Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 15 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 15 august 2015


Horoscop 15 august 2015, Berbec:

Această perioadă este una destul de dificilă pentru voi; vă este greu să vă rezolvaţi problemele şi nici nu vă puteţi concentra asupra sarcinilor. Spre seară puteţi participa la un eveniment de familie; riscaţi să intraţi într-un conflict cu o persoană foarte dragă.


Horoscop 15 august 2015, Taur:

Ziua de sâmbătă este una foarte bună pentru viaţa profesională; sunteţi încă în stadiul incipient cu planurile voastre, însă aveţi idei foarte bune cu care veţi reuşi să atrageţi mulţi colaboratori. Spre seară aveţi parte de o discuţie importantă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 15 august 2015, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte agitaţi şi vă este greu să vă înţelegeţi cu colegii de muncă sau colaboratorii. Acesta nu este un moment potrivit pentru întâlniri importante sau negocieri de proiecte. Ocupaţi-vă doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită multă atenţie.


Horoscop 15 august 2015, Rac:

Prima parte a zilei va fi una destul de aglomerată, cu multe sarcini importante de rezolvat; vă păstraţi calmul şi vă planificaţi timpul foarte bine astfel încât vă ocupaţi de tot şi nu sunteţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară aveţi timp să vă relaxaţi alături de un prieten drag.


Horoscop 15 august 2015, Leu:

Sunteţi persoane ambiţioase şi aveţi foarte multe aşteptări nu doar de la voi, ci şi de la cei din jurul vostru. Puteţi răni anumite persoane cu stilul vostru de încurajare, de aceea vă recomand să încercaţi să aveţi răbdare şi să le oferiţi spaţiul de care au nevoie pentru a se dezvolta.


Horoscop 15 august 2015, Fecioară:

Astăzi o discuţie destul de sinceră cu partenerul de cuplu se poate transforma într-un conflict dureros. Nu sunteţi dispuşi să lăsaţi de la voi, însă în relaţia sentimentală este necesar să faceţi compromisuri pentru ca lucrurile să evolueze în bine.


Horoscop 15 august 2015, Balanţă:

Astăzi aveţi foarte multe de rezolvat, aşa că încercaţi să vă ocupaţi de toate problemele până spre sfârşitul programului; aveţi multe planuri frumoase pentru ziua de mâine şi faceţi tot posibilul să vă rezolvaţi sarcinile astfel încât să nu fiţi nevoiţi să renunţaţi la ziua voastră liberă.


Horoscop 15 august 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei de sâmbătă va fi una mai aglomerată în ceea ce priveşte viaţa profesională, însă veţi reuşi să vă descurcaţi fără nicio problemă. După orele prânzului aveţi timp suficient pentru a vă relaxa şi a petrece clipe frumoase alături de persoanele dragi.


Horoscop 15 august 2015, Săgetător:

Sunteţi de părere că trebuie să riscaţi pentru a câştiga; însă, astrele nu sunt de partea voastră în această perioadă şi puteţi pierde sume importante de bani. Încercaţi să aveţi răbdare, lucrurile vor reveni pe făgaşul lor în scurt timp. Până atunci, nu faceţi investiţii majore.


Horoscop 15 august 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi vă aduce multă linişte; aveţi idei foarte bune şi veniţi cu planuri utile pentru problemele de care trebuie să vă ocupaţi. Acesta este un moment bun pentru a începe noi proiecte sau chiar şi pentru a susţine examene sau evaluări importante.


Horoscop 15 august 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei va fi una destul de liniştită; după orele prânzului este posibil să daţi peste o problemă neaşteptată, care vă poate schimba radical starea de spirit. Vă este greu să treceţi peste, însă dacă rămâneţi calmi şi vă concentraţi asupra situaţiei, cu siguranţă găsiţi o cale de ieşire.


Horoscop 15 august 2015, Peşti:

Munciţi foarte mult şi vă simţiţi extenuaţi. Încercaţi să reduceţi programul de muncă sau să vă ocupaţi doar de sarcinile cu adevărat importante. Spre seară primiţi un sfat de viaţă de la o persoană în vârstă; hotărâţi să faceţi o schimbare în relaţia cu membrii familiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS