Horoscop Urania zilnic: vineri, 5 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 5 iunie 2015


Horoscop 5 iunie 2015, Berbec:

Vă aşteptaţi ca rezultatele muncii voastre să vă aducă beneficii majore nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte funcţia voastră în cadrul companiei. Din păcate, şefii nu sunt încă pregătiţi să vă ofere o mărire de salariu sau chiar o avansare în funcţie; de aceea este recomandat să aveţi răbdare, toate lucrurile la timpul lor.


Horoscop 5 iunie 2015, Taur:

Această perioadă este foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra proiectelor personale pe care le-aţi pus în practică. Sunteţi foarte hotărâţi să vedeţi rezultatele la care visaţi şi pentru asta ajungeţi să faceţi compromisuri majore şi să munciţi chiar mai mult decât credeaţi.


Horoscop 5 iunie 2015, Gemeni:

Este posibil să fiţi deranjaţi de cât de lent se mişcă lucrurile în jurul vostru şi să vă gândiţi că aţi putea face câteva schimbări majore în acest sens; vă recomand să vă concentraţi pe viaţa sentimentală, există câteva probleme în relaţia cu partenerul de cuplu pe care trebuie să le rezolvaţi cât mai repede.


Horoscop 5 iunie 2015, Rac:

Sunteţi destul de repeziţi astăzi când vine vorba de rezolvarea problemelor şi este posibil să faceţi câteva greşeli fundamentale. Cel mai bine este să încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie sau concentrare. Seara va fi una frumoasă.


Horoscop 5 iunie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de vineri sunteţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă adaptaţi cu uşurinţă modificărilor şi asta vă ajută să vă ocupaţi de sarcini fără nicio problemă. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor personale; sunteţi concentraţi şi puteţi obţine o colaborare interesantă.


Horoscop 5 iunie 2015, Fecioară:

Astăzi se anunţă a fi o zi foarte bună pentru parteneriate sau colaborări importante; vă descurcaţi de minune în relaţia cu colegii de muncă şi împreună puteţi găsi soluţii eficiente şi foarte rapide pentru problemele cu care vă confruntaţi în rezolvarea proiectelor.


Horoscop 5 iunie 2015, Balanţă:

Sunteţi agitaţi şi nu reuşiţi să vă concentraţi asupra problemelor pe care le aveţi de rezolvat; vă este dificil să aveţi răbdare cu modul lent în care se mişcă lucrurile în jurul vostru. Relaţia cu partenerul de cuplu are de suferit dacă nu faceţi o schimbare majoră. Viitorul vostru depinde de deciziile pe care le luaţi.


Horoscop 5 iunie 2015, Scorpion:

Este indicat ca în această perioadă să acordaţi o atenţie sporită părţii materiale din viaţa voastră şi a relaţiilor financiare pe care le aveţi cu persoanele cu care colaboraţi. Caracterul urgent al acestor probleme va fi evident începând cu primele ore ale dimineţii.


Horoscop 5 iunie 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi foarte atenţi la detalii şi nu faceţi nicio mişcare fără a vă consulta cu şefii. Aveţi răbdare şi asta vă ajută foarte mult în rezolvarea problemelor. După orele prânzului primiţi o veste foarte frumoasă de la un partener de afaceri.


Horoscop 5 iunie 2015, Capricorn:

Problemele cu care vă confruntaţi au nevoie de soluţii cât mai rapide şi mai eficiente; chiar dacă timpul nu este tocmai de partea voastră, vă recomand să aveţi puţină răbdare şi să luaţi deciziile finale după o analiză amănunţită a schimbărilor care vor interveni în viaţa voastră.


Horoscop 5 iunie 2015, Vărsător:

Relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu se răceşte tot mai mult; din cauze necunoscute, între voi se creează o prăpastie. O discuţie sinceră şi matură vă poate ajuta să aveţi o idee despre ce se întâmplă. Trebuie să aveţi răbdare dacă vreţi ca lucrurile să funcţioneze între voi.


Horoscop 5 iunie 2015, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi extrem de ocupaţi în ceea ce priveşte viaţa profesională; şefii şi persoanele cu care colaboraţi au aşteptări foarte mari de la voi. Din păcate, nu există motivaţie şi vă este din ce în ce mai dificil să daţi tot ce aveţi mai bun din voi pentru rezolvarea problemelor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS