Horoscop Urania zilnic: duminică, 12 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 12 iulie 2015


Horoscop 12 iulie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei de duminică va fi una foarte liniştită şi relaxantă; după orele prânzului este posibil să întâlniţi o persoană din trecut, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Hotărâţi să vă amânaţi planurile pentru seară doar pentru a petrece puţin timp alături de acest om.


Horoscop 12 iulie 2015, Taur:

Astăzi va trebui să plătiţi o datorie mai veche care vă va afecta oarecum economiile. Nu este cazul să vă alarmaţi, dar în mod sigur aţi putea apela la ajutorul unei persoane din familie. Chiar dacă nu vă place să vă împrumutaţi de bani, se pare că altă soluţie nu aveţi în momentul de faţă.


Horoscop 12 iulie 2015, Gemeni:

Primele ore ale dimineţii vă găsesc foarte relaxaţi şi optimişti cu privire la această zi; aveţi planuri frumoase pe care abia aşteptaţi să le puneţi în aplicare alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea unui om din trecut, de care nu aţi mai auzit de mult timp.


Horoscop 12 iulie 2015, Rac:

Dacă această săptămână a fost una destul de complicată, iată că astrele par să se revanşeze în faţa voastră cu o zi relaxantă şi foarte frumoasă. Ziua de astăzi se anunţă a fi una cu adevărat frumoasă, petrecută alături de partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi o persoană foarte interesantă.


Horoscop 12 iulie 2015, Leu:

Pe parcursul acestei zile sunt şanse să faceţi câteva schimbări semnificative, iar acest lucru vă va încânta. Este o zi bună pentru voi, veţi avea posibilitatea să rezolvaţi şi o dispută mai veche sau să recuperaţi nişte bani. Spre seară veţi primi câteva veşti legate de un nou loc de muncă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie.


Horoscop 12 iulie 2015, Fecioară:

Începutul zilei pare să fie unul foarte bun pentru viaţa sentimentală; astăzi aveţi posibilitatea de a rezolva problemele şi conflictele cu partenerul de cuplu. Trebuie să faceţi compromisuri pentru a readuce liniştea în relaţia sentimentală. Dacă sunteţi singuri, astrele vă ajută să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 12 iulie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei de azi este una de relaxare şi odihnă pentru voi; nu aveţi nimic planificat, însă nu vă deranjează asta. Hotărâţi să vă bucuraţi de momente frumoase alături de cei dragi. După orele prânzului este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment important pentru o persoană din viaţa voastră.


Horoscop 12 iulie 2015, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi pregătiţi pentru această zi; este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea persoane dragi sau chiar să plecaţi în vacanţă. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, lucrurile în relaţia cu partenerul de cuplu par să fie din ce în ce mai serioase.


Horoscop 12 iulie 2015, Săgetător:

Astăzi vă puteţi bucura de prezenţa persoanei iubite sau de compania prietenilor. Este o zi foarte bună pentru voi, reuşiţi să atrageţi foarte multe persoane de partea voastră, zâmbiţi fără un motiv anume şi toate planurile vă merg ca unse. Se pare că astrele acţionează în favoarea voastră!


Horoscop 12 iulie 2015, Capricorn:

Astăzi vă simţiţi prinşi într-o lesă; vă doriţi foarte mult să fiţi din nou liberi şi este posibil ca starea din această perioadă să vă determine să luaţi o decizie rapidă. Nu faceţi schimbări majore în viaţa sentimentală deoarece le puteţi regreta mai târziu. O persoană matură vă poate ajuta cu un sfat.


Horoscop 12 iulie 2015, Vărsător:

Este plăcută liniştea de acasă, chiar dacă nu aduce nimic nou în peisaj, fiind exact aceeaşi atmosferă de rutină, monotonă şi banală, cu care sunteţi obişnuiţi. Sunteţi firi care iubesc noutatea, dar veţi descoperi şi în monotonia casnică ceva relaxant, tocmai pentru că nu se iveşte nimic care să vă scoată din comoditate.


Horoscop 12 iulie 2015, Peşti:

Începeţi ziua cu câteva discuţii destul de importante cu partenerul de cuplu; trebuie să luaţi decizii cruciale pentru un eveniment major în viaţa voastră. Astrele vă recomandă să nu vă grăbiţi, ci să cântăriţi posibilităţile înainte de a face o schimbare definitivă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS