Horoscop Urania zilnic: marţi, 14 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 14 iulie 2015


Horoscop 14 iulie 2015, Berbec:

Ziua de marţi pare a fi una destul de dificilă pentru voi; vă este greu să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să vă ocupaţi de problemele profesionale. Cel mai bine este să vă limitaţi doar la sarcinile obişnuite, nu vă puteţi concentra şi există posibilitatea de a face câteva greşeli majore.


Horoscop 14 iulie 2015, Taur:

Ziua pare să înceapă cu dreptul pentru voi; astăzi aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă, care vă va oferi câteva sfaturi importante despre viaţa personală. După orele prânzului primiţi un proiect important, cu multe beneficii financiare.


Horoscop 14 iulie 2015, Gemeni:

Vă concentraţi cu uşurinţă asupra lucrurilor care contează pentru voi şi reuşiţi să vă detaşaţi de tot ce este greşit în jurul vostru; aveţi posibilitatea de a lua decizii foarte bune şi de a face câteva schimbări importante nu doar pe plan sentimental, ci şi în ceea ce priveşte viaţa profesională.


Horoscop 14 iulie 2015, Rac:

Relaţia cu partenerii de afaceri pare să devină tot mai serioasă, iar asta vă mulţumeşte enorm; multe persoane de la locul de muncă vă apreciază sacrificiile făcute, iar şefii decid că este timpul să vă recompenseze cu un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 14 iulie 2015, Leu:

Sunteţi foarte dornici să vedeţi rezultate majore în viaţa voastră şi vă grăbiţi; este posibil să luaţi câteva decizii importante pe care mai târziu să le regretaţi. Încercaţi să aveţi răbdare, să lăsaţi timpul să îşi joace cartea şi, cel mai important, să analizaţi posibilităţile înainte de a face o schimbare.


Horoscop 14 iulie 2015, Fecioară:

Ziua de 14 iulie vă poate aduce câteva schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi şansa de a primi un proiect foarte important, care vă va deschide numeroase uşi în viitor. Încercaţi să nu lăsaţi nerezolvate treburile primite şi să vă ocupaţi şi de proiectele pe care le-aţi început, însă nu v-aţi ocupat de ele.


Horoscop 14 iulie 2015, Balanţă:

Ziua pare să înceapă cu dreptul pentru voi pe plan profesional; superiorii vă oferă şansa de a vă ocupa de un proiect foarte important. Trebuie să luaţi în serios sarcinile primite şi să vă ocupaţi de ele cu mult profesionalism. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale.


Horoscop 14 iulie 2015, Scorpion:

V-aţi plictisit de rutina în care sunteţi şi simţiţi nevoia schimbărilor în viaţa voastră; astrele sunt de partea voastră şi vă deschid numeroase căi, trebuie doar să ştiţi să profitaţi de acestea. Aveţi răbdare şi nu grăbiţi timpul, doar aşa veţi lua cele mai bune decizii cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 14 iulie 2015, Săgetător:

Ziua începe cum nu se poate mai bine pentru voi; aveţi parte de o conversaţie extrem de importantă cu o persoană dragă şi primiţi un sfat pe care hotărâţi să îl puneţi în aplicare; puteţi lua o decizie care vă va face să vă schimbaţi complet modul de a gândi.


Horoscop 14 iulie 2015, Capricorn:

Este posibil să fiţi nerăbdători pe plan profesional şi să faceţi câteva greşeli majore astăzi; urmează o perioadă cu schimbări importante şi trebuie să aveţi răbdare, să încercaţi să vă acomodaţi şi să nu grăbiţi lucrurile. În cazul în care nu vă descurcaţi, cereţi ajutorul colegilor.


Horoscop 14 iulie 2015, Vărsător:

Înainte de a vă ocupa de treburile primite astăzi, trebuie să ştiţi că detaliile sunt cele care fac diferenţa. Încercaţi să aveţi răbdare şi să fiţi cât mai atenţi atunci când trebuie să luaţi o decizie importantă. Spre seară, participaţi la un eveniment alături de persoanele dragi.


Horoscop 14 iulie 2015, Peşti:

Este posibil să luaţi o decizie neaşteptată cu privire la viaţa profesională; aţi fost foarte stresaţi în ultima perioadă, iar munca voastră nu este apreciată de superiori. Simţiţi nevoia unei schimbări şi hotărâţi că acesta este cel mai bun moment pentru a discuta cu şefii despre ceea ce vreţi să faceţi pe viitor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS