vărsător:

Deși sunteţi nişte firi extrovertite, s-ar putea ca în zilele de 25 şi 26 să lăsaţi o cu totul altă impresie. Cei care vă cunosc în aceste zile s-ar putea să ajungă să nu mai înțeleagă nimic în zilele de 27 şi 28 când redeveniţi voi înşivă, cei deschişi și sociabili. Fie că aveţi motive reale atunci să vă retrageţi de pe scena socială sau doar sunteţi într-o pasă nefericită, cert este că nu persistaţi în această stare mult.


Horoscop 24-30 august 2015, Peşti:

Cum Luna Plină din ziua de 29 se manifestă plenar în casa vitalității voastre, nu este de mirare dacă vă număraţi printre zodiile care resimt cel mai puternic acest eveniment astral. Dat fiind că această lunație vine la pachet cu doze crescute de energie, puteți risca să deveniţi iritabili dacă nu le gestionaţi cum se cuvine, direcționându-le către scopuri lucrative. O schimbare de look este binevenită!


Horoscop septembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS