Horoscop Urania zilnic: miercuri, 15 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 15 iulie 2015


Horoscop 15/07/2015, Berbec:

Ziua de miercuri poate veni cu multe probleme pe plan profesional; urmează o perioadă de schimbări pe care nu o aşteptaţi deloc, însă trebuie să vă conformaţi. Un coleg de muncă vă poate oferi câteva sfaturi importante, care vă vor ajuta în viitorul apropiat.


Horoscop 15/07/2015, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe proiectele personale; aveţi foarte multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare şi consideraţi că acesta este cel mai bun moment pentru a încerca lucruri noi. După orele prânzului primiţi un sfat bun de la un membru al familiei.


Horoscop 15/07/2015, Gemeni:

Ziua de 15 decurge conform planurilor; sunteţi foarte relaxaţi şi asta vă ajută să luaţi decizii foarte bune cu privire la cariera voastră. După orele prânzului este posibil ca o persoană foarte apropiată, posibil membru al familiei, să vă ceară un sfat; nu judecaţi înainte de a asculta toată povestea.


Horoscop 15/07/2015, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe sarcinile voastre; vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională, însă nu vreţi să vă grăbiţi şi aşteptaţi momentul potrivit. Pe plan sentimental, în relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile devin tot mai serioase.


Horoscop 15/07/2015, Leu:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată vieţii profesionale; aveţi multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, aşa că decideţi să vă planificaţi timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. După orele prânzului aveţi de făcut câteva schimbări în viaţa personală, schimbări care vă vor aduce multă linişte.


Horoscop 15/07/2015, Fecioară:

Nu pierdeţi timpul gândindu-vă la greşelile pe care le-aţi făcut şi învinovăţindu-vă deoarece nu câştigaţi nimic; cel mai bine este să începeţi să vă asumaţi responsabilitatea şi să încercaţi să găsiţi soluţii eficiente pentru a scăpa de situaţia în care sunteţi. O persoană dragă vă poate oferi un sfat foarte bun.


Horoscop 15/07/2015, Balanţă:

Prima parte a zilei va fi dedicată vieţii profesionale; sunteţi concentraţi asupra problemelor cu care vă confruntaţi şi încercaţi să găsiţi cele mai bune soluţii de rezolvare. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; urmează o perioadă ciudată, în care vor avea loc câteva schimbări majore în relaţia cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop 15/07/2015, Scorpion:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile de la locul de muncă. Superiorii vă felicită pentru devotamentul şi profesionalismul de care daţi dovadă. Spre seară primiţi o veste foarte frumoasă de la un membru al familiei sau un prieten drag.


Horoscop 15/07/2015, Săgetător:

Aceasta este o perioadă mai dificilă în viaţa voastră, cu multe schimbări la care sunteţi nevoiţi să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă. Chiar şi aşa, încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele cu care interacţionaţi, ci să încercaţi să vă ascultaţi inima şi să luaţi deciziile pe care voi vi le doriţi şi pe care le credeţi corecte.


Horoscop 15/07/2015, Capricorn:

Rutina de la locul de muncă vă face să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; sunteţi hotărâţi să fiţi fericiţi, aşa că este posibil să luaţi câteva decizii importante în această perioadă. Aveţi posibilitatea de a rezolva problemele cu partenerul de cuplu; dacă sunteţi singuri, astrele vă ajută să găsiţi o persoană foarte interesantă.


Horoscop 15/07/2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi destul de nehotărâţi în decizii şi vă răzgândiţi destul de repede; este dificil să ţineţi pasul cu schimbările şi nici nu vă înţelegeţi foarte bine cu persoanele cu care intraţi în contact. Vă recomand să încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite; amânaţi şedinţele importante sau negocierile pentru următoarea zi.


Horoscop 15/07/2015, Peşti:

După o perioadă foarte aglomerată, astăzi găsiţi puţin timp liber, în care decideţi să vă relaxaţi. Hotărâţi să vă ocupaţi de viaţa personală şi acordaţi o atenţie deosebită partenerului de cuplu şi persoanelor dragi din viaţa voastră. Spre seară vă gândiţi să faceţi o schimbare în viaţa profesională, însă încă nu aveţi curajul de a lua o decizie atât de importantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS