Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 21 august 2015


Horoscop 21 august 2015, Berbec:

Ziua de vineri pare să fie una mai dificilă pentru voi; vă recomand să evitaţi întâlnirile importante şi negocierile pentru viitoarele proiecte deoarece riscaţi să faceţi câteva compromisuri majore, pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 21 august 2015, Taur:

Prima parte a zilei va fi una foarte aglomerată pentru voi; vă ocupaţi de proiectele personale şi nu aveţi pace până când nu vedeţi rezultate frumoase. Spre seară astrele vă fac o surpriză; vă întâlniţi cu o persoană din trecut, care a jucat un rol important în viaţa voastră.


Horoscop 21 august 2015, Gemeni:

Vă este dificil să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; nici în discuţiile cu partenerii de afaceri nu vă descurcaţi foarte bine. De aceea vă recomand ca astăzi să vă ocupaţi de relaţia cu persoanele dragi din viaţa voastră; partenerul de cuplu va fi foarte fericit.


Horoscop 21 august 2015, Rac:

Relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă, iar voi sunteţi mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile. Totuşi, înainte de a lua o decizie majoră, vă recomand să aveţi o discuţie sinceră şi fără ocolişuri.


Horoscop 21 august 2015, Leu:

Vă grăbiţi să vă vedeţi problemele rezolvate însă, pe drumul către succes puteţi face câteva greşeli majore. Învăţaţi să aveţi răbdare şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea. Ascultaţi sfatul persoanelor cu experienţă şi nu vă grăbiţi în decizii.


Horoscop 21 august 2015, Fecioară:

Sunteţi foarte agitaţi şi vă este destul de dificil să vă ocupaţi de problemele profesionale. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, astăzi puteţi intra într-un mic conflict cu partenerul de cuplu. Vă recomand să evitaţi această ceartă dacă nu vreţi să vă răniţi persoana iubită.


Horoscop 21 august 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru viaţa personală; sunteţi liniştiţi şi aveţi timp să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. În relaţia cu partenerul de cuplu vă gândiţi să luaţi o decizie importantă, însă aşteptaţi momentul potrivit.


Horoscop 21 august 2015, Scorpion:

Lucrurile nu sunt tocmai roz în ceea ce priveşte viaţa financiară; din fericire, sunteţi liniştiţi şi asta vă ajută să găsiţi soluţii eficiente pentru problemele voastre. Spre seară este posibil să găsiţi un proiect amplu în care puteţi învesti fără riscuri.


Horoscop 21 august 2015, Săgetător:

Persoanele din jurul vostru vă pot influenţa în mod negativ şi vă pot îndruma pe un drum pe care nu vreţi să îl urmaţi. Odată ce aţi luat anumite decizii, nu mai puteţi da înapoi, de aceea vă recomand să nu vă grăbiţi şi, cel mai important, să vă ascultaţi intuiţia.


Horoscop 21 august 2015, Capricorn:

Astăzi un prieten foarte drag vă poate face o propunere extrem de interesantă, care vă poate aduce numeroase beneficii financiare. Vă recomand să aveţi parte de o discuţie cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 21 august 2015, Vărsător:

Relaţia cu colegii de muncă nu este una tocmai frumoasă, de aceea este posibil ca astăzi să vă doriţi să schimbaţi acest lucru şi să fiţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri importante. Spre seară reuşiţi să vă relaxaţi alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 21 august 2015, Peşti:

Sunteţi neliniştiţi din cauza problemelor profesionale; în următoarea perioadă vor exista câteva schimbări majore, la care trebuie să vă adaptaţi foarte repede pentru a vă relua activităţile. Aveţi răbdare, soarele va răsări în scurt timp şi pe strada voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS