Horoscop Urania zilnic: vineri, 10 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 10 iulie 2015


Horoscop 10 iulie 2015, Berbec:

Azi aveţi câteva motive întemeiate să nu vă mai lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru; hotărâţi să fiţi independenţi şi să luaţi deciziile în funcţie de ceea ce gândiţi şi simţiţi. Pe plan personal, aveţi posibilitatea de a consolida relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 10 iulie 2015, Taur:

Sunteţi într-o perioadă foarte liniştită a vieţii voastre, în care aveţi posibilitatea să fiţi fericiţi cu adevărat; decideţi că este timpul să faceţi câteva schimbări în viaţa personală. Este posibil să renunţaţi la anumite lucruri de care nu mai aveţi nevoie şi care vă încarcă sufletul cu energie negativă.


Horoscop 10 iulie 2015, Gemeni:

Simţiţi nevoia să aduceţi schimbări nu doar în viaţa personală, ci şi în relaţia cu partenerul de cuplu. Este posibil să luaţi câteva decizii importante, care vă vor readuce liniştea şi fericirea care v-au lipsit în ultima perioadă. Contează foarte mult să aveţi încredere în voi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru.


Horoscop 10 iulie 2015, Rac:

Astăzi pare să fie o zi bună pentru a comunica cu persoanele din jurul vostru, de a întâlni oameni noi sau de a relua conexiuni mai vechi. De asemenea, este un moment foarte bun şi pentru a rezolva micile conflicte cu partenerul de cuplu sau cu cei apropiaţi.


Horoscop 10 iulie 2015, Leu:

Astrele par să vă ajute foarte mult în relaţia cu persoanele din jurul vostru; reuşiţi să rezolvaţi conflicte, să mascaţi situaţii complicate. De asemenea, sunteţi foarte încăpăţânaţi, iar acest lucru vă poate ajuta să puneţi bazele unui proiect important în ceea ce priveşte viaţa profesională.


Horoscop 10 iulie 2015, Fecioară:

Ziua de vineri este destinată unor noi începuturi; aveţi posibilitatea de a lua decizii importante şi foarte bune pentru viitorul vostru. Primiţi susţinere din partea persoanelor apropiate, iar asta vă ajută să mergeţi până în pânzele albe pentru a vedea rezultate promiţătoare.


Horoscop 10 iulie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii, sunteţi foarte energici şi cu zâmbetul pe buze; vă recomand să folosiţi constructiv acest exces de energie şi să nu vă pierdeţi în conversaţii inutile sau lupte verbale. De asemenea, staţi departe de persoanele care vă pot influenţa negativ.


Horoscop 10 iulie 2015, Scorpion:

Viaţa profesională este cu suişuri şi coborâşuri; în această săptămână treceţi printr-o perioadă mai dificilă, însă trebuie să aveţi răbdare deoarece totul se va schimba în scurt timp. Nu luaţi decizii în grabă deoarece este posibil ca mai târziu să le regretaţi.


Horoscop 10 iulie 2015, Săgetător:

Ziua de 10 iulie este foarte bună pentru viaţa personală; aveţi timp să vă rezolvaţi problemele cu persoanele din jurul vostru şi chiar să vă ocupaţi de câteva conflicte mai vechi, pe care le-aţi tot amânat. Spre seară reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 10 iulie 2015, Capricorn:

Lucrurile se consolidează foarte frumos în viaţa sentimentală; relaţia cu partenerul de cuplu pare să devină tot mai serioasă, iar asta vă bucură enorm. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să întâlniţi pe cineva. Acordaţi-i timp pentru a vă cunoaşte.


Horoscop 10 iulie 2015, Vărsător:

Persoanele din jurul vostru vă pot influenţa nu doar gândirea, ci şi deciziile pe care vreţi să le luaţi. Încercaţi să fiţi optimişti şi să vedeţi partea frumoasă a lucrurilor. De asemenea, vă recomand să aveţi mai multă încredere în voi deoarece voi sunteţi singurii care ştiu ce îşi doresc cu adevărat.


Horoscop 10 iulie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de bună pe plan profesional; vă recomand să aveţi răbdare în proiectele de care vă ocupaţi deoarece drumul pare să fie tot mai anevoios, însă rezultatele vor fi spectaculoase. Spre seară primiţi o veste frumoasă de la un membru al familiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS