Horoscop Urania zilnic: duminică, 16 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 16 august 2015


Horoscop 16 august 2015, Berbec:

Vă este destul de dificil să uitaţi totul şi să o luaţi de la început, însă trebuie să faceţi asta pentru binele vostru; primiţi susţinere din partea persoanelor dragi şi sunteţi încurajaţi chiar şi de cei la care nu vă aşteptaţi. Spre seară aveţi parte de o surpriză neaşteptată din partea astrelor.


Horoscop 16 august 2015, Taur:

În prima parte a zilei de duminică faceţi un drum mai lung pentru a merge la un eveniment important; este posibil ca acum să aveţi ocazia să reîntâlniţi o persoană cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp. Seara vine cu o surpriză din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 16 august 2015, Gemeni:

Sunteţi la o răscruce de drumuri şi nu ştiţi ce drum să alegeţi; din fericire, întâlniţi o persoană în vârstă, cu multă experienţă, cu care aveţi parte de o discuţie interesantă. Acest om vă ajută să luaţi decizia potrivită şi să aduceţi schimbări majore şi frumoase pe toate planurile.


Horoscop 16 august 2015, Rac:

Profitaţi de ziua de azi pentru a vă relaxa în compania celor dragi; nu aveţi planuri speciale pentru astăzi, însă sunteţi mulţumiţi să fiţi înconjuraţi de persoanele importante pentru voi. Seara vă poate aduce o surpriză neaşteptată din partea unui om din trecut.


Horoscop 16 august 2015, Leu:

Astăzi este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi o alegere dificilă în ceea ce priveşte relaţia cu o persoană apropiată. Nu este un moment uşor pentru voi, însă trebuie să faceţi această schimbare pentru binele amândurora. Spre seară, aveţi parte de o mică discuţie cu un membru al familiei.


Horoscop 16 august 2015, Fecioară:

Nu vă faceţi planuri pentru această zi deoarece veţi fi nevoiţi să le amânaţi sau chiar să le anulaţi. Este posibil ca superiorii să vă trimită într-o călătorie de afaceri neplanuită pentru a vă ocupa de un proiect important pentru compania la care lucraţi.


Horoscop 16 august 2015, Balanţă:

Profitaţi de ziua de azi şi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei personale; petreceţi momente speciale alături de membrii familiei şi de prietenii dragi. Spre seară este posibil să aveţi timp să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente; hotărâţi să faceţi o schimbare neaşteptată.


Horoscop 16 august 2015, Scorpion:

Multe persoane vă vor fi alături şi vă vor spune ce trebuie să faceţi pentru a fi fericiţi; nu vă lăsaţi influenţaţi de aceşti oameni. Cel mai bine este să vă lăsaţi conduşi de intuiţie şi să faceţi ce vă spune inima. Întotdeauna alegeţi ceea ce credeţi că este mai bine pentru voi.


Horoscop 16 august 2015, Săgetător:

Deşi este zi liberă, aveţi atenţia îndreptată asupra vieţii profesionale; este posibil ca un coleg de muncă să vă facă o propunere de colaborare destul de interesantă, care vă poate deschide numeroase uşi în carieră. Nu luaţi nicio decizie fără să vorbiţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 16 august 2015, Capricorn:

Sunteţi concentraţi asupra vieţii personale şi faceţi tot posibilul ca în viitor să aveţi parte de bucurii şi multă iubire. Este posibil să faceţi câteva schimbări importante în relaţia cu persoanele din jurul vostru şi chiar să renunţaţi la anumite prietenii pe care nu le consideraţi de durată.


Horoscop 16 august 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte specială pentru voi; deşi nu aveţi niciun chef de socializare, trebuie să mergeţi la un eveniment important pentru o persoană dragă. Aici aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană nouă, care poate juca un rol extrem de important în viitorul vostru.


Horoscop 16 august 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi mai mult pe drumuri; mergeţi să vedeţi o persoană dragă sau plecaţi într-o scurtă călătorie alături de partenerul de cuplu. Seara vă poate aduce o veste neaşteptată din partea unui om pe care nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS