Horoscop Urania zilnic: joi, 4 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 4 iunie 2015


Horoscop 4 iunie 2015, Berbec:

Ziua de azi începe cu câteva schimbări majore pentru voi în ceea ce priveşte planul profesional. Sunteţi nevoiţi să vă adaptaţi acestor modificări cât mai repede cu putinţă. Din fericire, colegii de muncă vă oferă ajutorul de care aveţi nevoie. Seara se anunţă a fi una chiar liniştită.


Horoscop 4 iunie 2015, Taur:

Sunteţi în priză cu planurile şi ideile la care vă tot gândiţi pentru a ajuta la evoluţia proiectelor personale de care vă ocupaţi. Aveţi multă încredere şi asta contează foarte mult; de asemenea, sprijinul persoanelor dragi din viaţa voastră vă ajută să mergeţi mai departe şi să vă doriţi să vă vedeţi visurile îndeplinite.


Horoscop 4 iunie 2015, Gemeni:

Astăzi aveţi parte de câteva conflicte la locul de muncă; o mică greşeală făcută de unul dintre colegi poate însemna anularea proiectului pe care urmează să îl începeţi. Încercaţi să aveţi răbdare şi să daţi dovadă de profesionalism în întâlnirile pe care le aveţi cu şefii.


Horoscop 4 iunie 2015, Rac:

Ziua de joi pare să fie una destul de aglomerată pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; de aceea vă recomand să vă faceţi un plan strict pe care să îl urmaţi astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile. Sunteţi dornici să evoluaţi şi să vedeţi rezultate cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 4 iunie 2015, Leu:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de proiectele profesionale; vă îndreptaţi atenţia asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat şi vă concentraţi pe întâlnirile cu partenerii de afaceri. După orele prânzului, o persoană din trecut vă aduce o veste incredibilă.


Horoscop 4 iunie 2015, Fecioară:

Relaţia cu partenerul de cuplu evoluează cu paşi mărunţi, însă foarte siguri. Trebuie să îi acordaţi libertatea de care are nevoie şi, cel mai important, nu uitaţi să faceţi compromisuri atunci când este cazul. Dacă sunteţi singuri, astrele vă ajută să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 4 iunie 2015, Balanţă:

Sunteţi destul de agitaţi astăzi deoarece la primele ore ale dimineţii primiţi o veste neaşteptată de la partenerul de cuplu. Este posibil ca acesta să ia o decizie radicală în ceea ce priveşte relaţia voastră. Trebuie să depuneţi mai mult efort dacă vreţi să aveţi un viitor cu această persoană.


Horoscop 4 iunie 2015, Scorpion:

Ziua de joi pare să fie una aglomerată pentru nativii Scorpioni şi, din păcate, asta vă face să fiţi şi mai dezorganizaţi. Nu aveţi răbdare şi vă este foarte dificil să vă ocupaţi de sarcinile care necesită atenţie maximă. Cel mai bine este să vă rezumaţi la sarcinile obişnuite, la care nu aveţi cum să greşiţi.


Horoscop 4 iunie 2015, Săgetător:

Aţi primit o sumă de bani destul de mare şi vă gândiţi serios să faceţi o investiţie majoră; vă este teamă să investiţi într-un proiect sau o afacere deoarece nu vreţi să riscaţi. De aceea vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra locuinţei; puteţi face o achiziţie foarte bună.


Horoscop 4 iunie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; se întâmplă foarte multe şi este necesar să fiţi atenţi şi să daţi tot ce aveţi mai bun din voi. După orele prânzului aveţi timp să vă revedeţi persoanele dragi şi să petreceţi momente frumoase în compania lor. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 4 iunie 2015, Vărsător:

Ultima perioadă a fost una mai dificilă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă gândiţi să faceţi o schimbare în carieră, însă depindeţi de o persoană şi aceasta este încă nehotărâtă. Luaţi-vă destinul în mâini şi încercaţi să faceţi alegerile potrivite fără a mai cere ajutorul cuiva.


Horoscop 4 iunie 2015, Peşti:

Multe persoane de la locul de muncă încearcă să vă pună beţe în roate. Vă recomand să aveţi răbdare şi să nu intraţi în jocul lor deoarece vă veţi face mult rău. Daţi dovadă de profesionalism şi totul va fi bine. În ceea ce priveşte munca, cel mai bine este să rămâneţi la sarcinile de rutină deoarece vă este greu să vă concentraţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS