Horoscop Urania zilnic: joi, 16 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 16 iulie 2015


Horoscop 16.07.2015, Berbec:

Astăzi, orice problemă profesională va necesita multă atenţie din partea voastră. Acordaţi-vă timp şi încercaţi să faceţi un plan detaliat înainte de a vă apuca de treabă. Situaţia financiară este destul de instabilă, iar astrele nu vă recomandă să vă asumaţi riscuri mult prea mari.


Horoscop 16.07.2015, Taur:

Este posibil ca astăzi să fie o zi cu multe schimbări pentru voi; aveţi ocazia să întâlniţi o persoană care vă poate ajuta să evoluaţi foarte uşor pe plan profesional. Mare atenţie însă la colegii de muncă; vor fi mulţi care vor încerca să vă pună beţe în roate pe acest drum nou.


Horoscop 16.07.2015, Gemeni:

Vă recomand ca astăzi să fiţi foarte atenţi la deciziile pe care vreţi să le luaţi; cel mai bine este să încercaţi să vă bazaţi pe intuiţie deoarece aceasta nu dă greş niciodată. Aveţi răbdare, urmează o perioadă foarte bună pe plan profesional, care vă va ajuta să vă faceţi ordine în finanţe.


Horoscop 16.07.2015, Rac:

Ziua de astăzi va fi una destul de aglomerată pentru voi; trebuie să fiţi atenţi la toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat deoarece acestea vă pot aduce multe beneficii pe plan financiar. Spre seară primiţi o veste neaşteptată de la un membru al familiei sau prieten foarte drag.


Horoscop 16.07.2015, Leu:

Este posibil să fiţi nevoiţi să luaţi câteva decizii importante astăzi; chiar dacă simţiţi nevoia de a vă baza pe intuiţie, cel mai bine este să încercaţi să ţineţi cont şi de sfaturile persoanelor din jurul vostru. Spre seară aveţi parte de o întâlnire neplanuită cu o persoană din trecut.


Horoscop 16.07.2015, Fecioară:

Drumul pe care mergeţi este unul anevoios şi de aceea este recomandat să aveţi răbdare; în această perioadă trebuie să fiţi foarte concentraţi şi să încercaţi să acordaţi o mare atenţie detaliilor în rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi. Pe plan sentimental, lucrurile merg bine între voi şi partenerul de cuplu.


Horoscop 16.07.2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; astăzi pot apărea mici neînţelegeri la locul de muncă pe care trebuie să le rezolvaţi cu multă diplomaţie şi maturitate. Spre seară, primiţi o veste foarte frumoasă de la partenerul de cuplu.


Horoscop 16.07.2015, Scorpion:

Aveţi foarte multe sarcini de rezolvat, însă din cauza problemelor personale vă este destul de dificil să vă concentraţi. Relaţia cu superiorii sau colegii de birou poate avea de suferit din cauza stării voastre agitate. Vă recomand să anulaţi întâlnirile importante sau le amânaţi pentru a doua parte a zilei, când lucrurile revin la normal.


Horoscop 16.07.2015, Săgetător:

Prima parte a zilei pare să fie una foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi şansa de a întâlni o persoană importantă, care vă poate ajuta în proiectele pe care vreţi să le începeţi. După orele prânzului, un om drag vă invită la un eveniment sau petrecere; nu aveţi niciun chef, însă trebuie să mergeţi.


Horoscop 16.07.2015, Capricorn:

Astrele vă pregătesc o zi foarte frumoasă pe toate planurile; în ceea ce priveşte viaţa profesională, reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile importante şi chiar să vă rezolvaţi problemele din trecut. Pe plan personal, astăzi este posibil să revedeţi o persoană din trecut.


Horoscop 16.07.2015, Vărsător:

Aceasta este o perioadă destul de dificilă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa financiară; nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite deoarece este posibil să intraţi în datorii. Cel mai bine este să fiţi cumpătaţi şi să luaţi doar lucrurile de care aveţi nevoie.


Horoscop 16.07.2015, Peşti:

Astrele vă pregătesc astăzi o zi foarte dificilă pe plan profesional; fiecare sarcină de care trebuie să vă ocupaţi necesită timp, muncă şi multă atenţie din partea voastră. Din păcate, rezultatul nu va ajunge la aşteptările voastre şi este posibil să fiţi dezamăgiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS