Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 11 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 11 iulie 2015


Horoscop 11 iulie 2015, Berbec:

Oamenii din jurul vostru nu vor fi sinceri cu voi şi vă pot influenţa în mod negativ; ziua de 11 iulie nu este una tocmai bună pentru alegeri importante sau schimbări majore indiferent că vorbim de muncă sau de viaţa personală. Cel mai bine este să staţi liniştiţi şi să vă ocupaţi de treburile obişnuite.


Horoscop 11 iulie 2015, Taur:

Azi astrele îşi îndreaptă atenţia asupra voastră şi a vieţii personale; este posibil ca partenerul de cuplu să vă surprindă cu un cadou minunat. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va cuceri imediat.


Horoscop 11 iulie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de sâmbătă va fi una pentru problemele profesionale; sunteţi foarte atenţi la detalii şi vă este uşor să vă ocupaţi de obstacolele pe care le întâlniţi în dezvoltarea proiectelor. După orele prânzului puteţi urmări anumite obiective personale; setea de independenţă va creşte.


Horoscop 11 iulie 2015, Rac:

Ziua de astăzi vă găseşte într-o dispoziţie minunată, iar acest lucru are un efect pozitiv asupra tuturor lucrurilor pe care le faceţi. Sunteţi deschişi la noutăţi şi nu vă este teamă să vă asumaţi riscuri; este posibil să aveţi parte de numeroase oportunităţi majore de colaborare în cadrul întâlnirilor pe care le aveţi.


Horoscop 11 iulie 2015, Leu:

Prima parte a zilei va fi una mai dificilă pentru voi, cu numeroase sarcini şi treburi destul de importante, care au nevoie de multă atenţie şi concentrare. După orele prânzului sunteţi foarte optimişti şi veseli; starea voastră de spirit va ajuta persoanele cu care interacţionaţi.


Horoscop 11 iulie 2015, Fecioară:

Astăzi aveţi suficientă energie pentru a vă ocupa de toate problemele profesionale; reuşiţi să vă faceţi un plan bine detaliat astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale şi petreceţi momente frumoase alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 11 iulie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei va fi dedicată vieţii profesionale; sunteţi foarte liniştiţi şi reuşiţi să vă ocupaţi până şi de cele mai dificile şi complicate proiecte. Profitaţi de seară pentru a face planuri de relaxare. O excursie alături de persoanele dragi vă poate ajuta să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile.


Horoscop 11 iulie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi pare să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru voi; pe plan profesional trebuie să vă ocupaţi de un proiect important. Chiar dacă întâlniţi obstacole, vă păstraţi calmul şi aveţi răbdare deoarece ştiţi că totul are o rezolvare. Spre seară este posibil să participaţi la un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 11 iulie 2015, Săgetător:

Astrele par să vă ajute foarte mult în viaţa profesională; nu trebuie să depuneţi eforturi uriaşe pentru a vă rezolva problemele cu care vă confruntaţi. De asemenea, este posibil să întâlniţi o persoană care să vă facă o propunere foarte interesantă de colaborare.


Horoscop 11 iulie 2015, Capricorn:

Astăzi sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă, care vă va deschide numeroase uşi în viitorul profesional. Sacrificiile pe care trebuie să le faceţi nu sunt foarte mari, însă partenerul de cuplu poate avea o altă părere. Discutaţi cu el înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 11 iulie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi atenţi la treburile pe care trebuie să le rezolvaţi astăzi; daţi dovadă de creativitate şi maturitate în schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi pe plan profesional. După orele prânzului, petreceţi momente frumoase alături de cei dragi.


Horoscop 11 iulie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu; vor exista mici dispute care se pot transforma în certuri dureroase dacă nu ştiţi cum să rezolvaţi problemele. Cel mai bine este să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să evitaţi o confruntare directă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS